| Message |
|
|
|
Bravos, sa incerci si cu alge live ...
|
 |
|
|
CreatoR wrote:O sa verific diseara daca sunt lipicioase tentaculele sau nu. NU prea seamana cu majano, dar nici cu aiptasia pt ca are in mijloc colorit. Daca sunt lipicioase cum zici tu mugurel, cum e mai bine sa o stirpesc sa scot piatra si sa "decupez" acea floricica?
Indubitabil
|
 |
|
|
Ce am uitat sa precizez inca de la inceput, de ce am tot amanat prezentarea.
Mi se verifica ipoteza ca dupa fiecare scoatere la rampa, ceva trebuie sa crape
Vineri seara mi-am facut cado` un powder blue tang, de vreo 6 cm, a mancat din prima, sambata a dat-o la pace cu jupan flavescens, pe seara, dupa ce a mancat si alge, a facut cateva tumbe si a iesit teapan la suprafata. Nici gris nu a apucat sa faca
Sambata mi-au venit si doi anthias dispar, exemplarul mare, mascul aproape de culorile de maturitate , nu poate sta in curent, se taraie pe substrat si mi se rupe inima cand celalalt vine si-l incurajeaza sa "zboare".
Sunt sucarit rau, abea astept sa incep cele pahare ...
|
 |
|
|
Poate fi si un polip de palythoa, ar fi indicat sa verifici daca tentaculele sunt lipicioase, daca da
|
 |
|
|
|
E OK si asa ...
|
 |
|
|
Corect, nu vedea "marele alb" ce zace in "Marea Rosie Suri"
Cand pisica nu-i acasa, soarecii joaca pe masa... Oricum ne baneaza cand revine...g
|
 |
|
|
aerosv wrote:Multumesc Mugurel, discutam pe privat daca ai ceva for sale, m-ar ajuta foarte mult un CUC
Am mai avut piatra vie si stiu cum ar trebui sa arate, asta este alba insa se zaresc niste cochilii de viermi penati, poate mai exista vreao speranta.
Nu cred ca scap de aiptasia, vor veni odata cu,, coralii.
Ce ti-am promis mai sus sunt cado', nu vreau imagine de bisnitar pentru ca nu sunt. Doar pasiune si intelegere pentru cei care nu pot merge relax la petshop la ei si sa întinda degetul spre ce vor.
|
 |
|
|
La multi ani si sa-l prinda sanatos si la pateu' gros cele 40 ... si 4 de pahare!
Bucuria lui Suri ca e lasata sa aiba grija de acvariu, in speranta ca s-o apuca si ea de baut, acum ca nu mai are multe de mancat.
|
 |
|
|
aerosv wrote:
De 4 zile pandesc cu lanterna sa se miste ceva pe piatra si sufletu. Ori piatra vie a stat uscata si udata din cand in cand, ori a murit tot de pe ea. Nici coralina, nici viermi sau macar o amarata de steluta, nimic.
E cam trista piatra mea "premium live rock"
Zi Merci ca e mai mult decât " cured", nu ai de-alea dar nici aiptasia
Hai ca ma apuc sa-ti adun ceva din CUC, melci, stele, si ce oi mai gasi...
|
 |
|
|
|
Uita-te pe sub gusta anemonei poate pazeste ni?te icre ....
|
 |
|
|
|
Da, si asta fara fertilizare, CO2 sau altele, doar cu lumina LED pentru marine.
|
 |
|
|
|
Al meu savura caulerpa proaspata din refugiu ....
|
 |
|
|
Minunate miniaturi
Zoasii rosii doar atat s-au deschis, sau doar ce au fost "mangaiatai" de crevete?
|
 |
|
|
Si una special pentru stefanp, cu ceva "rugina"
|
 |
|
|
edyr wrote:la mai multi!
S-au cunoscut deja ... avem si nepotei
|
 |
|
|
Aponogeton madagascariensis
|
 |
|
|
dan.pavelescu wrote:Multumesc!
O doza, asa de proba, m-ar face cu adevarat multumit
|
 |
|
|
|
De departe pare cel mai complex produs all-in-one de nutritie, phito si zoo plancton, dac-or mai fi si vii (totusi se recomanda verificarea calitatii apei dupa aplicare) ....
|
 |
|
|
|
Cateva poze si cu anexa, pe doua nivele
|
 |
|
|
|
Coralii soft nu se simt bine in apa prea curata...
|
 |
|
|