[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: jumbo
Forum Index » Profile for jumbo » Messages posted by jumbo
crezi ca merg bagati intr-un acvariu de 100 l impreuna cu 5 fossilis?
multumesc pentru informatii, m-am lamurit acum
vreau si eu java moss daca aveti de dat
10x
Cine stie cum se prinde, de ce conditii are nevoie plst sa-mi spuna si mie.
Daca de iguana e vorba atunci treaba e ceva mai complicata. Pentru animalutu asta terariu trebuie sa fie cam mare si nu din sticla. Eu am iguana si locuinta ei are urmatoarele dimensiuni150/120/90. E un animal arboricol si are nevoie de inaltime si locuri in care sa se poata catara. Creste pana pe la 2 m si 7-8 kile asa ca nu o poti tine intr-un terariu de sticla. Conditiile de temperatura si umiditate cerute de iguane sunt destul de greu de mentinut asa ca incinta trebuie sa fie bine gandita ca sa nu apara probleme. Nu am poze cu terariul meu inca, dar voi face si le voi posta. Dac vrei sa vezi poze cu ziggy (asa se numeste iguana mea) da um pm si iti trimit. Pentru a te documenta serios uite adresa asta
http://www.anapsid.org/. Lucrurile sunt destul de bine explicate acolo. Daca vrei te mai pot ajuta impartasindu-ti experientele pe care le am eu cu iguana mea. Mai vb si iti stau la dispozitie daca ai nevoie.
Ii vreu eu daca mai e valabila oferta. Da un semn pe messenger la jumbognu chiar daca nu sunt online sau beep la 0788398999 si te sun eu.
Salut. Fosilis vreau eu daca mai sunt disponibili. Sanitarii sant pasiunea mea. Mai am 4 cory si un hoplo marisori intr-un acvariu de 100 de l si vreau sa mai bag si fosilis. Daca vrei sa ii dai da un semn te rog pe messenger la ID-ul jumbognu sau un beep la 0788398999 si te sun eu.
10x
Radu

Forum Index » Profile for jumbo » Messages posted by jumbo
Go to: