Message |
|
Faina scula. Debitmetrul n-o limiteaza cumva ?
|
 |
|
|
 |
|
|
 |
|
Apa la mine se evapora mai putin vara decat iarna. Iarna 4 litrii pe zi si vara 2.
Temperatura acvariului 25 grade permanent, vara in casa 28-30, iarna 23 grade.
|
 |
|
Depinde ce faci maine
|
 |
|
Depinde ce ai bagat in el, apa albicioasa mai poate reprezenta si precipitarea Ca, Mg.
|
 |
|
Aurele, e prafe pentru nevertebrate, la coloana vertebrata n-are efect hidratant ca berea
|
 |
|
"nesanatosi" e o acuzatie foarte grava...preferabil betivi
|
 |
|
N-ar fi rau, da test
|
 |
|
Daca ne trimiti si noua....DA!
|
 |
|
Corect, dar e foarte posibil sa fie pe aproape +- cateva grade scurte care nu cred ca fac prea mare diferenta.
|
 |
|
Am pacatuit, m-a pus necuratu` sa ma uit cat costa o camera d`asta.
Fratilor, raman la bere
|
 |
|
Akaiu wrote:Ma intreb ce as fi facut daca cumva le fixam pe gauri
Dragule, daca erai proiectant adevarat si CNC-ist de frunte, prima data-ti faceai o schita, un proiect, ceva acolo astfel incat atunci cand ai ajuns la momentul cu "dat gauri" sa nu-ti mai vina in minte alta varianta, sa ramana batute-n cuie, nu ca n-ai putea sa dai altele langa...
Va recomand pentru proiectare 3D Solidworks, un soft adevarat unde puteti pana si simula efectiv o gramada de aspecte
Cum ai masurat temperatura la nivelul cipului ?
|
 |
|
bsbircea wrote:
Nu as putea baga mana in foc pentru temperatura
Bogdan
Nici eu n-as baga mana in locul tau, una este temperatura radiatorului si alta este temperatura cipului, pe care o poti masura mai greu.
Daca transferul termic nu se face cu un randament mare, cat mai aproape de 100%, s-ar putea sa ai 50 grade in radiator si 90 in cip.
Conteaza temperatura cipului, nu temperatura agentului mecanic de racire.
|
 |
|
Akaiule, imi permit sa-ti spun ca nu consider ca ai dreptate. Uite o poza si fa comparatie.
In plus de asta, pasta de lipit termoconductoare contine si agentul de lipire care nu este termoconductor astfel termoconductibilitatea este diminuata.
Prefer pasta termoconductoare far alti agenti si prefer sa pot demonta simplu si rapid un led decat sa dau ciocanul in radiator pentru a-l da afara.

|
 |
|
darthradu wrote:. Si cum ma uitam ca prostu la cata pasta au pus chinezii intre led si stelute (se revarsa) am zis "Ba, bine macar ca au pus pasta" si dupa aia a venit instant paranoia (d-aia e buna la casa omului  ) "Ma si daca astia n-au lipit ledurile de radiator si sunt puse la misto".
Ei bine fix asa s-a intamplat, toate ledurile pe care le-am luat deja "lipite" au un mic joc daca incerc sa-l apas fortat inspre placuta ... ceea ce inseamna ca au cel putin juma de milimetru de pasta intre led si placuta  Unele se misca de zici ca-s balansoare  Asadar am de reasezat pe placute niste multe leduri.
Joc se formeaza si intre "steluta" si radiator daca dupa efectuarea gaurilor cu care urmeaza sa fie prins ledul de radiator nu se sanfreneaza gaura, burghiul prin foarta pe care o exercita ridica la strapungere materialul.
Odata cu torsionarea "stelutei" apare si joc intre led si ea, deci, dupa gaurire sanfrenati
Daca folositi leduri chinezesti, dupa montarea pe radiator, verificati ca nu exista distanta intre led si steluta, apasti putin mai energic cu buricul degetului aratator ledul dupa care pe rand puneti varful si topiti putin cele 2 conexiunea ale ledului pe placuta, se va aseza.
|
 |
|
Cica-i comunitate acvaristica  , niste betivi ....
|
 |
|
Faina culoare p`acan
|
 |
|
Faina treaba
|
 |
|
M-a muncit vreo 3 ore....dar si berea de dupa a avut alt gust