| Message |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Salut!Pestii mei nu se supara daca au la pranz o pauza de 3 ore de la iluminat.Acvariul are parte de lumina naturala in perioada aceea a zilei dar nu este in bataia directa a razelor soarelui.
|
 |
|
|
Salut.Mersi pentru incurajare.
Cred ca daca umbli cu grija nu se va intampla nimic cu puii.Problema e sa nu se supere parintii. 
|
 |
|
|
Felicitari!!!Sper sa va supravietuiasca "micutii"si sa nu intampinati probleme cu ei!  Ai mei sa tot "curteaza de vreo 2-3 luni dar nu s-a intamplat nimic inca.
Inca o data felicitari!
|
 |
|
|
oscarii nu au radii intarite la aripioarele dorsale ?
daca sacii sunt grosi nu se intampla nimic, daca sunt din aceia menajeri negrii atunci ar fi o problema, aceia sunt subtiri.Mai e varianta in care sa pui pestii in 2-3 saci grosi transparenti si la urma sa ii bagi in punga neagra pentru reducerea stresului.Repet sfatul meu:roaga-l pe vanzator sa bage in sac si pastile de oxigen, nu costa o avere(maxim 15 ron), dar fac foarte mult.
|
 |
|
|
|
Parerea mea e sa-i transporti in saci de nylon transparenti, sunt grosi si foarte rezistenti, pusi intr-o galeata, cum a spus si Radu.U.Daca vrei neaparat pestii, sfatul meu ar fii sa te duci dupa ei, CFR e cel mai ieftin, nu apar probleme de trafic, stii excat in cat timp ajungi cu ei acasa, si plus de asta sa stii ca fara pastile de oxigen nu cred ca ai sa reusesti.Chestia buna e ca daca te duci tu dupa ei poti linistit sa le mai adaugi cate o pastila de oxigen.(bineinteles conform indicatiilor de pe cutie).Eu asa am transportat 6 oscari de la Fagaras la Sighisoara, cam 180-200 km parca.
Pentru alte detalii daca ai nevoie poti sa-mi scrii pe PM.
|
 |
|
|
...domnu' minnardy e exact cum mi-am imaginat.  Sper sa nu patesti exact ca mine si sa se infunde buretii cu nisip..
in rest numai de bine si FELICITARI!!!!
De abia astept sa vad pestii in el...
|
 |
|
|
|
...cred ca o sa gasesti la Hornbach.Scuze daca fac publicitate, daca postul meu este necorespunzator rog un admin sa-l stearga.
|
 |
|
|
Felicitari domnule!Este excelent!!!Tine-o tot asa! 
|
 |
|
|
tot nu m-am prins pe unde curge
Vezi sa nu curga pe la butonul de amorsare.Eu am mai auzit si asta...are pe acolo un "canal" pe unde se amorseaza apa si se poate sa curga pe acolo, apa iti pica pe lateral, de nu-ti dai seama de unde vine!
|
 |
|
|
astazi le-am servit o masa vie.pui de pastrav din rau
 Nu e prea bine ce ai facut!Pestii aceia pot transmite anumite boli si/sau paraziti.
Parerea mea este sa nu la mai dai.
|
 |
|
|
|
La mine lumina e pusa pe priza programabila, neoanele merg de la 07-10, 19-23, iar moonlightul de la 23-00.
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Arata foarte bine acvariul.Tine-o tot asa. 
|
 |
|
|
Imi procur ramele foarte greu, in general le-am cumparat, 2 ron cutia de la magazinele pt pescuit
Ai grija sa nu fie rame de gunoi, ci sa fie rame de pamanat...in zona noastra cei de la magazinele de pescuit procura doar rame de gunoi, acelea nu sunt bune;nu stiu la voi cum e.
cel mic este tot decolorat,nu mananca si are tot starea aceea de apatie.
Ceva nu ii convine, ma gandesc ca trebuia sa se adapteze deja...ai facut teste la apa?Cat de des faci schimbul de apa si in ce proportie?
Eu, de exemplu, fac de 2 ori pe saptamana, intre 40-50%, cu aspirat substrat, si apa este cristal.
mananca cu mare placere cubulete din piept de pui
Nu e prea bine sa le dai pui.Asculta de @kinderu si nu le da prea des...mai bine incearca cu creveti decorticati, si granule de la Jbl si Tetra.
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
"io" zic ca daca a rezistat pana acum, cu siguranta va rezista!!! 
|
 |
|
|
Salutare, bine ai venit!Astept cu interes poze ale acvariului tau! 
|
 |
|
|
Ce fel de background e, de sta la cativa cm de spatele acvariului  Mersi.
|
 |
|
|