[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Salty-Bat  XML
Forum Index » Bazine mici si medii
Author Message
Cristi
POKEMBER
[Avatar]

IP:

Bah,eu am incercat sa lipesc pe sticla,nu a tinut.Nici cu glue,nici cu plastelina din aia.Parca Mugurel avea ceva pus pe sticla,dar mi se pare ca era cu magnet.
Solutiile alea sunt bune.
De aia de la Tropic Marin nu zic nimic ca nu am folosit,nu cunosc.

L.E. E foarte bine unde l-ai pus.

This message was edited 1 time. Last update was at 07/07/2016 13:37:29

Proiect /-/ FOWLR
[Yahoo!]
dan.pavelescu
Liliacul
[Avatar]

IP:

Ora mesei la talibani

edit: referitor la aditii, am uitat sa specific ca (relativ, daca nu uit) o data pe luna arunc in sump o fiola de biodigest si una de bioptim.

This message was edited 1 time. Last update was at 07/07/2016 13:43:26

I'm Batman!

The Forgotten Sands
Release the kraken!
Soupe de poisson

Mi te supui.
[WWW]
Gabi C
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Deja ma oftici .....
dan_florin
Membru de baza

IP:

Frumos acvariu!!! Sa te bucuri de el multi ani si sa-ti aduca numai satisfactii!
Ai talibani"fundamentalisti", astia nu se joaca, nimic nu ramane dupa ei.

[Email] [Yahoo!]
dan.pavelescu
Liliacul
[Avatar]

IP:

Sarutmana mult

I'm Batman!

The Forgotten Sands
Release the kraken!
Soupe de poisson

Mi te supui.
[WWW]
Akaiu
Senior member
[Avatar]

IP:

Daca tot te ostenesti sa topesti congelatura ti-e lene sa mai faci inca o miscare in plus si sa scurgi apa aia rezultata? Duci dorul fosfatilor in bazin?
Clatirea si scurgerea apei din pahar te ajuta sa mai arunci o parte dintre fosfatii continuti de goangele alea dezghetate.

Si dupa ce ai reusit aici cum naiba te vei putea obisnui sa te uiti la niste bolovani si cativa ciortani in ditamai bazinul de acasa? Darth Vader ala cu masca de ursulet nevinovat ti-a spalat creierii....
May the good force be with you!

http://www.carmultimedia.ro
[Email]
dan.pavelescu
Liliacul
[Avatar]

IP:

Sincer iti spun, n-am stiut ca apa aia e periculoasa si trebuie scursa. In plus, mai exista un factor: vitaminele aquaforest, pe care le pun peste congelata si se dizolva in stropul ala de apa.

I'm Batman!

The Forgotten Sands
Release the kraken!
Soupe de poisson

Mi te supui.
[WWW]
koala
Batran si obosit
[Avatar]

IP:

Akaiu wrote:...Si dupa ce ai reusit aici cum naiba te vei putea obisnui sa te uiti la niste bolovani si cativa ciortani in ditamai bazinul de acasa? Darth Vader ala cu masca de ursulet nevinovat ti-a spalat creierii...

Pavelescule, nu te lasa ispitit, rezista si fii barbat!

Uite la ce tre' sa te-astepti si uite cu ce tre' sa te obisnuiesti... nu cred ca e asa de rau.
In plus, pe musafiri o sa-i doara-n cur de montiporele tale... toata lumea o sa intrebe "ce peste e ala, asa galben?"

Samson & Delilah (2002) - Marele African (2007) - Angels in heaven (2010) - Life is like a box of chocolates (2011) - Nemo's House (2012) - The Big One (2012) - Cubul (2013) - The Return (2014) - Back to the roots (2015) - Un sumatran, doi sumatrani (2020)
dan.pavelescu
Liliacul
[Avatar]

IP:

Rezist, rezist

Pune-ti la semnatura: "Come to the dark side. We have cookies!"

In alta ordine de idei, nu-mi ajung tijele. Ceea ce e rau, dar si bine in acelasi timp.

I'm Batman!

The Forgotten Sands
Release the kraken!
Soupe de poisson

Mi te supui.
[WWW]
dan.pavelescu
Liliacul
[Avatar]

IP:

Si sa mai lamurim putin lucrurile, pentru ca nu-mi place sa supar pe nimeni si nici sa dezamagesc.
Bazinul de acasa asa ramane, cu piatra seaca si pesti. Nu are cine sa aiba grija de el (lipsesc de acasa 6-7 luni pe an), iar un acvariu fara corali necesita mai putina atentie. De aia ma strofoc sa automatizez tot ce se poate automatiza si sa-l fac cat mai simplu.
Pasiunea cu coralii mi-o intretin la birou, cu Salty. Acolo am si conditii (aer conditionat, ups, generator, colegi care se ocupa cat de cat de bazin). Le multumesc tuturor celor de la care am cumparat corali si diverse, mi-au dat vietuitoare de calitate si multiple bonusuri iar in acelasi timp ii rog sa inteleaga situatia.

In clip apare si Suri pentru o clipa

Mos Koala, ce tip de "nemo" aveai acolo??

This message was edited 1 time. Last update was at 07/07/2016 17:32:18

I'm Batman!

The Forgotten Sands
Release the kraken!
Soupe de poisson

Mi te supui.
[WWW]
dan_florin
Membru de baza

IP:

E un Tomato Clownfish
[Email] [Yahoo!]
koala
Batran si obosit
[Avatar]

IP:

Asa e.
Sa nu-ti iei clowni... de niciun fel de fel.

Samson & Delilah (2002) - Marele African (2007) - Angels in heaven (2010) - Life is like a box of chocolates (2011) - Nemo's House (2012) - The Big One (2012) - Cubul (2013) - The Return (2014) - Back to the roots (2015) - Un sumatran, doi sumatrani (2020)
dan.pavelescu
Liliacul
[Avatar]

IP:

De ce boss, ca eu de dragul lor mi-am facut prima saramura

I'm Batman!

The Forgotten Sands
Release the kraken!
Soupe de poisson

Mi te supui.
[WWW]
Akaiu
Senior member
[Avatar]

IP:

Liliacule, vezi cat de otravite sunt cookiurile alea de le tot lingi ? in curand o sa afli de la maretul tau conducator ca ai voie doar crapi sau stuci

http://www.carmultimedia.ro
[Email]
dan.pavelescu
Liliacul
[Avatar]

IP:

Nu e maretul meu conducator. Dar..

- m-a acceptat aici si m-a tratat bine, desi i-am spus-o franc in fata ca sunt prieten cu dusmanul lui (n-am gasit alt cuvant)
- m-a sfatuit intotdeauna si niciodata de rau (si el si altii)
- mi-a acceptat toate ineptiile si dumele pe care le vars in mai toate topicurile de pe forum

Asadar, intr-o masura mai mare sau mai mica, ii datorez respect. La fel si voua, la fel si prietenului al carui nume n-am voie sa-l pronunt ca se opareste Mos Martin, parintilor mei, antrenorului, producatorului, publicului.. etc

I'm Batman!

The Forgotten Sands
Release the kraken!
Soupe de poisson

Mi te supui.
[WWW]
dan_florin
Membru de baza

IP:

Akaiu wrote:Liliacule, vezi cat de otravite sunt cookiurile alea de le tot lingi ? in curand o sa afli de la maretul tau conducator ca ai voie doar crapi sau stuci

Tare asta

Dane, am vazut in primul tau acvariu, cel mic de 30 de litri, un anume"personaj"pe nume Sile. Il mai ai? Am un bazinel asemanator si ma intrebam daca e ok si nu face pagube. Tre'sa mentionez ca mai am 2 clowni si o armata de curatatori.
[Email] [Yahoo!]
dan.pavelescu
Liliacul
[Avatar]

IP:

Tizule, de la bun inceput iti spun sa nu iei de bune parerile mele, pentru ca je=pilaf.
Pe Sile l-am donat acum multa vreme, nu stiu daca mai traieste or ba. A fost ok o perioada bunicica, dar la un moment dat a inceput sa vaneze peppermintii si sa-i haleasca (desi il hraneam zilnic, cu penseta).
Boxerul e un speciment deosebit de frumos, dar prefera sa stea ascuns, e timid. Nu stiu daca al meu a devenit agresiv din motive de chimia apei sau pentru ca asa ii este felul.

I'm Batman!

The Forgotten Sands
Release the kraken!
Soupe de poisson

Mi te supui.
[WWW]
dan_florin
Membru de baza

IP:

Merci de raspuns, mare domn!
Nu ca ar fi treaba mea, dar daca-mi permiti, nu cred ca e cazul sa te justifici pentru nimic, lumea mai glumeste pe aici (sper), iar faptul ca Koala iti da un sfat, o face in cunostinta de cauza sau in functie de preferintele lui, dar nu cred ca s-a pus problema vreodata ca ar avea intentii ascunse sau ar fi rau intentionat.
[Email] [Yahoo!]
dan.pavelescu
Liliacul
[Avatar]

IP:

Stiu ca lumea glumeste, drept dovada ca nu ma supar

Si eu din fire sunt foarte irascibil si suparacios, sunt un fel de Mistret Neprietenos

I'm Batman!

The Forgotten Sands
Release the kraken!
Soupe de poisson

Mi te supui.
[WWW]
koala
Batran si obosit
[Avatar]

IP:

dan.pavelescu wrote:De ce boss, ca eu de dragul lor mi-am facut prima saramura
Bah, mie nu mi-au placut... ma refer la comportament si "aparitie", in bazinul de ciortani.
- sunt ca niste cichlidae, isi aleg o piatra si se pun de-o pazesc... irascibili si fututi in cur, de parca ar vrea cineva sa le-o ia. Niste idioti!
- nu halesc alge Nori, spre deosebire de restu' ciortanilor (toti tangii, alde vulpino, hepatus, pomacantii etc)
- raman mici
- avand "clowni", sigur o sa te tenteze si-o anemona... iar anemona nu e prietena cu Suri, deloc-deloc.
- ciortani fara Suri e ca nunta fara lautari, deci anemona no-no.
Una peste alta, e o chestie subiectiva si tine de gustu' personal... DA, imi plac intr-un bazin mic... NU, nu imi plac in bazine mari.
dan.pavelescu wrote:Si eu din fire sunt foarte irascibil si suparacios, sunt un fel de Mistret Neprietenos
Stim bah, tie ti se zice "Nemilosul"

Restu' lucrurilor nu vreau sa le comentez, ca nu face obiectu' discutiei.

@Akaiu: Deci asa, io sunt "Darth Vader ala cu masca de ursulet nevinovat"?

Forum Index » Bazine mici si medii
Go to: