[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Lost nature  XML
Forum Index » Acvarii plantate - Jurnal
Author Message
Gabi C
Aquamaster
[Avatar]

IP:

dan.pavelescu wrote:. Stau un pic pe net si beau o bere ca sa uit cat am muncit azi si cat am de munca maine..

Senzatia asta o am si eu in fiecare zi aici . De aia zic sigur si Mesteru Manole e tot prin zona cu munca .
Artur - in realitate arata chiar si mai dragut . Intradevar cu apa aia proaspata cetoasa e un pic mai " cenusiu ". Teoretic ar avea potential dar nu cred ca am timp si rabdare sa fac ceva serios . As putea sa pastrez hardcsapele si sa pun gazon in jurul lui , sa iau o lampa buna , sa mai adaug ceva bucephalandre ......
Silviu - nu cred ca am curaj acum de un paludariu. Te urmaresc pe tine si poate mai incolo ma ambitionez si incep si eu unul .

This message was edited 1 time. Last update was at 14/06/2017 20:39:28

MihaiF
Senior member

IP:

Ce acvariu este acela Gabi ?
Are un capac de sticla pe el ? Vad bine ?
Artur
Senior member
[Avatar]

IP:

Gabi C wrote:
Artur - in realitate arata chiar si mai dragut . Intradevar cu apa aia proaspata cetoasa e un pic mai " cenusiu ". Teoretic ar avea potential dar nu cred ca am timp si rabdare sa fac ceva serios . As putea sa pastrez hardcsapele si sa pun gazon in jurul lui , sa iau o lampa buna , sa mai adaug ceva bucephalandre ......

E suficient lampa si gazon ca sa fie ceva foarte fain Si banuiesc ca nici nu ai avea nevoie de CO2 si alte acareturi, eventual easy carbo si din astea ...

Faza e ca la cum te stiu eu de aici de pe forum, daca te apuci sa faci ceva la el, nu cred ca ai putea sa te limitezi doar la asa ceva )) sunt sigur ca o sa vrei sa faci un setup asemanator cu celelalte ) asa ca trebuie sa te gandesti bine inainte ))
Gabi C
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Mihai- acvariul cred ca e ceva de firma , are colturi rotunjite si capac. Il am de la un prieten .
Artur- cred ca as reusi sa fac ceva " aquascaping " in el. Clar ar trebui si alt nisip cu alta granulatie. Ceva idei as avea dar inca nu stiu daca il voi pastra sau nu .
Gabi C
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Nu am mai postat de ceva timp si cum am camera data la cineva ( din cauza asta pierd niste foto flori noi de bucephalandra ) am sa mai pun o poza din perioada de maxim a bazinului .

[/img]image
cosmin_ruz
Member

IP:

Big like! O evolu?ie frumoas? a bazinului!
Gabi C
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Multumesc Cosmin . In momentul de fata bazinul sufera un pic de la caldura . Am 27-28 grade in apa . Pinnatifida s-a topit in mare parte si nici moss ul nu merge grozav. Gazonul insa nu pare afectat deloc . Masculul de betta s a reintors aici . Se pare ca dat la pace cu crevetii si ma ajuta sa scap de planarii .
[/img]image
dan.pavelescu
Liliacul
[Avatar]

IP:

Gabi C wrote:Am 27-28 grade in apa

Sa-mi arate si mie cineva unde e apa aia

I'm Batman!

The Forgotten Sands
Release the kraken!
Soupe de poisson

Mi te supui.
[WWW]
georgemonda
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

O baut-o beta .
Suuuuuuper fain plantatul , cat de repede ma bag si eu la unul, ca am de la cine sa cer sfaturi .
Gabi C
Aquamaster
[Avatar]

IP:

dan.pavelescu wrote:
Gabi C wrote:Am 27-28 grade in apa

Sa-mi arate si mie cineva unde e apa aia

In acvariul meu maestre .
George cu mare placere am sa te ajut daca vei avea nevoie . Ma bucur ca ti place bazinul .

This message was edited 2 times. Last update was at 25/06/2017 22:12:26

Artur
Senior member
[Avatar]

IP:

Ma tura asta se vede ca e apa in acvariu ca sunt valuri la suprafata ) alea sugereaza prezenta apei, e singura dovada ))... Absolut suprb acest acvariu, se vede evolutia lui Gabi, e tot mai bun cu fiecare setup ... Am mai spus asta si intr`un alt post, acest setup nu l-as desfiinta niciodata, cand te apuca iar damblaua si vrei sa schimbi, cumperi acvariu si echipamente noi )))... Ca e prea frumos acest setup pentru a fi inlocuit.

This message was edited 1 time. Last update was at 25/06/2017 23:01:54

Antecume
Senior member
[Avatar]

IP:

Artur wrote:Ma tura asta se vede ca e apa in acvariu ca sunt valuri la suprafata )

Nah, eu cred ca apa e deasupra. Nu stiu cum naiba sta acolo si nu cade.
Gabi C
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Artur wrote:Ma tura asta se vede ca e apa in acvariu ca sunt valuri la suprafata ) alea sugereaza prezenta apei, e singura dovada ))... Absolut suprb acest acvariu, se vede evolutia lui Gabi, e tot mai bun cu fiecare setup ... Am mai spus asta si intr`un alt post, acest setup nu l-as desfiinta niciodata, cand te apuca iar damblaua si vrei sa schimbi, cumperi acvariu si echipamente noi )))... Ca e prea frumos acest setup pentru a fi inlocuit.

Mai eu ma bucur tare ca-ti place. Am mai zis si in alt post satisfactia e maxima cind place si altora ce faci. Am incercat si eu sa evoluez de la primul bazin , cel cu "Cloudy rocks" pina acum . Dintre toate asta mi-e si mie cel mai drag . Totusi cred ca prin toamna o sa incep unul nou . Nu am spatiu de 2 bazine asa ca musai asta va fi desfiintat. Sper insa ca si urmatorul sa fie ceva frumos. . Tot fac permutari si combinatii de crengi si pietre in cap sa vad cum ar da mai bine .
Dilema cea mai mare este ce pesti sa folosesc in noul scape .
Gabi C
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Antecume wrote:
Artur wrote:Ma tura asta se vede ca e apa in acvariu ca sunt valuri la suprafata )

Nah, eu cred ca apa e deasupra. Nu stiu cum naiba sta acolo si nu cade.

Pe final un mare merit il are cred filtrarea.
BBogdan
Senior member
[Avatar]

IP:

"Prea laudatule " foarte natural arata.
Vezi de beta sa nu cumva sa tescape si de pesti nu doar de planarii.

Utopia Reef 400
My Aquariums
Gabi C
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Nu are nici o treaba Betta cu pestii. E chiar cuminte.
Si una de prin iarba ....
[/img]image
Silviu Man
Aqua Man
[Avatar]

IP:

Inca o data, superb!
Nu mai am nimic de adaugat.

Daca as putea cumpara timp ... as fi cel mai sarac om de pe fata Pamintului!

O Gradina Nano - The Worship of the Stones - What Dreams May Come - Un nano ... Literati

In lucru : Wabi Kusa - Dutch Style by Rodo si Silviu
Si una off-forum : Viata grea, de acvarist familist
[Email]
Artur
Senior member
[Avatar]

IP:

Trebuie sa prinzi o data si melcul intr`o poza din asta in iarba ca e foarte fain si ala, vedeta acvariului
Gabi C
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Multumesc inca o data domnilor. Sa stii Artur ca o sa incerc sa fac si o poza cu melcul prin iarba. Sigur ar fi de efect.

This message was edited 1 time. Last update was at 27/06/2017 07:39:31

Gabi C
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Mai pun o poza asa de amoru artei ( sper sa nu ma injurati ) .....
[/img]image

Forum Index » Acvarii plantate - Jurnal
Go to: