[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: D.Marian
Forum Index » Profile for D.Marian » Messages posted by D.Marian
Da ... alta solutie nu am. Mersi . Ai idee ce tub sa pun in spate, care la mijloc si care in fata, din cele 3 enumerate mai sus?
Deja le-am achizitionat dealungul timpului. Am observat ca partile acvariului raman mai putin iluminate.
Salut tuturor.
Am un acvariu 60x30x30 home made, co2 prin difuzor sticla, recent m-am decis sa pun 3 tuburi pentru plante: 1x15w Osram Floura, 1x15w Osram 865 si un tub depozitat de ceva vreme pe sifonier 1x15w Osram 827 de culoare galben.

Doresc si eu un sfat: Cum pot aseza mai bine tuburile in capacul acvariului? Doresc sa fac un gazon cu hc cuba in acvariu, sper sa imi mearga .

Vand crevetii red cherry 100 bucucati - 2 ron bucata (comanda peste 20 buc reducere la 1 ron )

Ancistrusi 30 bucati de la 1 cm pana la 5-6 cm. 1-3 cm 7 ron
3-6 cm 10 ron

Mascul guppy 3-4 cm diverse culori - 4 ron bucata

Moss 3 poturi de 60x60 cm poate chiar mai mare - 15 ron potu de 20x20 cm.

Detalii la telefon, nu pot verifica forumu zi de zi.

0766703844 Buftea.
Revin cu o poza din fata acvariului. Nu am avut timp sal il aranjez.

image

In caz ca nu se vede poza las un url

http://img.plici.ro/image/qGL

Editat de stefanp: Ca sa apara imaginea, trebuie sa mergi pe pagina plici.ro la "Embed codes" si sa iei "Image url" sau mai bine "Medium url" ca sa nu apara poza prea mare. Acesta il pui intre tagurile img.
Am rezolvat eu imaginea
Am comandat si montatat un floura 15w si un 865 osram.
Sper ca a facut o alegere buna.
Si problema care este ?
Salut tuturor.
Maine as dorii sa comand 2 tuburi neon 15w t8 pentru plante de la marbo....acvariu 60l
Ce imi recomandati? Eu am vazut tuburile fluora 15w ...
Intrebarea mea merg 2 tuburi fluora pentru un acvariu 60 l plantat cu sistem co2.
Multumeac si astept recomandari.
Substrat pietris 5 cm iar lumina ti-as recomanda 2x39w +2x39w t5 ar fi ideal. Am celeasi dimensiuni la acvariu meu cu 4 tuburi t5 aquaflora si midday, sunt foarte multumit.
Poza acvariu

http://img.plici.ro/image/q0F
Salut tuturor. Ma numesc Marian. Detin 2 acvarii 180l si unul de 60 l.

Acvariu 180l plantat: 100x 40x50

Lumina: 2x 39w midday si 2x39w aquaflora t5 giseman

Substrat: jbl Aquabasis si manado ( daca imi aduc bine aminte cum se scrie)

Filtrare : Tereatech ex 700

Sistem co2: butelie 10-12 l , reductor cu un manometru reglaj fin care trece prin 2 robineti reglaj fin pentru alimentare a doua acvarii, numarator bule, reactor extern artizanal conectat la filtru.

Plantele nu le pot enunta, nu cunosc specile. In acvariu se gasesec 4 femele guppy , un pestisor incolor si 30 -40 creveti red shery. Setap-ul are aproximativ 7 luni. In tot acest timp am avut doar o singura alga, cea verde care se depune pe geam si pe unele plante. Nu stiu ce as mai putea sa va mai povestesc. ( din cauza telefonui nu pot reusii sa urc pozele, o sa las un link cu o poza facuta acum 7zile , pana cand voi reusi sa ajung la un calculator "in toate apele lui" sa pot ridica cateva poze cu acvariu).

Pentru un acvariu dedicat plantelor ai nevoie de : lumina, pompa mica(ideal externa depinde de marimea acvariului), sistem co2 si fertilizanti.
Salut. Ma numesc Marian, am 27 de ani si locuiesc in Buftea. Detin doua acvarii: 180l si 60l .

Forum Index » Profile for D.Marian » Messages posted by D.Marian
Go to: