[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: RvN
Forum Index » Profile for RvN » Messages posted by RvN

Stie cineva cum se numeste planta din dreapta, intre ludwigia si umbrosum? Si cea mica,verde din fata ludwigiei, de langa cryptocorina. Multumesc
Vand lampa SunSun cu neoane 2 x 24 w T5 pentru acvarii cu lungimea de maxim 60 cm.

Lampa este noua, cumparata de 2 saptamani, am bonul fiscal pentru garantie.

Se vinde cu 2 neoane Giesemann Aquaflora si Midday.

Pret 170 ron. Tel 0734.302.364 Stefan

Ofer bonus 10 kg de substrat 2-4 mm din hornbach
inca una
2
Salut,

Dupa urata poveste cu skimmer-ul, pe care am relatat-o la feedback, am decis sa il pastrez (tot l-am platit aproape dublu prin amabilitatea colegei de forum). As dori sa imi explice si mie cineva care mai detine acest tip de skimmer Dennerle, cum il fac sa nu imi mai traga aer, pentru ca m-am chinuit aseara aproape 2 ore sa il fac sa functioneze cum trebuie, si nu am reusit. Ori il fac sa traga cum trebuie, cu putere, de la suprafata apei, dar imi trage si o gramada de aer si naiba il ia de filtru, ori daca il fixez sa nu mai traga aer, abia trage apa de la suprafata si biofilmul ramane la locul lui.
Plantele se pare ca merg foarte bine, in curand o sa adaug si pesti. Momentan nu am decat cateva milioane de comunitari, 5 melci asasin vegetarieni se pare si cativa creveti.

O zi frumoasa tuturor, Stefan.
Azi am primit coletul. Am achitat 27 ron plus 12 ron cat am dat la expediere am pierdere 39 ron. Nu a avut bunavointa sa se duca la posta sa il refuze ca asa achitam 3 ron pentru retur.Azi pun si copii dupa chitante cand ajung acasa, nu am reusit din telefon.
Va rog frumos, daca considerati ca am gresit eu cu ceva, sa ma corectati si sa imi spuneti. Dar, eu gandesc in felul urmator, din moment ce fac o oferta pentru un produs si ii cer omului sa mi-l trimita la adresa X, fac tot posibilul sa il ridic, pentru ca eu l-am cerut. Mai ales, ca omul acela imi da un numar de telefon la care sa sun, imi da o adresa unde sa ma duc, de minim 4 ori si timp de 1 luna in cap nu ma intereseaza si in plus mai si comentez cand omul acela se plange de cat plateste din cauza mea, sa imi asum responsabilitatea, nu sa ii cer justificari de ce a platit 12 ron sa il trimit ( pentru ca atat este tariful pentru ramburs de aia), de ce costa 12 ron returul, pentru ca asa a fixat posta romana taxele nu eu, de ce trebuie sa platesc taxa de magazie, pentru ca a stat 1 luna fara sa ridic ce am comandat, de aia, si astea sunt tarifele fixate de posta romana, se pot verifica).
In sfarsit, am obosit cu atatea justificari, va rog sa ma credeti, am vorbit frumos, i-am dat toate detaliile de nu stiu cate ori, am inteles ca a avut probleme cu copiii, si eu am copil, culmea si era si bolnav, dar mi-am facut timp sa ma duc la posta sa ii trimit skimmer-ul atomic, mi-am facut timp sa alerg la posta si sa sun sa vad unde e, ca doar nu il lasam in spatiul cosmic , daca nu l-a mai ridicat, nu? M-am certat cu cei de la posta, am crezut ca ma mint ei, de 3 ori chiar.....citez raspunsul doamnei de la posta " domnule, va rog frumos sa ma intelegeti ca nu a sunat nimeni in afara de dumneavoastra si nu a venit nimeni dupa produs." Numarul de telefon l-am obtinut prin amabilitatea doamnei directoare de la oficiul postal de unde am trimis eu.
Raspunsul colegei a fost ca prima saptamana nu a ajuns ( am inteles, am cercetat, am aflat unde a ajuns, i-am dat toate detaliile necesare, trebuia DOAR sa se deplaseze acolo sa il ridice, sau sa sune macar la numarul ala de telefon.NIMIC)
Apoi probleme personale, apoi blanc. SI CULMEA, cand i-am zis ca este corect sa impartim taxele, am primit raspunsul ca....citez...."sunt bani pierduti mai bine ii da la saraci". Pe ce lume traim fratilor?
Ca aici am simtit ca o iau razna, si m-am enervat si i-am zis ca nu are bunul simt sa ridice produsul si ma mai si minte pe deasupra, si DA, sunt bani pierduti, banii mei din cauza ei.
Ori s-a intors lumea cu fundul in sus ori am luat-o eu razna, si de asta am maturitatea necesara sa accept corectare acolo unde am gresit, daca cineva considera asta. Dupa care, TOT eu mi-am cerut scuze, am zis hai sa o luam de la capat, uite nu trebuie decat sa te duci la x oficiu postal sa il ridici, sa suni la numarul asta NIMIC. dupa 2 insistente mi-a raspuns ca da, sa il cer inapoi ca imi da 10 ron. Incredibil, repet incredibil. Si nu am vrut sa il cer (i-am comunicat si asta) pentru ca atunci cand faci o reclamatie la posta si ceri un colet inapoi mai dai si pentru asta 5 ron, faceti voi dragii mei calculul la ce am zis anterior. Asa ca am asteptat sa treaca luna si sa il trimita oficiul postal din iasi inapoi fara sa mai dau si astia 5 ron. Sa dea naiba, marti ajunge la bucuresti ( am vorbit despre asta si ieri si azi la sediul din iasi, nu de alta dar sa relatez aici fapte concrete nu povesti si cifre aleatorii), cand il primesc il donez, macar sa stiu o treaba.
Nu datorez nici o justificare, dar am promis ca voi pune poze cu chitantele ca sa demonstrez veridicitatea a ceea ce am trancanit eu pana acum, nu de alta dar imi place sa raman cu fruntea sus in orice situatie si nu vreau sa las nici un motiv de interpretare incorecta in ceea ce ma priveste. Consider ca am procedat corect si am facut tot ceea ce tinea de mine. Si putea sa fie vorba de un produs de 10 ron sau de 1.000 ron, nu conteaza. Important ramane sa fim oameni pana la capat.
Mai mult de atat eu alte comentarii nu mai fac.

O zi buna tuturor si multumesc pentru timpul acordat lecturii.
Scuze, dar am tastat eu gresit ca am achitat 42 ron, am scris foarte tarziu si eram foarte obosit. Deci, am achitat dupa cum urmeaza: 12 ron taxa pentru expediere colet cu ramburs, urmand sa primesc 30 ron contravaloarea skimmerului plus 12 ron taxa de ramburs, atat mi s-a cerut, atat am platit, am chitanta de la posta. Pentru ca a stat o luna la oficiul postal fara sa fie ridicat, se intoarce la expeditor cu taxa de retur tot 12 ron plus taxa de magazinaj al coletului 1 ron pentru fiecare zi, iar pentru weekend dublu, cine nu ma crede poate verifica la orice oficiu postal aceste detalii (nu sunt inventate de mine, logic nu?). Deci in total am de achitat 12 ron expedierea coletului, 12 ron returul, 18 ron taxele de magazinaj (10 zile lucratoare + 8 pentru 2 weekend-uri, primele 15 zile sunt gratuite). Facand un calcul sumar am de achitat eu 42 ron pentru a plimba un skimmer pe care l-am cumparat cu 55 ron si vroiam sa il vand cu 30. Intrebarea mea este urmatoarea: unde am gresit eu ca sa achit 42 ron degeaba? Nu ar trebui sa achit nimic, nici macar jumatate, pentru ca nu am trimis cu forta, am trimis la cererea colegei un produs pe care nu l-a mai ridicat.In sfarsit, nu mai conteaza, nu doresc nimic de la colega. Mentionez faptul ca i-am furnizat numarul de telefon de la posta si adresa unde se afla de minim 4 ori, dar nu a avut nici o importanta acest lucru, m-a ignorat total.
Astazi 10/04/2015 am sunat la acelasi numar de telefon de la sediul postal din iasi unde mi s-a confirmat, din nou, ca a plecat coletul inapoi spre bucuresti si ca doar eu am sunat pentru detalii in ceea ce priveste acest colet.
Revin cu specificatia:
- pun la dispozitie chitantele ca sa demonstrez ca nu mint, nu imi pierd timpul cu tampenii si mai ales ca nu vorbim despre ...citez...."o tevatura de 2 lei" cum o considera dansa. Vorbim totusi de aproape 50 ron, timp pierdut si nervi, si chiar o sa fac poze la chitantele de la posta si le atasez acestui feedback, ca sa demonstrez acest lucru, am alte lucruri mult mai importante de facut decat sa dau feedback-uri negative cuiva si sa povestesc din imaginatie.

Pentru mine a fost un gest urat si am tot dreptul sa relatez cele intamplate la rubrica feedback, presupun ca asta ar fi rolul sau.

Si inca o data repet, nu este vorba nici macar de bani, am pierdut mult mai mult in viata asta, este vorba de gest, atitudine si modul in care mi-a vorbit. Doresc o zi frumoasa tuturor si un Paste Fericit, Stefan.
Cu parere de rau sunt nevoit sa dau acest feedback negativ pentru Anca marketing. Mi-a cerut sa ii trimit un skimmer dennerle la pretul oferit de ea de 30 ron, pe care il aveam la vanzare.Am achitat 42 ron pentru a trimite prin posta cu ramburs (12 ron fiind taxe postale), am chitanta. Dupa o saptamana in care mi-a spus ca s-a dus la posta si nu a gasit produsul, m-am dus eu la oficiul postal de unde l-am trimis, cei de acolo au sunat la iasi si au aflat exact oficiul unde ajunsese produsul si mi-au dat si un numar de telefon la care sa sun pentru orice alte detalii. A mai trecut o saptamana in care a avut probleme personale si am avut toata intelegerea. Dupa care, din momentul in care i-am dat adresa oficiului postal unde se afla produsul, numarul de telefon de acolo, au urmat niste discutii absolut fara sens care m-au facut doar sa inteleg ca nu il mai dorea si atat. I-am comunicat costurile de returnare si nu m-a crezut, ba mai mult, imi vorbea de parca m-as fi bucurat la 10 ron ai ei, spunand ca facem prea mult caz pentru 2 lei. In nici un caz nu vorbim de 2 lei, vorbim de 12 ron la expeditie si 12 ron la returnare plus 10 ron taxa postala pentru magazinaj, deja mai mult decat luam pe skimmer. In plus, am sunat la posta din nou pentru el sa aflu unde este, pentru ca ea deja se incurca in minciuni, iar directoarea de acolo mi-a spus ca nu a sunat nimeni ( desi, repet, i-a, dat colegei de forum si numarul de telefon si adresa oficiului postal in repetate randuri). Am expediat acest colet pe 09/03/2015 si pe 09/04/2015 posta din iasi l-a intors automat pe motiv neridicat de catre beneficiar. Multumesc colegei pentru acest gest minunat, si pentru ca m-a ajutat sa pierd niste bani aiurea. Ii stau la dispozitie cu chitantele si numarul de telefon de la oficiul postal din iasi unde a stat coletul meu 1 luna de zile pentru orice alte clarificari sau confirmari ( nu am nevoie de 1 ron din partea colegei) imi voi suporta singur cheltuielile si mi s-a parut corect sa relatez aceasta situatie.
Salut,

Cea din stanga spate nu merge prea bine, celelalte s-au adaptat la conditiile de la mine. Inca o data multumesc frumos pentru plante, extraordinar de frumoase.

O zi frumoasa, Stefan
Hmmmm.....nu cred ca este o deciclare, ci o portie zdravana de tanin de la noul mopan. Apa este maronie nu albicioasa, acum realizez. EVRIKA! O sa fac schimburi mici si dese de apa si cu ajutorul prietenului e901 sper sa se duca repede aspectul asta de toamna din acvariu.
Salut,

Pot sa zic acum ca asta ar fi aspectul final, astept sa creasca moss-ul si sa se dezvolte bine plantele. Din pacate, am facut un upgrade la filtrare de la e701 la e901 si am reusit sa castig o deciclare, nu de alta dar ramaneam fara tema .
Vand urmatoarele:

- Acvariu Aquael leddy 60 (capacitate 54 litri, dimensiunile 60 x 30 x 30) cu 10 kg de substrat din hornbach (2-4 mm) si Aquabasis Plus sub el. Nu prezinta zgarieturi, este cumparat de aproximativ 4-5 luni.

Are cutia lui originala, incalzitor Aquael 50 w si termometru. Pret 100 ron pentru acvariu, substrat, incalzitor si termometru.

- Lampa SunSun 2 x 24w T5. Pret 150 ron

- Filtru extern JBL e701 GL cu bureti si siporax. Pret 180 ron.

Detalii la telefon 0734.302.364 Stefan.
Inca una
Poze
Vand foarfeca si 2 pensete, nefolosite, pret 70 ron.
0734.302.364 Stefan
Salut Stefan,

Schimbarile vor fi urmatoarele: o piatra urma sa plece, o am in vizor pe cea de langa staurogyne, voi muta elodea in partea dreapta langa skimmer (apropo de skimmer, aveti si voi aceeasi problema ca mine? ma chinui o gramada de timp sa il fixez incat sa nu mai traga filtrul aer aseara m-a umplut atat de rau de draci ca am vrut sa il scot, plus ca atunci cand il fixam sa nu mai traga aer nu mai tragea biofilmul si invers). Si ma gandesc sa asez un red moor mai mare in asa fel incat sa acopere toata partea stanga cu tot cu pietre pana la nivelul staurogynelor.
Multumesc frumos Bogdan. Mai urmeaza mici modificari, dar in principiu cam asta ar fi. Am renuntat la cioata aia si la manado, nu am fost multumit de aspect. Acum ramane de vazut. Si o sa incerc sa plantez si Hc cuba, macar incerc.
A inceput transformarea, nu de alta, dar trecuse destul de mult timp de cand nu mai facusem vreo schimbare radicala
Vand 7 kg de JBL Manado. Pret 30 ron. Tel. 0734.302.364 Stefan

Forum Index » Profile for RvN » Messages posted by RvN
Go to: