[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: luci_sandor
Forum Index » Profile for luci_sandor » Messages posted by luci_sandor
am gasit modalitate de transport mai ieftina catre bucuresti=60 ron
la asta ma gandeam si eu..dar as fi sperat la o solutie care sa nu necesite taierea firului pompei sau desfacerea ei...caci asta duce la pierderea garantiei...
am si eu o intrebare..poate ai scris si nu am citit eu destul de atent....cum etansezi firul care alimenteaza pompa...???
...daca e adevarat ce scrie in fisa tehnica, banuiesc ca e foarte bun pentru decorurile home-made pentru africani si alti pesti care necesita un Ph mare...
Desigur ar trebui discutat si cu ei despre produs.
Salutare!Buturuga se fierbe de cateva ori timp de cateva ore in apa sarata, dupa care o tii in apa vreo 2-3 saptamani cu schimb de apa o data la doua zile.
Se vinde acvariu home made 100x45(latime)x50 din sticla de 8 mm, intaritoare in H, capac plus masa suport si capac din pal negru.Pret 500 ron pt tot pachetul.
Poze sunt la galerie.
...se poate asigura transport in orice parte a tarii...costul=costul carburantului...sau orice alte modalitate aleasa de voi.
tel:0728.33.11.49
au ramas de vanzare unul de 22 cm-85 ron, 1 buc-15-16 cm 40 ron, si 2 buc.10-11 cm 35 ron buc.
ce va mai fac pestii dragi detinatori de oscari ??
reducere pret:85 ron buc. oscarii
..bonus la acvariu se da pietris de rau cu granulatia de 2-4 mm...aprox 30-40kg
...da..ai dreptate .....imi cer scuze, era tarziu , si eram cam obosit..
..veste buna..umflatura recidiveaza, de abia se mai observa...incep sa cred ca a fost de la o bataie intre ei...
...uitasem...se poate asigura transport in orice parte a tarii...costul=costul carburantului.
Dupa cum zice si titlul se vinde acvariu home made facut din sticla de 10 mm, cu fund dublu si intaritoare tot din sticla de 10 mm, stare impecabila, dimensiuni 150cmx60(latime)cmx50(inaltime)cm, plus masa suport si capac din pal negru(cant ABS 0.4 mm), capacul este dotat cu 2x30w philips aquarelle si instalatia electrica aferenta, balasturile sunt scoase in afara capacului.
pret:acvariul 700 ron, masa+capacul +instalatia neoane+tuburi=300 ron
pestii:3 oscari 21-22 cm red tiger 100 ron buc,+inca 3 oscari mai mici(1 buc-15-16 cm, si 2 buc.10-11 cm) gratuit pentru cine ii ia pe toti
PS:acvariul e cel din semnatura.
contact pe PM sau tel:0728.33.11.49
se poate inchide.multumesc
...aseara i-am facut exact asta...tamponare locala cu albastru de metil...solutie 1% concentrata.....a incetat sa se mai umfle.....parca ar da inapoi...oricum maine vreau sa repet tratamentul...
mersi de sfat...
salutare si bine ai venit pe forum...parerea mea e ...sa citesti cu foarte mare atentie Aici " si Aici " si Aici "
apoi sa te decizi ce pesti/plante vrei sa ai ...si sa fii sigur ca le achizitionezi un acvariu pe masura
dar desigur...asta e doar parerea mea...
salutare si bine ai venit....apa cristal si pesti sanatosi!!!!
...am vorbit cu un medic veterinar care detine un petshop..mi-a spus ca s-ar putea sa se fi format un chist de la vreo muscatura...mi-a recomandat sa tratez pestele intr-o baie concentrata de albastru de metil sau tripaflavina..
am sa incerc deseara tratamentul.....
...da...cam asa arata.....astazi e putin mai umflat decat ieri.....pestele inoata normal, mananca cu mare pofta, dar se vede vadit ca il deranjeaza umflatura....

Forum Index » Profile for luci_sandor » Messages posted by luci_sandor
Go to: