[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
recomandare  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
D.Marian
Junior member
[Avatar]

IP:

Salut tuturor.
Maine as dorii sa comand 2 tuburi neon 15w t8 pentru plante de la marbo....acvariu 60l
Ce imi recomandati? Eu am vazut tuburile fluora 15w ...
Intrebarea mea merg 2 tuburi fluora pentru un acvariu 60 l plantat cu sistem co2.
Multumeac si astept recomandari.
denes
Member
[Avatar]

IP:

Merg ca si putere 30 W la 60 Litri deci o sa ai 0.5W per litru depinde ce plante o sa ai.
[Email]
D.Marian
Junior member
[Avatar]

IP:

Am comandat si montatat un floura 15w si un 865 osram.
Sper ca a facut o alegere buna.
stefanp
Moderator

IP:

E o combinatie buna
Lumina de la Fluora e pe placul plantelor, cea de la 865 este de asemenea ok pentru plante, insa si pentru ochiul tau (mai taie din rozul dat de fluora). Monteaza fluora in spate si 865 in fata.
In functie de ce plante ai si de numarul lor, poate pe viitor nu ar strica sa mai adaugi inca un tub de 15W.

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: