| Message |
|
|
Rog important pe cei carora le-am distribuit cate o farama din acest coral sa bage o poza, parere, de nu ... sa se considere pacaliti si sa taca pe vecie
|
 |
|
|
koala wrote:
Zanclusii se invata sa mananca boabe, relativ repede (cateva zile)... asta, daca nu-s stresati de catre ceilalti locatari ai bazinului.
Ai inteles, de baut la toti, mâncare doar la zanclus, si ... armonie tata ...
|
 |
|
|
CreatoR wrote:Nimeni nu are nici o parere? E cumva vb de inmultire sau de excretie?
Ce zoasi faini ti-ai tras ...
Eu zic ca au mancat ceva, viermele penat iti zice daca este ceva bun de haleala prin apa daca-l vezi ca tot se inchide si inghite.
Si dupa orice masa, ...
PS nu exclud nici inmultirea (propagarea) dar parca e prea maro secretia
|
 |
|
|
Mai stau un pic, uita-te cum am inceput postul 59 ....
|
 |
|
|
|
ProtoMarin Coral cred ca este un must have cand vine vorba de tratament la pesti, in trecut la mine a dat rezultate spectaculoase.
|
 |
|
|
mugurel wrote:
Sambata mi-au venit si doi anthias dispar, exemplarul mare, mascul aproape de culorile de maturitate , nu poate sta in curent, se taraie pe substrat si mi se rupe inima cand celalalt vine si-l incurajeaza sa "zboare".
Se pare ca faza cu incurajatul a dat rezultate, de aseara au inceput "zboruri" timide impreuna, culmea este ca asta de-l banuiam de non-combat arata perfect, culori super, grasut, nu stiu ce i-a determinat comportamentul asta. Nici de bataie nu poate fi vorba ca-si lua, mai am un batran anthias antenata care si-a luat-o de la asta chiar cand zacea pe nisip.
Nu-mi ramane decat sa sper ca totul va fi in regula, sunt prea frumosi sa nu "functioneze" la parametrii optimi
|
 |
|
|
|
Macroalge fara dubii, personal arunc saptamanal cate un ghem de-l tin cu ambele maini, mi se pare cea mai ieftina metoda. Iluminarea insa o las nonstop, LED 10W cu lumina calda.
Am si DSB, si fiind al treilea, l-am nimerit, iar suprafata acestuia este generoasa 15x35 + 35x50 cm, cu o grosime de 15 cm.
|
 |
|
|
Shubi wrote:Nu-i bun, mere prost, ala ideal bagi apa scoate vin....
Ce zici? A lui Radu si din palinca scoate 0.00
Radem si noi Radule, dar din 4 cate am avut nici una nu mi-a dat zero...
|
 |
|
|
dan.pavelescu wrote:inchide, ca te sun eu
Sa ma anunti ca sunt(em) banat(i)?
|
 |
|
|
Eu cred ca nu lumina-i de vina de nu se plac, beutura-i putina....
|
 |
|
|
Las-o asa ca poate nu ne vede ....  Eu unul inchid si plec!
|
 |
|
|
|
SSSSST! ca s-a intors .....
|
 |
|
|
|
Rasadnita e goala pe trei sferturi, asa ca logic urmeaza rasaduri de SPS easy, gen pocillopora, stylophora, montipora.
|
 |
|
|
|
Tot incerc sa-mi fac o idee cum sa schimb rock scape-ul, dar oricum milka mare 20Lx15lx25h, cu o baza cat un pumn de copil, perfect incarnata si plina de sanatate, cred ca trebuie sa treaca intr-un acvariu mai mare.
O am de mai bine de 4 ani, de la Florentina, si tot a crescut ...
Rog pe cei cu acvarii pe masura sa se gandeasca de doua ori cum le-ar sta cu acest minunat coral ...
Astept aici sau pe PM semnale despre ce si cum ...
|
 |
|
|
elven wrote:imi tre plate verde montipora plate rosu si zoasi
Avem si dam mai departe ....
|
 |
|
|
trucaj! trucaj! Pe mine m-a invatat de acasa ca nu exista perfectiune ... si nici zero absolut la osmoza (asta e de la mine  ).
Eu in 5 ani nu am gasit valoarea asta in apa si deh, ma cam roade invidia
|
 |
|
|
E foarte bine, acum pune si putina apa ...
|
 |
|
|
|
Nu vor manca ceva viu si sanatos ...
|
 |
|
|
|
Minunat, dar trage-ma de maneca sa-ti trimit si zoasi de aia rosii jmekeri....
|
 |
|
|
|
Cum ti-am scris si pe PM, aceste vietati sunt necesare, necrofagii sistemului.
|
 |
|
|