[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: scorpionul
Forum Index » Profile for scorpionul » Messages posted by scorpionul
fierbi un ou tare, si pui foarte putin din galbenus in apa, doar cat sa murdareasca un pic apa(pentru ei e deja foarte mult). Iei pe deget doar cat sa te murdaresti putin si speli degetul in apa(odata pe zi e suficient), altfel cantitatea mare de galbenus va strica apa. Oricum puii cresc repede si nu au nevoie de multa bibileala
salutare si bine ai venit! Pentru inceput te rog sa citesti de aici http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/24220.page . O sa gasesti raspunsuri la aproape toate problemele tale. Ce nu intelegi intreaba pe forum, dar retine ca nimeni nu poate citi pentru tine. Spor la citit si te asteptam cu intrebari(apropo de intrebari, nu am vazut sa fi spus ceva despre plantele de la tine din acvariu)
https://www.amazon.com/Two-Little-Fishies-ATLPBR550-PhosBan/dp/B004I6U192 nu stiu daca e acelasi lucru dar arunca un ochi si aici
daca esti din Buc da-mi PM
adevarul este ca au cate unii o gradinita de acvarii
poze
poze
poze
poze
poze
poze
poze
poze
poze
poze
poze
cateva poze cu fauna de pe la mine
salutare Narcis si tie! Am cateva fire de bacopa care au crescut prea mult, s-au indoit la suprafata apei si au facut flori. Se pare ca face flori emers. O sa pun diseara niste poze cu ea. Dupa ce am facut o tunsoare acvariului si planta a intrat la apa florile s-au topit, dar am prins cateva in poza care s-au deschis si alte cateva bobocei
Filtru extern JBL CristalProfi e1901 complet(de preferinta in Bucuresti). Pret 700lei fix. Are inclus in pret buretii de filtrare cu care a fost livrat. Filtrul este in functiune de mai putin de un an si a fost adus de peste granita(nu are garantie)
xipho este un peste destul de agresiv, iar intr-un acvariu asa mic cum ai tu el ataca orice potential rival. Asa ca nu ai ce face. Betta in schimb e ca un scorpion la panda: urmareste, se ascunde si ataca. Nu o sa-l vezi pe betta niciodata tasnind ca o sageata asa cum face xipho prin acvariu. Pentru betta poti pune in acvariu ceva dupa care se poate ascunde: un lemn, o nuca de cocos taiata, inclusiv plante de suprafata, etc. O sa-l vezi foarte mult in zona respectiva

Forum Index » Profile for scorpionul » Messages posted by scorpionul
Go to: