[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: CatalinGc88
Forum Index » Profile for CatalinGc88 » Messages posted by CatalinGc88
Donez ~20 endleri masculi si femele , ridicare personala colentina pe la avion . Contact prin Pm.
Salut, am si eu o intrebare am 2 corydora , cand i-am luat erau amandoi la fel de mari , acum unu este mult mai mare decat celalalt si mi se pare ca are burta umflata( in partea de jos ) ... daca imi puteti spune ce are o poza mai jos
Donez pustia urgent azi , maxim mâine daca nu din p?cate o arunc ... 0735218407 se ridica din Andronache
Se poate inchide , multumesc .
Donez 3 gurami albastru ~7 cm , din 4 am nimerit 4 masculi cand i-am luat de pui . daca se poate sa primesc si eu o planta o accept cu placere . se ridica din zona colentina pe la avion
Se poate închide , multumesc
S-a cam înmul?it si acoper? deja 60-70% din acvariu , se ridica din zona Colentina , daca dori?i poate fi înso?it? si de cateva buc de endleri .

Contact prin Pm.
Schimb 3 x gurami albastru (masculi maturi ~7cm)pe 2 x gurami albastru (femela) .

cu ei o sa mai vina si cateva buc de pistia .
Se poate inchide , multumesc.
Donez 2 nigro mascul + femela , mascul ~ 7-8cm , femela ~ 4-5cm , daca pot veni si niste plante la schimb sunt binevenite ,daca nu nare nimic este ok .

Valabil doar pentru Bucuresti
O intrebare , ar fi ok sa modific un singator tip G3 pentru co2 acvariu ? se merita ? si daca da , un mic ajutor cu o locatie pentru revizie , reincarcare si eventualele modificari necesare ( in bucuresti )
Schimb urmatoarele pietre de decor pe plante,pietrele au intre 1-3 kg , PM cu nr. pietrei/lor si ce vine la schimb
Serios tare endlrii i-am luat prin donatie .. posibil sa fi fost "camuflata" pe acolo
Este agresiva mai mult cu masculii, parca am vazut-o cand sa luat si de o femela , si acvariul are 200 litri , vin si cu o poza imediat. Nu am avut altfel cum sa ii fac poza din profil ...
Am si eu o problema cu endlerii, in acvariu am 4masculi si 4femele mature si ~10-12 femele pui, una dintre femele ,cea mai mare a devenit agresiva cu ceilalti , momentan am izolat-o ce este de facut ??
Vand pietre decor 1-2 kg gen cea din poza si pe un gri inchis ,10 lei bucata . contact prin PM
Se pare ca am o problema cu o alga , este verde inchis la culoare sub forma de firicele subtiri momentan au cam 0.5 mm , au aparut doar pe partea de mijloc a geamului din fata in rest nu sunt , am 2 ancistrus ~4 cm si 7-10 ( nush sigur ) creveti red cherry dar se pare ca ei sunt regii buturugii nu o parasesc deloc, ma refer la creveti , sa nu faca fata cei 2 ansistrus ? Sunt prea mici si nu apar cine stie ce in poza algele ca sa le pun . Un sfat ceva cum sa fac sa scap de ea ? sau e de ajuns sa sterg geamul dar mie sa nu le imprastii prin acvariu daca ma apuc sa il sterg ...
Bine ai venit Emil
Cumpar urmatoarele plante :
- elatine triandra
- heteranthera zosterifolia
- ludwigia repens
- microsorium pteropus

Ma puteti contacta prin PM cu specia si pretul , mutumesc .

Forum Index » Profile for CatalinGc88 » Messages posted by CatalinGc88
Go to: