| Message |
|
|
|
Super! mi se par de mare efect,culoarea exotica,imi place mult "jucaria" ta!
|
 |
|
|
Momentan ,creste o tufa de Rotala M.in spatele buturugii cu HC,se vede un pic.Nu stiu daca va fi suficient cand va creste rotala,parca ar mai trebui ceva si mai in fata,da nu stiu ce?poate veniti cu o idee...ca-mi strofoc creierii si nu-mi vine ideea 
|
 |
|
|
|
Un buchet de plante rosii probabil...da se ridica din spate Rotala M.
|
 |
|
|
Un nou setup ,inceput la 01.02.2010,inca necopt,evident cu fertilizant Tropica:
Uploaded with ImageShack.us
|
 |
|
|
 Un acvariu incastrat,cu discusii,pe deasupra ,sef de proiect : Faraonu! Trebuie sa fie o chestie deosebit de coolta
Merita urmarit! 
|
 |
|
|
Foarte reusit miniscapeul,chiar lasa un "gust" placut! 
|
 |
|
|
 Si e bine ca ai realizat ca e mare inghesuiala acolo.Mai bine ar fi sa te orientezi la un acvariu mai mare decat multe mici
|
 |
|
|
Sigur e H.Micranthemoides!O sa ai niste tufe frumoase 
|
 |
|
|
|
NU! Trebuie sa cauti factorulde stres din acvariu si sa-l inlaturi.Nu ai dat date despre acvariul tau deci nu am cum sa te ajut mai mult.
|
 |
|
|
andreic wrote:
danc wrote:Ma bag si eu in seama, ma scuzati
Auzisem recent zvonuri cum ca Easy Life Pro Fito ar fi mai bun decat Ferropolu'ul la partea de microelemente, ca ar da rezultate mai bune. Sunt multe speculatii privind produsele de acvaristica, unele se confirma altele, raman asa....speculatii
Ce parere aveti ?
Eu, zic ca-s speculatii. Dupa parerea mea, sunt cam pe acolo. Le-am folosit pe amandoua si nu am vazut vreo diferenta.
Subscriu!  Fiecare setup reusit cu unul din acesti fertilizanti iti da sentimentul de "cel mai"
|
 |
|
|
Da linia de fertilizare JBL e plina de calitati raportate la pretul produselor.Blixa si limnofila au nevoie de CO2 si lumina de calitate,Blixa e chiar sclifosita(asta de la Dolly citire  ).Cu restul s-ar putea sa te descurci
|
 |
|
|
 Da-ne si niste poze,caracteristici bazine ... 
|
 |
|
|
Chiar si asa mai golas e frumusel!  Cand s-o coace sa vezi! 
|
 |
|
|
|
De ce nu rasbore? Dimensiunea se preteaza la acvariul tau,umbla in card etc...
|
 |
|
|
Woooaw!!!!Super articol ,mult de citit dar beton! ...am ramas pe ganduri...in ciuda unei anumite duritati in !exprimare  super instructiv si la obiect
|
 |
|
|
|
Interesant articolul si inedit!
|
 |
|
|
Porcu wrote:
Porcu wrote:Dupa mine orice filtrare e putin importanta la acvariile cu plante multe si pesti putini. Cel mai frumos acvariu pe care l-am vazut nu avea filtrare, doar un powerhead chel  pentru curent de apa.
Am gasit acvariu de care spuneam: click . Ia uite ce zice neamtu': no Filtration, no Filtermasses, only a Powerhead for Streaming.
A nu se intelege ca acvariu nu are filtrare biologica  . Nu are filtru da' are filtrare biologica, e vorba de bacteriile din substrat, de pe lemne si de pe roci ....... se pare ca-s suficiente.
Ce sa mai zic???Frumos e putin spus,belea! Incep sa ma indoiesc de cunostintele mele de "plantat".Si eu care consum curent cu 2 filtre externe
Poate ar trebui sa renunt la plante si sa ma intorc in urma cu multi ani,la vivipari
Ca de obicei,strans cu usa ,trebuie sa dau dreptate:Faraonul stie!!! 
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
 |