| Message |
|
|
|
Asta e motivul pentru care trebuie sa ai un batran la casa omului..
|
 |
|
|
Meserie lampa 
|
 |
|
|
koala wrote:
Ba, manca-mi-ai cucu', de-acu'-nainte o sa vezi doar creveti congelati!...'te-n falci de "picotzat", cum mi-ai halit tu mie crabu'!
Bre, matale sigur nu stai in Colentina?
|
 |
|
|
|
Pozele sunt facute imediat ce i-am bagat in acvariu, ii am de la colegul Fanta. Vedem in urmatoarele zile daca am noroc..
|
 |
|
|
Cu rabdarea trecem marea
O sa fie si gazon, or sa fie de toate, rabdare sa ai si sa le lasi in pace sa-si urmeze cursul. Succes in continuare!
|
 |
|
|
Un nou mare ++++++++++ pentru colegul Fanta! Un adevarat domn
O buna colaborare am avut si cu omul ala in varsta, cum ii zice.. a, sebacka
Recomandari maxime pentru amandoi!
|
 |
|
|
Va prezint noii locatari!
Pe acesta l-am botezat Nemo:
Iar pe acesta l-am botezat Nemo:
|
 |
|
|
Lui Pavelescu ii place!
|
 |
|
|
Pai.. pe forumul asta se discuta despre lichide, nu? 
|
 |
|
|
N-are Ion treaba (cu viata in general). Si nici Radu cu serviciul, ca vine pe aici cand i se scoala tzucumbarul
In alta ordine de idei nea Dane si fara nici o legatura cu subiectul, mi-am tras raft pentru sticle de vin, acum trebuie sa-l umplu cu 24 de sticle, apoi sa le consum
|
 |
|
|
Inca o data, poze cu CNC-ul lui Radoveanu:
Are si functie de slefuire:
|
 |
|
|
|
eu in reactorul co2 am avut bioballs si si-au facut treaba foarte bine.
atentie, devin eficiente abia dupa ce se colmateaza. daca le schimbi acum cu altceva, despre care nu stim daca sunt sau nu eficiente, dar stim ca sunt curate, nu faci decat sa te scarpini unde nu te mananca..
doar asa, ca fapt divers: acvariul meu a inceput sa mearga doar in momentul in care l-am lasat in pace. cat timp il dichiseam, pieptanam, scarpinam, etc, aveam numai probleme.
|
 |
|
|
|
nu cred ca te ajuta, sunt biopeleti si ai nevoie de o cantitate uriasa pentru a fi eficienti.
edit: filtrul nu ofera nici miscarea necesara, nici spatiul.
|
 |
|
|
koala wrote:Muhaha!
Muncitorii or fi crezut ca e frun' alambic de tuica, mai performant si mai modern... asa ca l-au sutit mintenas.
Vorba aia, tot ce putrezeste e eligibil la o palinca 
|
 |
|
|
|
Asteptati pana maine, ca aveti ns-uri puturoase.
Sau ipconfig /flushdns in cmd pentru cei cu windows, sau disable/enable wi-fi/mobile data pentru smartphone, sau echo 'nameserver 8.8.8.8' | cat - /etc/resolv.conf | tee /etc/resolv.conf, sau echo "176.223.208.37 img.plici.ro" >> /etc/hosts pentru linuxisti, sau asteptati pana maine, ca aveti ns-uri puturoase.
|
 |
|
|
darthradu wrote:Pe 30 februarie e bine?
Nu, ca aia e singura zi din an in care faci sex cu nevasta-ta, nu vreau sa deranjez
|
 |
|
|
nameserver  adica serverul care iti "traduce" numele de domeniu in adresa IP. daca ma intrebati acum ce e ala nume de domeniu sau adresa ip, am sa ignor intrebarea
|
 |
|
|
|
plici se muta pe un server mai bun, mai voios, mai la punga gros.
la mine merge, dar asta tine de ns-urile pe care le foloseste fiecare..
|
 |
|
|
Ce dragut, mi-ai facut un sump, multumesc Radoveanu!
Acum serios, sa nu te manance in koor sa pui apa in el prea curand!
edit: si inca o chestie, nu cumpara pesti pana nu pui apa in bazin, ok?
|
 |
|
|
pics, or it didn't happen 
|
 |
|
|