| Message |
|
|
|
incearca sa duci temperatura la 33 , dar vezi ca s-ar putea sa ai nevoie de aerare
|
 |
|
|
salut george si bine ai venit, acelasi lucru care ti l-a recomandat colegul HumanFace ti`l recomand si eu 
|
 |
|
|
Just4M3 wrote:E primul coment pe care il fac la bazinele tale si ma intreb daca mai are rost sa-ti mai aduc si eu laude...
In schimb nu pot sa nu ma intreb cum poti sa stai cu "hidosenia" ( slash bazinul ) aia in casa?...te mai lasa sufletul sa dormi ?  eu, daca as fi in locul tau, si sa am asa minunatie, in fata lui mi-as face ( aproape  ) toate treburile...
Pai dupa cum am mai zis sunt freelancer si mai toata ziua stau langa el ca il am in camera langa birou deci....iti dai seama ca stau cu ochii pe el all day long
Azi am observat o chestie foarte ciudata, al 2-lea mascul din bazin si pot spune ca e cel domniant din acvariu dupa cum se comporta si cum se infoaie, nu cel care e tatic ....ia pui in gura din cei care cad sau se ratacesc si ii pune la loc, in prima faza am crezut ca vrea sa ii manance, dar dupa am vazut cand i`a pus la loc unde sunt micutii, este un comportament ciudat sau mi se pare mie? parintii nu prea il lasa dar se apropie din ce in ce mai mult decat inainte
|
 |
|
|
kristian wrote:Incep sa devin invidois
pai hai fa`l o data si tu pe ala mare
|
 |
|
|
si un mic preview cu puiutii care au implinit fix o luna de la eclozare:
sunt mai multe poze intr`o galeria care o gasiti aici
cei mici sunt niste grasani, mananca de toate inclusiv inima de vita
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
bogdan94 wrote:Frumos acvariul, dar sa te intreb: ce ai in paharele acelea de la suprata apei? Plante emers cumva? 
thanks, da un pot de Utricularia graminifolia si un pot de HC, sunt in teste sa vad ce si cum, oricum evolutia nu imi place DELOC
|
 |
|
|
in prima faza iti recomand sa ridici temperatura chiar la un 32 de grade. Pt 3-5 zile nu o sa aiba nimic , vara de ex nu ai 32 grade in bazin?  daca nu ai plante foarte pretentioase vor rezista cu brio. Colegul leicabogdan a scapat doar cu temp ridicata. Sare daca vei pune sigur iti va distruge din plante, iar jbl punktol parca, nu mai stiu sigur 100% iti decicleaza bazinu. Eu am avut gris care mi`a umorat o pereche de ramirezi, ceilalti 2 i-am tratat itnr`un bazin de 10L cu apa + albastru de metil 1ml/10L + sare neiodata cam o lingurita de ceai la 10L temp 32 grade , si si-au revenit.
|
 |
|
|
fundalu e in crestere  va fi un olandez cu plante pana suuuuus de tot
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
astazi am intrat in posesia coletului, toti sanatosi voiosi, dupa ce au fos bagati la apa s-au si apucat de mancat. 1 mare plus de la mine pt promptitudine si seriozitate 
|
 |
|
|
|
salut tizule bine ai venit!
|
 |
|
|
Santa wrote:Ai PM cu detaliile.
ai raspuns
|
 |
|
|
santa da bani nu vrei?  ) cum facem cu plata? ne dai un cont si iti trimitem?
|
 |
|
|
pt ca bazinu are o adancime foarte mare si altu e efectu live si altu este in poze, plus ca nu am trepied si pozele sunt facute idn mana, cand va fi copt calumea voi incerca o sedinta foto cu blituri separate nu cu luminile lui si ar trebui sa iasa mai bine, vedem 
|
 |
|
|
|
thanks, aproximativ 31/08/2010 vezi postarile mai vechi, dar am mai suplimentat la un mom dat
|
 |
|
|
da niste shrimpi nu dai? 
|
 |
|
|
da domnule fromos ce sa zic, vad ca ai gasit cioate  spor la mini angeli
|
 |