Daca-mi permiti un sfat, nu strica setupul. Cineva, imi scapa numele, a zis: un lucru frumos e o bucurie vesnica.
Lasa-l pana se cere singur
edit: John Keats, plm
Multam nenea Batman!
O sa l mai las o vreme clar. Si mie imi place ca setup, in realitate pot spune ca e chiar mai frumos . Ce mi place iarasi mult e faptul ca mentenanta e foarte foarte usoara la genu de plante care le am in el. O bucurie a mea legata de el e si faptul ca nu am alge aproape deloc, e cel mai " curat " setup care l am avut in viata mea(am si invatat multe legate de fertilizare de cind sint pe forum).
Totusi am inceput sa studiez prin petshopuri ce radacini au si care s ar potrivi cu pietrele mele ca si culoare .... .
Mi ar placea sa merg cu 2 acvarii in paralel .... dar din lispa de spatiu nu se pune problema.
Pun si un filmulet cu acvariu. Nu mi a iesit grozav ca nu ma stiu cu 5Dmark2 iu la filmare , tre sa mai practic. Nu am nici sunet ca nu stiu de ce la editare nu mi incarca sunetul ... tre sa mai studiez si asta .
This message was edited 1 time. Last update was at 28/06/2016 09:56:05
Nu stiu de ce ti se pare ca nu-i grozav ....... mie mi se pare o filmare de calitate . Daca nu cumva orbesc din cauza batrinetii .......
E dovada ca acvariu' exista ....... desi avind in vedere capacitatile tale ....... orice e posibil .
„Singurele lucruri care se intampla rapid intr-un acvariu sunt cele rele. Lucrurile bine facute se observa in timp si necesita rabdare, rabdare, rabdare...”
Ei nu am plecat niciodata prea departe (asa ca tine ) - stau si citesc pe repede inainte si mai "la umbra" iar cand o faci de la 1 la 2 noaptea nu prea iti mai vine sa si scri
„Singurele lucruri care se intampla rapid intr-un acvariu sunt cele rele. Lucrurile bine facute se observa in timp si necesita rabdare, rabdare, rabdare...”
Astazi am fost citeva ore in english garden. E cel mai mare parc din oras, incepe chiar in inima orasului si l strabate pina in nord pe o distanta de 15 km. E impinzit de alei pentru alergat si piste de biciclete.Am facut si citeva poze.
Pun o ultima poza ( cred ) cu setupul actual . Va mai merge citeva luni si dupa aceea voi incerca un nou aranjament. De cind am scos 1 kg de moss si am pastrat aceiasi cantitate de fertilizant merge mult mai bine staurogyne.
[/img]
This message was edited 1 time. Last update was at 10/07/2016 14:39:58
Va multumesc tare domnilor. Nenea Pave sa stii ca e mai tot timpu curat geamu , nu prea mai am alge , doar ceva pelicula fina se face pe el si o curat ( vinerea).
This message was edited 1 time. Last update was at 10/07/2016 20:22:20
Azi mi am vindut rasborele si i am inlocuit cu 8 platy - simteam nevoia sa mai schimb pestii . Vinzatorul de la magazin m a intrebat intii ce acvariu am in ce conditii ii tin si m a obligat sa cumpar si mincare cu spirulina pentru ei.
Ca o paranteza tubul de neon Dennerle face 2 ani luna asta ... nu stiu ar trebui schimbat sau sa l mai las ...
This message was edited 2 times. Last update was at 16/07/2016 13:27:48