La aproape doua saptamani de la ultimele schimbari lucrurile se prezinta destul de bine.De bucurie am mai adus si locatari noi adica 2 ancistrusi de cca 10 cm . 3 pui de 1 cm si 6 rasbora arlechin. Chiar daca asta ma obliga la o mentenanta dubla satisfactia sa ii vad este peste efort cu mult. Cel putin ancistrusi cu gurile lor de canal cand se pun pe castravete il devoreaza in 30 de minute
In urma schimbarilor , fertilizant, lumina, CO2 se pare ca filamentoasa a dat inapoi, nu mai vad decat razlet cate un fir doua pe care il iau cu periuta de dinti.Nu stiu care din factori a contribuit la ameliorare, tind sa cred ca un cuvant mare a spus fertilizantul.Plante pe care credeam ca le-am pierdut incep sa isi revina, au lastari noi iar cresterea este accelerata vizibil.
Daca inainte avea 1b/s CO2 acum am 1b/2-3s iar testul permanent co2 sta la 20mg/l
Temperatura mi-a crescut pana pe la 26-26,5 iar ph este stabil la 7.00 (masurat cu o chinezarie de test ATC luat de la emag...Urmatorul pas daca reusesc sa il stabilizez va fi sa scad treptat ph pana pe la 6.5, inca nu imi dau seama ce imi ridica ph, poate o piatra, poate substratul.