L-am pus, am dat gauri de 8 gauri de 6, si cum venea prea multa apa am redus la 6 gauri, cum inca imi vine prea multa apa o sa dau niste gauri mai mici, per total sunt mai multumit fata de cum era inainte cu locline-ul.
This message was edited 1 time. Last update was at 14/07/2015 16:54:48
Ai venit ca o raza de soare cu intrebarea asta ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
LE: dupa cateva minute la telefon cu o domnisoara draguta care a luat legatura la depozit si probabil au desfacut aia pachetul ca le-am zis ca am pesti mi s-a spus ca pestii sunt in viata (mai ceva ca la revolutie)
This message was edited 2 times. Last update was at 15/07/2015 11:09:15
Si pe mine m-au speriat cei de la Fan, precum ca un colet cu corali trimis de mine este deteriorat, dar de fapt cursese doar un pic de apa, coralii au ajuns cu bine.
Tinem pumni sa-ti ajunga cu bine ...
Sau mai bine dai o fuga pana la ei sau interceptezi agentul pe drum sa nu chinuie animalutele ...
This message was edited 1 time. Last update was at 15/07/2015 11:08:09
Nici frumos pâna la douazeci de ani, nici cuminte pâna la treizeci si nici macar bogat pâna la patruzeci nu m-am facut. Dar si sarac asa ca anul acesta, ca în anul trecut si ca de când sunt, niciodata n-am fost…(Ion Creanga).
N-am fost ca plm, mi-a zis ca a plecat un coleg inspre mine si o sa ma sune, stau in fata blocului de vreo ora... mai ramane sa-mi iau si o bere sa ma integrez in peisaj Cica azi fac 10ani de cand am casa de piatra, s-a cerut intampinare cu petale de trandafiri and shit... si eu stau cu sufletul la gura ca imi fierb pestii de 3 ore prin Bucuresti.
This message was edited 2 times. Last update was at 15/07/2015 14:50:25
Ti-am zis, asa am patit si eu. Imi lasasera pachetul la depozit, ca e deteriorat "a curs apa din el".
De fapt au curs cateva picaturi si aia s-au panicat, plm, cat pe ce sa-i faca retur. Dar totul se rezolva cu urlete si scandal
edit: multi inainte, nu stiu cum a stat papusa aia cu tine atatia ani, dar multi inainte la noapte culca-l pe al' mic cu bunicii si preseteaza intre 4 si 6 minute (stiu ca nimanui nu-i face placere) de preludiu, apoi inca 6 minute (minim) de actiune.
ah, da. acum, ca ai intrat in randurile acvaristilor, invata urmatoarele notiuni de baza, elementare:
- flori
- swarovski
- "poftim draga, cardul de salariu ramane la tine"
This message was edited 1 time. Last update was at 15/07/2015 15:23:34
Va multumesc! I-am bagat in bazin (i-am turnat ca n-am plasa ), le-am dat niste papa bun - artemie congelata -mmmmm yummy, au balotat ca disperatii, mai putin crevetele care si-a asumat pozitia sub niste pietre