[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Salut. Primiti un membru nou?  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
greatq
Junior member
[Avatar]

IP:

Salutare prieteni acvaristi.
Ma cheama Florian, sunt din Focsani, Vrancea si sunt pasionat de acvaristica de ceva timp.
In trecut am avut un acvariu de 60l (apa dulce), dezvoltat destul de frumusel, dupa parerea mea de incepator. Din pacate din cauza mutarii din orasul respectiv, datorita jobului a trebuit sa renunt la acvariu si toate cele necesare. . si acum imi pare rau de el, dar stiu ca au ajuns pe maini bune, le-am dat unui prieten, de asemenea pasionat, care il mai are si acum.
Revenind in Focsani si asezandu-ma la casa mea, am decis ca e timpul sa-mi reiau hobby-ul.
Am vreo 2-3 saptamani in care stau doar pe forumuri si citesc tot ce-mi pica in fata ochilor.
De data asta sunt tentat sa incerc a-mi face un acvariu marin.
Proiectele prezentate aici sunt deosebite......... si vreau si eu.
Am dat la pace cu sotia, asupra locului viitorului acvariu, nu inainte de a-i promite ca-i fac un loc pentru carti. Asadar i-am realizat o biblioteca frumoasa si acum am liber la proiectul meu .
[Yahoo!]
geani
Membru de baza

IP:

Bine ai venit si mult noroc cu sotia, acvarii, carti, biblioteci si ce mai ai tu prin casa si pe langa.
[Email]
stefanp
Moderator

IP:

Bine ai venit!

Bineinteles ca primim un membru nou

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
Lucian
Administrator
[Avatar]

IP:

Te-ai ars. Trebuia mai intai sa-ti faci acvariul si biblioteca de jur-imprejurul acvariului

Bine ai venit! Dupa cum vezi este mai bine sa intrebi inainte sa faci ceva (suntem plini de initiative)

„Singurele lucruri care se intampla rapid intr-un acvariu sunt cele rele. Lucrurile bine facute se observa in timp si necesita rabdare, rabdare, rabdare...”
scorpionul
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Primim "cu membru nou" cum sa nu primim? Cununam, botezam, facem de toate...Bine ai venit!

armonia vietii consta in echilibrul pe care il asiguram
[Yahoo!]
koala
Batran si obosit
[Avatar]

IP:

greatq wrote:... Am dat la pace cu sotia, asupra locului viitorului acvariu, nu inainte de a-i promite ca-i fac un loc pentru carti. Asadar i-am realizat o biblioteca frumoasa si acum am liber la proiectul meu .

Omu' stie!

... a inceput preventiv, prin linistirea Marelui Spirit care vegheaza din bucatarie ... a construit, cu multa truda, chin si suferinta , "altarul cu litere", asa ca are voie acum sa-si satisfaca si propriile placeri!

Deci, noi cei de-aici, cei ce suntem muscati de acelasi sarpe , iti uram "Bun venit!"

Samson & Delilah (2002) - Marele African (2007) - Angels in heaven (2010) - Life is like a box of chocolates (2011) - Nemo's House (2012) - The Big One (2012) - Cubul (2013) - The Return (2014) - Back to the roots (2015) - Un sumatran, doi sumatrani (2020)
greatq
Junior member
[Avatar]

IP:

prima data credeam ca asa sunt "luati in balon" toti cei noi.

koala, mersi pt tinut partea. haios raspuns
[Yahoo!]
koala
Batran si obosit
[Avatar]

IP:

Nu esti singurul care tre' sa trateze cu Marea Sefa a Clanului, asa ca intelegem situatia... la noi e traditie, "nevasta e mai presus de orice!"

Samson & Delilah (2002) - Marele African (2007) - Angels in heaven (2010) - Life is like a box of chocolates (2011) - Nemo's House (2012) - The Big One (2012) - Cubul (2013) - The Return (2014) - Back to the roots (2015) - Un sumatran, doi sumatrani (2020)
scorpionul
Aquamaster
[Avatar]

IP:

asta e doar inceputul. Sa te vad ce faci mai departe cand te-o cuprinde microbul. Eu am luat-o incetisor: un 16l din piata( sotia a facut ochii mari, dar nu a fost o problema ca era ceva micut pe birou), in 2-3 luni am trecut la 25l la prima vizita in Hornbach. Ma rog a tacut si la asta , ca l-a inlocuit pe celalalt. In schimb cand ne-am mutat am trecut direct la 160( ca de, intrase in acceptarea tacita). Si ca sa inchei: acum am 13 acvarii in casa...asa ca sa te vad mai departe

[Yahoo!]
Avansatul
Senior member
[Avatar]

IP:

Bun venit !

OFF: scorpionule 13 acvarii cu tot cele care sunt acuma pentru proiectul cu creveti?
Eu am ajuns abea la 4 acvarii, in total 6 dar 2 sunt goale....

Ce fac cand ma plictisesc?

10% caut ceva de facut

90% ma plang ca nu am ce face

Ape limpezi cititorule
scorpionul
Aquamaster
[Avatar]

IP:

rectific 12 nu 13. Da le-am pus si pe cele noi pentruca saptamana asta le dau drumul. Astazi pun poze noi

[Yahoo!]
kirucd
DIY Master
[Avatar]
IP:

Te asteptam cu proiectul la sectiunea marinarilor

This message was edited 1 time. Last update was at 20/03/2014 22:28:27

Filtre biologice
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/24422.page
Reef 500+
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/17511.page
Scubaline 460 - Discusi
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/15524.page
Bean animal overflow
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/20369.page
calin_gherman
Ultra High Member
[Avatar]

IP:

In toate familiile casatorite canta COCOSUL !!! Muzica si versurile, sotia ! Sotiile sunt sufletul, bunastarea si fericirea oricarui peste din acvariile noastre ! Asadar, Mare Q, ai procedat corect ! Felicitari si bine ai venit!

http://www.acvariu.ro/coppermine/index.php?cat=12817
[Email]

Forum Index » Despre noi
Go to: