[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Blue14
Forum Index » Profile for Blue14 » Messages posted by Blue14
Shubi wrote:Nu te cred....Dan si mai cum ?

Horia Mihail!
Are si el acvariu de apa dulce.....
Shubi wrote:I'auzi Pavellescule ce inseamna viata buna.......nu te simti milogul societatii ?
Da cum il cheama tinere.....Mazare cumva ?

Normal ca nu Mazare!
Il cheama Dan!

O sa renunt si eu sa mai scriu acolo ca sunt singurul care mai scrie ceva inafara de bursa!!!
E cam snob si cu banii aia cumpara un sfert de sticla de vin de calitate, pacat ca e certata cu tata si cu bunicii, ca daca era necertat imi dadea cat vroiam pentru acvariu!
Ca si ursu'
Daca v-as zice ce face unchiul meu cu banii aia!
dan.pavelescu wrote:Nu-i nimic offtopic, un topic trebuie sa aiba Feng Shui, plm.
Cine e Mentol ala?

Nanoreef!
Shubi wrote:Vedeti ce reactie in lant a declansat Blue ?
Nu degeaba are atatea pagini la topic, toti ne adunam paginile si n-avem cat el, exceptie face ursuletzu', normal

Menthor nu ar permite atata off topic!
Sunt fericit ca am redus costurile semnificativ!
darthradu wrote:E complicat sa pun folie ca nu prea am acces in spate si de mutat acvariul cu totul nu se pune problema. Sper in nebunia mea sa creasca ceva pe sticla aia din spate, ideal ar fi coralina insa ma multumesc cu orice mazga prietenoasa

Mai bine vorbeste cu shubi sa iti faca ceva din stiplex negru sa il pui pe interior....
Shubi wrote:Auzi, da nu vrei tu mai bine un acvariu gata, frumos, complet.....ti-l dau pe al meu, imi dai gresia din baie, sigur are valoare mai mare....

Cine ma credeti, Becali cu haur' in baie?
Gata cu off topic-ul!
dan.pavelescu wrote:A da, si uitasem! Maine Shpavelescu crapa in el rosii Shubiliane, din alea ca pe vremea lui Pazvante Chioru, din tineretile mele zbuciumate
Sper sa nu-mi cada un ou cand oi cara cutia cu gogonele

Mie nu imi plac rosiile, e mai buna carnea de pork'!
Shubi wrote:Eu zi ca dupa ce implineste varsta legala si baga o bere inainte sa scrie....isi revine
Si eu recomand tot Jebao, la banii aia vs calitate e cea mai buna varianta, tot asa ceva mi-as lua si eu. Nu te lua dupa Andrei ala mare ca n-am prestanta lui si nici nu esti intr-o tara UE adevarat ca el ci in mocirla asta de stergar mucegait
Sump nu-ti mai fac ca am taiat sticla de 12 ori pana acum...ba 20, ba 35....bine ca n-am apucat sa o lipesc, asa rapid te-ai razgandit

E ai taiat!
Nu il roade invidia, ma invata de bine!
Jebao imi iau!
Skimmer cred ca imi iau tunze 9004....
Sa folosesc piatra uscata sau vie?, imi permit si vie....
um02122 wrote:Tunze 9002 nu se mai face pentru ca se asambla manual => costuri mari de productie si calitate ca la un lucru asamblat manual. Daca te uiti pe eBay, 9002 la mana a doua costa cam 90-95% din pretul de nou.

Eu l-am mai vazut de vanzare de nou.

Daca deltecul e prea mare, de ce ne-ai intrebat de el.

Sa mor daca nu scot MCE600 din dulap si nu-l montez pe pico de 23l.

Pentru ca nu aveam bani daca imi luam vortech.....
Sa imi iau deltec-ul sau sa pastrez banii si sa imi iau tunze?, nu ma tenteaza mce 600 deoarece vreau sump....
Multumes tuturor pentru raspunsuri!
dan.pavelescu wrote:Tu trebuie sa procedezi in felul urmator.

Iti da Andrei (um) un sfat, ii zici multumesc. Iti da Pavelescu alt sfat, iar zici multumesc.
Intre timp, pui in balanta cele 2 sfaturi, cauti prin jurnalele altora (alegi persoanele de incredere, pricepute, cu experienta), te uiti daca persoanele alea folosesc echipamente de la sfatul 1 si/sau 2, vezi care e rezolutia, care (daca) sunt problemele, care e mai eficient, care face masaj la oO, etc.

Apoi, pui in balanta pretul si judeci, daca punctul forte de la sfat#1 merita diferenta de bani, sau faci un compromis si te multumesti cu punctul slab de la sfat#2 (exemple). Dupa care dai cu pumnul in masa, te scarpini la oO si iei o decizie.

Ok, asa fac!
CristiC wrote:Daca te-ai trezi odata. Asta e de speriat,ca nu dai semne de trezire. Intr-un post, iti iei un lucru.In urmatorul,dupa 2 minute,iei altceva. Tu esti constient de asta? Ti se pare in regula?

Sunt treaz, vreau jebao doar ca sunt ispitit cu vortech-ul!

Edit:adevarat, sunt usor influientabil!
um02122 wrote:BTW, lumea zice 60% sa iei Deltec. Tunze 9002 e mult mai slim decat 9004.

E cam scump si cam mare.....
Ca si pompa tind sa cred ca jebao e cam ca si vortech-ul....
De luat second as gasi wQD dar e cam scumpa pentru o pompa second "putin expirata".....
Tunze 9002 nu se mai fabrica, gresesc?
dan.pavelescu wrote:Eu sper ca nu e atat de oligofren si ca pricepe ca nu-l sfatuiesc ca sa-mi bat joc de el sau ceva.
De acord cu Andrei, exista pompe proaste, pompe bune, pompe si mai bune si Dumnezeul pompelor. Dar, intre toate astea exista o anumita diferenta: pretul.
Cand o sa fie pe banii lui, o sa-l incurajez sa ia ce e mai bun. Pana una alta, il tapeaza pe taica-su de bani..

Stiu ca nu-ti bati joc de mine, ma trezesti la realitate.....dupa zic ca mai astept sa imi iau nu stiu ce ca nu am bani.....
Nu e vorba de rusine, snobi se rusineaza din asa ceva!,
Skimmer imi iau tunze 9004....
Sump-ul, reactoarele plus ato mi le face Shubi...
Fara nici o indoiala daca il fac de 60/40/35 imi iau rw4 si daca il fac de 80/40/35 imi iau rw8....ca dupa arunc cu banii si dupa nu am bani de antifohs....
dan.pavelescu wrote:Pai vad ca asa usor dai 1290 lei in loc de 280 lei. Stii care e valoarea banului, ce inseamna 1000 de lei?

Si de unde stii tu ma rog cat o sa ma coste acvariul? Ai idee ce combinatii fac eu pentru acvariul ala?

Bine ca nu mi-ai dat si 2-3 perechi de palme

Stiu!
Pana la urma cred ca am sa economisesc banii ca dupa sa nu patesc cum am patit sa nu am bani sa imi iau consumabile, adica imi iau rw4......
Nu mai completeaza cu piatra?

Forum Index » Profile for Blue14 » Messages posted by Blue14
Go to: