[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: RvN
Forum Index » Profile for RvN » Messages posted by RvN
Foarte frumos! As incerca si eu sa pun hc cuba ( ma da inapoi lipsa co2-ului iar bomba nu vreau din diverse motive). Inca meditez la asta
arata mai bine cu cioata, dar dupa cum am specificat mai sus, acvariul este intr-o perioada de tranzitie, pana cand fac rost de elementele de decor pe care le vreau printre care si cioata . Am renuntat la cea initiala deoarece nu prea era pe gustul meu, si nu imi place sa il tin cu ce nimeresc, mai bine sta asa pana am tot ce am nevoie sa il fac cum il doresc sa fie. . Plus ca nu umblu la el pana nu mai cresc puii de creveti, ca imi este tare drag de ei si mila sa ii zapacesc acum. Voi reveni cu poze noi cand va fi momentul
Multumesc tuturor pentru sfaturi si apreciez urmarirea topicului meu.
O seara buna, Stefan.
Cioata nu mai este acum se afla intr-o perioada de tranzitie pana am ce trebuie ;)
2
Poze noi
Aspect de tranzitie pana mai cresc puii de creveti.
Va multumesc frumos. O sa pun in curand mai multe poze.
Unul mai curios
Salut, noi personaje la geam
Multumesc mult pentru moss. O zi frumoasa,Stefan
Noile vedete
Am incercat hc, fara co2, doar cu easy carbo nu a mers, am incercat marsilea care am inteles ca nu ar fi asa pretentioasa, nici aia )
Ca sa fiu sincer, mi-ar placea foarte mult cu gazon, as incerca cu tenellus, poate poate.
Multumesc frumos.
Anubias-ul pleaca maine ( am in cap altceva, sa vedem cum va iesi)
Locurile indicate de Laurentiu (multumesc pentru sugestii) nu vor ramane goale, decat foarte putin timp.
Din pacate, gazonul nu ar avea o soarta buna sistemul de co2 a fost primul echipament vandut in perioada critica de anul trecut.
As vrea sa pun pe toata radacina moss, o sa renunt la anubias, intr-adevar este prea mare, nici nu imi place cum se vede, ramane doar pentru o foarte mica perioada de timp la mine, pana o voi dona, si pana mai fac rost de fonduri (am pus deja ochii pe niste plante deosebite).

Multumesc foarte mult pentru sfaturi si aprecieri (tin cont de ele si incerc pe cat posibil sa ajung cu acvariul acolo unde doresc si ma bucura foarte mult sa vad ca sunt oameni care imi urmaresc munca si ma sustin)

O zi frumoasa, Stefan.
Poza noua
Salut,

Il scot, nici mie nu mi-a placut, dar l-am aranjat pe la 2 noaptea si nu mai aveam rabdare. Si-asa dupa ce am terminat mi-au mai venit 403439 de idei si tot nu sunt multumit .
O poza noua
Locul acela va fi acoperit in curand, caut insa ceva asemanator, sa nu fac o carpeala ci sa iasa frumos. Va multumesc pentru sfaturi si aprecieri si voi reveni cu noutati cat de curand.
Salutare la toata lumea,

Spre bucuria mea lucrurile incep sa mearga inspre bine din nou. Am reusit sa scap de biofilm iar filtrarea acum este asigurata de un JBL e701 GreenLine cu Eheim Substrat Pro, Micromec si Matrix si burete in sertarul de sus, deasemenea am mai pus un burete pe sorb ( nu mai vreau sa gasesc ciorchini de melci prin filtru). Apropo de melci, am reusit sa ii tin pana la urma sub control cu ajutorul a 5 melci asasin.
Plantele au inceput sa mearga bine. O sa fac o selectie a plantelor actuale, am renuntat deja la cateva, cum ar fi Pogostemon Octopus, cred ca voi renunta si la Bacopa, si am alte plante pe lista pentru a le inlocui pe cele la care renunt. Acum este populat cu cativa creveti blue, 5 melci asasini si din ce in ce mai putini melci comunitari .
Pun si o poza cu acvariul in acest moment, inainte de schimbarile mai mari ce vor urma.
O seara frumoasa, Stefan.

Forum Index » Profile for RvN » Messages posted by RvN
Go to: