[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Va salut!  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
topfiltermedia
Junior member

IP:

Buna ziua, prieteni!

Am citit în reguli ca trebuie sa ma prezint, asa ca scriu aceasta postare. Ma numesc Cristian Ionescu, ma ocup cu acvaristica de foarte mult timp ai sunt initiatorul si reprezentantul Top Filter Media, un proiect 100% românesc, concept unic în România pâna în prezent. Pe scurt, producem material filtrant din ceramica poroasa pentru comunitatea acvaristica din România. Pentru mai multe informatii despre produsul nostru, va invitam sa vizitati rubrica de vânzari. Va fi foarte interesant

Ape limpezi, acvaristi!

Editat de stefanp: Rolul acestei categorii este sa ne prezentam, nu sa ne facem reclama. Asa ca am scos link-ul din post.
by koala: Am modificat titlul.

This message was edited 5 times. Last update was at 10/04/2016 18:57:15

narcis
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Cu siguranta, foarte interesant!!! Interesant ar fi, pentru ca suntem un forum de acvaristica, sa discutam mai aprofundat despre aceasta latura, sa ne arati bazine cu pesti, plante sau ce detii, nu doar marketing. Ape limpezi.
[ICQ]
topfiltermedia
Junior member

IP:

Aveti mai multe informatii in postarea de la vanzari si pe paginile noastre de Facebook. Aici aveam impresia ca doar ne prezentam.
Daniel1402
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Si aici ai aparut...
topfiltermedia
Junior member

IP:

Da. Si aici. Si am sa apar peste tot, in ciuda celor ca tine. Ape limpezi, acvaristule!
Gege
Senior member

IP:

Fara rautati , nu asa se procedeaza. Daca poti sa faci ceva cu site-ul ar fi super, daca e ala .com, imi sugereaza a fi ceva chinezarie site-ul.. Ceva mai profi si cred ca ar fi super, daca nu cunosti un dezolvatator te pun in legatura.

Niciodata nu e indeajuns in acvaristica
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/48013.page
topfiltermedia
Junior member

IP:

Momentan avem o activitate pe Facebook destul de mare, acolo ne concentram, iar site-ul ne ofera o legatura foarte interesanta cu cei care nu vorbesc limba romana. Avem si noi dezvoltator. Multumim!
Daniel1402
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Ca sa-si faca si cei care nu stiu o oarecare parere despre tine.
Pe facebook afirmai ca produsul tau este cel mai tare de pe piata, mai eficient decat matrix, eheim si alte nume mari.
Pe un blog spuneai sa nu folosim piatra ponce, din diferite motive, ca nu-i buna, etc.
Personal nu am nimic cu tine, doar ca aberezi aiurea.
Daniel1402
Membru de baza
[Avatar]

IP:

trasalica wrote:Fara rautati , nu asa se procedeaza. Daca poti sa faci ceva cu site-ul ar fi super, daca e ala .com, imi sugereaza a fi ceva chinezarie site-ul.. Ceva mai profi si cred ca ar fi super, daca nu cunosti un dezolvatator te pun in legatura.

Nu sunt rautacios, o sa va convingeti singuri.
Poate va confirma un alt coleg cele spuse de mine.
topfiltermedia
Junior member

IP:

Da, am cel mai bun produs din material ceramic de pe piata romaneasca. Da, piatra ponce nu e pentru uz acvaristic, am explicat si de ce, aici: EDITAT

Mai ai pana sa devii un ACVARIST, domnule. Ca sa fiu elegant, esti doar un tip cu un acvariu si cu lacune grave in acest domeniu, dar cu acces la internet si pus pe sotii.

Editat de stefanp: Rolul acestei categorii este sa ne prezentam, nu sa ne facem reclama. Asadar, am scos link-ul din post.

This message was edited 1 time. Last update was at 09/04/2016 18:11:31

koala
Batran si obosit
[Avatar]

IP:

topfiltermedia wrote:Buna ziua, prieteni!

Am citit în reguli ca trebuie sa ma prezint, asa ca scriu aceasta postare...

Salutare!

1) Acesta e un forum de hobby-sti, asa ca daca vrei sa postezi anunturi de vanzare en-gross trebuie sa iei legatura cu proprietarul forumului. Amanunte aici: http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/56.page

2) Despre produsul vostru exista deja o discutie destul de aprinsa. Amanunte aici: http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/36005.page

3) Daca vrei sa dezvolti subiectul, poti deschide un topic separat, in aria de aici: http://www.acvariu.ro/forum/forums/show/23.page ... asteapta-te si la intrebari mai incomode.

Bun venit pe forum!

Samson & Delilah (2002) - Marele African (2007) - Angels in heaven (2010) - Life is like a box of chocolates (2011) - Nemo's House (2012) - The Big One (2012) - Cubul (2013) - The Return (2014) - Back to the roots (2015) - Un sumatran, doi sumatrani (2020)
Daniel1402
Membru de baza
[Avatar]

IP:

In primul rand nu mai face atac la persoana, clar?
Legat de produsul tau, asteptam review-urile celor care l-au cumparat, daca ai vandut ceva, nu doar vrajeala tiganeasca.
Ti-as spune si care-i parerea mea despre tine cu toata harababura asta, dar risc vreo sanctiune...ca sa fiu si eu elegant.
stefanp
Moderator

IP:

Salut si bine ai venit pe forum!
Speram ca prezenta ta aici sa nu fie una doar pentru vanzare ci sa contribui activ.

Legat despre acest produs, trebuie sa recunosc ca nu stiu mai nimic, inafara de certurile vazute pe facebook.
Dar ma face sa fiu reticent atunci cand un vanzator se lauda din prima ca al lui e cel mai bun si mai tare.
N-ar fi rau, precum zicea koala, sa deschizi un topic si sa demonstrezi ceea ce spui.

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
topfiltermedia
Junior member

IP:

Rog un admin sa-mi stearga contul. Am facut o greseala inregistrandu-ma pe acest forum. Cautam o comunitate de acvaristi si-am nimerit in alta parte. Va rog sa ma scuzati si sa-mi stergeti contul. Multumesc!
Shubi
CNC-ist de frunte

IP:

Eu zic ca ar fi extraordinar daca ai putea face bucati mai mari, cam asa cat o minge de tenis de camp, poate incearca cineva un transplant renal la cat de buna zici ca este chiar si fara sa faci nici un test concret.
Sunt unul dintre cei care sustin productia romaneasca, de orice, romaneasca sa fie, ti-am cerut o singura boaba din acest material pentru teste, ti-am spus clar asta si nu am primit nimic, a trecut ceva timp de atunci, trag concluzia ca esti un papagal in cautare de fraieri, exact ca cei de au scula care reduce consumul de energie electrica
Inclusiv titlul topicului este gresit, exista in Romania fabrici mari care produc material filtrant chiar si pentru export, in cantitati industriale
Astept, ca multi altii, ceva concret.

This message was edited 1 time. Last update was at 09/04/2016 19:17:18

dan.pavelescu
Liliacul
[Avatar]

IP:

topfiltermedia wrote:Cautam o comunitate de acvaristi si-am nimerit in alta parte.

Da ma, noi suntem curve de pe chaturbate si mfc. Du-te sanatos, drum bun, poate gasesti acvaristi seriosi pe olx.

I'm Batman!

The Forgotten Sands
Release the kraken!
Soupe de poisson

Mi te supui.
[WWW]
stefanp
Moderator

IP:

Tipic...
Topic closed!

by koala: Am indeplinit si rugamintea ref. anularea contului.

This message was edited 1 time. Last update was at 10/04/2016 18:58:11

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]

Forum Index » Despre noi
Go to: