[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: florian.n
Forum Index » Profile for florian.n » Messages posted by florian.n
Am avut mare noroc ca am decat gresie in hol si nu a ajuns in camere unde era parchetul
fac niste probe zilele astea sa vad ce iese va anunt.
Eu am patit-o cu un rahatel de melc care nu stiu cum a ajuns in sump.. s-a suit pe senzor si a adormit..toata apa din vasul de osmoza (~35L) a fost bagata in bazin... sump inundat, hol inundat + pompa de apa de la Ato arsa.
o mare bucurie ))
osmozor nu ai ?
am facut sistemul simplu dupa schema ta darthradu. acum intrebarea mea este: daca vreau sa ii mai pun 2 senzori ? unul in vasul apei de osmoza si unul de supra plin in sump ?
leg in serie senzorii cu cel existent ?
merge oare ?
Merci, dar astept comanda de la Adelaida.
daca stiam ca au la Absinia...
Multumesc darthradu. comand azi senzor nou si ma apuc de treaba.

Blue14 - vrei sa comanzi senzor ? sau ai gasit undeva in cta ?
Acesta este releul
senzor imi voi lua asa:
http://www.adelaida.ro/senzor-de-nivel-ksl35-pp-200vac-500ma-10w.html

dar releul imi da cu virgula.. gasesc tot la adelaida oare ?
stiam acest lucru si am cules cu mare grija..dar degeaba (
exista vre-o solutie sa dau pe ele sa le distrug/ard ?
.. http://acvariu.ro/forum/posts/list/32885.page ...

Culegerea de bubble "ca pe musetel" a fost o proasta miscare facuta de mine... Am cules, aspirat, razuit totul inainte sa plec in concediu.. cand m-am intors dupa 2 sapatamani m-am speritat.. deci e Jale.. tin sa mentionez ca am avut si emerald crab cat am fost plecat insa l-am gasit mort... nu stiu ce sa zic...

alta solutie sa pot scapa de bubble alga stiti ?

ma gandesc serios sa arunc/ fierb piatra si nisipul (am buble si prin nisip chiar...) dar teama mea este ca va aparea iar dupa restart.. am impresia ca si in masa apei sta rahatul asta de alga...
ce parere aveti ?
salut, darthradu ce fel de releu si senzor imi trebuie ?

Vreau sa fac sistemul de la 0.

Acum ma poti suna
Salut, nu sunt in tara, te anunt cand ma intorc.
darthradu wrote:Nu-mi dau seama ce releu ai, senzorul e bun?
Iti atasez ceva mai simplu (inlocuiesti piesele, mai putin senzorul si releul, cu un alimentator).

Foarte simpla si ingenioasa schema ta, o sa fac dupa ce ma intorc din concediu unul dupa schema asta.
Merci de iedee

Eu am folosit piesele:

Rezistenta 220R/3-5w ,condensator 0.22uf/275v ac ,doua diode 1n4007 ,condensator electrolitic
Si am gasit si problema.. Senzor defect...
revin cu o poza mai explicita
Salutare,
Am cumparat acum 2 ani si jumatate un sistem ATO de la CMircea, a incetat sa functioneze.. el nu prea se mai ocupa de asa ceva.. asa ca am fost la un magazin de electronice si am cumparat toate piesele din el (9.3 lei) si aseara am inceput sa le schimb rand pe rand.. si tot nu functioneaza (nu cupleaza releul)

Va rog sa ma ajutati sa identific piesele ?1 ?2 ?3 ?4 ?5 si sa imi spuneti de ce nu a mai functioneaza... daca se pricepe cineva.

PS: trebuie sa-l repar urgent caci plec luni in concediu si nu are cine sa faca treaba manual
Cu doar cateva zile sa plec in oncediu, mi s-a stricat sistemul ATO care este un home made facut de CMircea acum vre-o doi ani si jumatate, sitemul este simplu cu un singur senzor ce alimenteaza o pompa de apa de 220V parerea mea este ca s-a blocat releul...
cine stie sa repare sistemul acesta ? sau unde gasesc altul pe care ma pot baza ?
multumesc pt sfat,
apa aia "pura" mai are si alta denumire ?
Salut,

am de la Andy (eleven) un TDS Metru care presupn ca trebuie recalibrat. Modelul este acesta http://www.ganodermashop.ro/tds-metru.html
stiti cumva cum se calibreaza corect si cu ce ?

Mulmumesc,

Forum Index » Profile for florian.n » Messages posted by florian.n
Go to: