Zi , vrei sa ma duc la ala sa-l intreb de peppermintii aia ? Poate ii scot ieftini la fel ca pe aia ai mei .. Poate ti-i scot la 40-50 ron ...
Mie mi-au facut treaba .... Am vreo 6 - Astia de mai jos :
This message was edited 2 times. Last update was at 02/02/2014 22:43:31
IP:
reefer wrote:Zi , vrei sa ma duc la ala sa-l intreb de peppermintii aia ? Poate ii scot ieftini la fel ca pe aia ai mei ..
Mie mi-au facut treaba .... Am vreo 6 - Astia de mai jos : ]
IP:
Va ziceam ca am o preblema cu ciano pe nisip ...
Dupa vizita la Levi am primit spre testare Seachem Stability am dozat dupa indicatii ... de sambata pana azi nu s-a mai facut ciano pe nisip ... sa fi avut lipsa de bacterii?
Multumesc Levi!
Apoi, dupa vizita acasa la Satu Mare, Cristi s-a scapat de alte serii de bacterii: Microbelift Aquarium bacterial balancer si un jet de Special Blend. Astea sunt pe dreapta pana imi dau seama daca tine efectul cu Stability ... daca vad ca regreseaza dozez si bacterial balancerul de la microbefilft !
Mulumesc Cristi si spor cu Zeobac-ul
IP:
Am adus azi Klein Butterlyfish sa rezolv aiptasiile.
Impresii pozitive:
- mananca aipasiile (cele mici si mijlocii) in sensul ca nu mai ramane nimic pe piatra in urma lui;
- un peste foarte puternic dar pasnic;
- arata foarte bine in bazin, culorile sunt placute;
- nu este sperios si este activ;
- mananca hrana congelata
Impresii negative:
- a facut cunostinta cu toti coralii SPS din care a ciugulit. Prefera montipora verde, acropora dewalsii si milca
Am hotarat sa-l pastrez cateva zile sa vad exact ce face si cat il tine pofta.
As putea sa va zic ca in 3-4 ore a terminat tot ce inseamna pui de aiptasia in bazin (aproximez: 50-60 buc)
reefer wrote:N-am reusit sa-l sun , o sa vorbesc cu el la inceputul acestei saptamani si te informez exact cu cat mi-i da .
Daca vorbesti poti sa ma inscrii si pe mine cu vre-o 4 bucati,..
Poate la cantitate mai mare /pret mai mic,..(eu nu am apucat sa-l sun pentru ca nu prea am avut drum la Crevedia,.. )