[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Blue14
Forum Index » Profile for Blue14 » Messages posted by Blue14
Acvariul arata super bine!, pompa la cat din capacitate o tii?
Shubi wrote:Da ala de la JBL pe care-l am eu ce are, a facut un ciubuc Pavelescu si-a vrut sa se dea rotund macar cu magnet de firma ?

Daca esti neatent cu el poti zgaria sticla....
Mi-am luat tunze, ca al lui Pavelescu...
Shubi wrote:Mai ales ca nu merge singur

Stiu....
dan.pavelescu wrote:In sfarsit, ai dovedit ca ai ceva lichid in instalatie. Sa le folosesti sanatos

Multumesc!
Am comandat un rw4 si un magnet minune de la Petty, imi ajung maine si skimmerul tunze 9004 care imi ajunge in 10 zile.....
dan.pavelescu wrote:
Blue14 wrote:as vrea pesti dar vreau corali.....

Cam la asta se rezuma tot. As vrea X, dar as vrea si Y. E mai bun X decat Y? M-am hotarat, iau X! De fapt.. Y. Sau..

Da....oricum nu ma pot abtine de la corali.....
De ce credeti ca nu ma intind eu cu acvariul?, ca sa nu ma coste mult coralii....as vrea pesti dar vreau corali.....
Lemon wrote:
dan.pavelescu wrote:
Blue14 wrote:matusa nu ar permite sa intre asa ceva in casa ......

Nici eu, ce dracu sa fac cu slabanoaga aia? In schimb foca.. mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Lasati toate slabanoagele ca aia sa vina la mine. Nevasta-mea nu se supara... (o mai ajuta pri casa, mai da un aspirator, mai sterge un praf)

Vorbeste cu ursu ca s-ar putea sa aiba numerle de contact.....
darthradu wrote:Uite imaginile din sump cu bulele, desi e poza si vi se pare in miscare va asigur ca e totul foarte static )

imageimage

Da koala, furtunul ala se atinge de stand, in partea de sus, insa vibreaza foarte tare pana sa ajung la partea de sus. O sa vad eu ce rezolv cu el. A trebuit sa opresc recircularea din cauza de paranoia .
Pompa in sine nu vibreaza deranjant, furtunul insa ma dispera. In poza se vede cum furtunul atinge si sump-ul )))

Am si eu bule.....
E mai mult barvdecat club si matusa nu ar permite sa intre asa ceva in casa ......
Superb!
darthradu wrote:Ma gandeam sa-mi iau un wp10))))))))

Nu, serios, ma gandeam sa iau niste apa de mare sa fac un semi schimb.))

Nu merge apa din mare deoarece are salinitate mica si e plina de fosfati/silicati.....
Nu intelegeti ca nu l-am mai vazut de un an?, cand nu erau certati imi aducea tot timpul bomboane si tot felul de chiestii scumpe......daca nu se mai cearta imi da el de 10 vortech-uri.......
Cum sa fac cu piatra?
Terminam cu off-topic-ul !
Eu o sa folosesc pentru aquascape piatra existenta (2kg ) plus inca 5-8 kg, ce sa folosesc uscata sau vie ?
Shubi wrote:Club California....plajele Mamaia. Pavelescule, noi suntem aia de pe plantatie in discutia asta )

Da, e inchis clubu momentan.....
um02122 wrote:Imi pare rau sa-ti zic ca unchiul tau nu e snob.
Stii ce motto are Chingchai? Si sa nu-mi ziceti ca nu are acvariu misto

Si pentru cine nu-l stie:
Ching (low profile)
" Life is too short to drink bad wine "
click on my homepage to see my tank on-line

Are unul de vreo 120 litri cu discusi in el, se ocupa cineva de el, n-am mai foat de asta vara la el (sta la 200 metri de mine) ca s-a certat cu bunica....
Shubi wrote:Horia Mihai Nicolae, medicul din Constanta ?

Nu, Mihail Horia Dan, are casa de schimb....

Forum Index » Profile for Blue14 » Messages posted by Blue14
Go to: