Message |
|
darthradu wrote:1. Ca sa fim intelesi, daca mai intru odata aici, la bazine mici, si gasesc topicul asta sau celalalt al tau peste cel cu MUI te sparg, fac crima de om, branzesti baloasa, etc.
2. Vreau creveti de marea neagra
Cand vrei crevetii si cati?, tii trimit odata cu aparatul si crevetii lui shubi!
Da-mi pm cu detaliile....
|
 |
|
Il ajut!
Sa imi spuna user name-ul lui ca sa ii trimit pm adminsitratorului...
|
 |
|
Cine a zis de mine ca sunt admin pe nanoreef si ca pot reseta parole?
|
 |
|
darthradu wrote:Salut, imi puteti face o comparatie intre asta si curve9 sau ma rog, un skimmer bun in 1400 lei ?
Iti schimbi skimmerul?
Uite un skimmer de noua generatie.... http://www.sewatec.de/protein-skimmer/tunze-skimmer/tunze-comline-skimmer-9012.html
|
 |
|
Peretii se varuiesc!
Are cine sa varuiasca.....am deja lavabila si amorsa.....
Pana la urma sa investesc in vortech?
|
 |
|
Ok!
Ma gandesc ca daca tot am bani de vortech sa imi iau vortech, credeti ca se merita investitia?
|
 |
|
Cred ca mine comand pompa de valuri (vortech mp10wQD ) si skimmerul, daca imi iau de pe sewatec imi iau un tunze 9004, daca nu un BM nac 3 sau 5A, ce parere aveti in legatura cu skimmerul?
O sa le pun in acvariul asta pana il fac pe asta de 60/30/35 ca mai intai trebuie sa se varuiasca si alte chiestii in casa.....
|
 |
|
Nimeni wrote:
Blue14 wrote:Sa vedeti si voi ce bine se calculeaza mediile la mine la scoala
Bravo Emir! Esti primul..... felicitari copchile
Acest post este un pamflet
Le: Mina..... suna "cam Gay"..... no ofence.
Oricum preotul mi-a dat numele fara voia cuiva, nu ma striga nimeni asa.....
|
 |
|
dan.pavelescu wrote:Frati-miu vrea sa isi schimbe numele, il cheama Luca Ioana si vrea sa renunte la Ioan ca vine de la nea Ion!
Nu inteleg.. cum adica il cheama Ioana si care e treaba cu nea Ion? Adica plm boss, e nume pur romanesc, care e problema?
Ioan, am scris gresit, nu ii place!
Am si eu nume romanesc, in certificatul de botez ma cheama si Mina...
|
 |
|
dan.pavelescu wrote:Fara nici o legatura cu subiectul sau cu persoanele de fata, mi-am adus aminte de un banc.
Un tip la primarie:
-Domnule primar, vreau sa imi schimb numele.
-De ce?
-Pentru ca rade satu de mine ca ma cheama Cacat Ion!
-Si cum vrei sa iti sune noul nume?
-Cacat Vasile!
Frati-miu vrea sa isi schimbe numele, il cheama Luca Ioana si vrea sa renunte la Ioan ca vine de la nea Ion!
Sa terminam cu off topic-ul!
|
 |
|
Aici nu e vorba de prostie.....
|
 |
|
Eu am numele asta ca tata e artist(artist plastic si designer) si a vrut sa imi puna nume culoarea preferata si inca un nume mai diferit pentru ca eram primul copil.....
|
 |
|
elven wrote:frate....pe tine chiar te cheama BLUE DAYAN wtf?
Da!, nu e vrajala, toata lumea se mira.......
|
 |
|
Sa vedeti si voi ce bine se calculeaza mediile la mine la scoala
|
 |
|
Am patit ca si koala cu osmozorul, l-am uitat inainte sa plec si cand am genit era balta in bucatarie!!!!
Vad ca nu a iesit scanadal!
|
 |
|
dan.pavelescu wrote:Bine bre, il las
Nu ma ocoli cu raspunsul ala, sunt cu ochii pe mesageria privata
E vorba tot de ceva lemnarie in mesajeria asta!
|
 |
|
dan.pavelescu wrote:Macar ai arendasi si menajera
Nu mai am menajera!
|
 |
|
Superb!, incet incet ajungi ca shubi, kirukd si alti experti!
Felicitari!
|
 |
|
Trimit maine aparatul ca azi plec sa ma distrez!
Am avut azi examen si constat ca sunt dobitoc, am facut aria laterala bine cu pb ori apotema pe 2, am scris, am verificat crezand ca e triunghi isoscel si astfel mi-a rezultat faptul ca formula nu era pe 2 asa ca am dublat rezultatul, rezulta am facut bine prima data
Cel mai probabil iau in jur de 9 la romana si in jur de 8.50 la mate, nu radeti ca nivelul meu la inceput de vlasa a opt-a era de 4 mate 5 romana!
|
 |
|
M-am hotarat complet!
Stand-ul mi-l va face Georgemonda din lemn de stejar cu dimensiunile 70/40/100h, asa mare deoarece vreau sa imi ramna spatiu de un sump de 60/30/45 cm, rezervorul de autocompletare il pun langa stand.....
Sump plus autocompletare, reactoare mi le face shubi.....
Lampa o completez EU cu cateva leduri cree si philips luxeon si ii fac o carcasa pe care o sa o pot agata de tavan, o fac full spectrum, dimabila pe 6 canale cu ldd si controller shublian....
Skimmer ori Tunze 9004 ori un BM
Pompa de valuri in principiu sunt hotarat spre un vortech mp10 wQD dar pot folosi si un jebao rw4 dar tind spre Vortech!
Bazin 60/30/35 sau 60/35/35.
Pe viitor controller proteus!
|
 |
|