IP:
Multumesc frumos pentru aprecieri!
Avem si un combo tricolor de Montipora Capricornis. Nuantele nu au iesit tocmai cum trebuie: ar trebui sa fie un verde, rosu/rozaliu si un crem mai inchis:
Gabi C wrote:Foarte fain. Daca nu ar trebui aititea mlioane de acareturi cred ca miine m as apuca si eu de un lowtech marin.
Nu inteleg totusi de ce esti speriat de acareturi. O singura data le cumperi, o singura data le montezi si singura grija e sa le urmaresti daca functioneaza.
Unele au nevoie de mentenanta o data pe saptamana (ciorapul de prefiltrare, cupa skimmerului), altele la o luna (schimbarea carbunelui, mediului antifosfat), altele mai deloc (reactoarele de nitrificare/denitrificare)
Uita-te la mine, sunt intruchiparea puturoseniei si totusi..
Scuze Sebi pentru poluare
This message was edited 1 time. Last update was at 24/10/2016 07:18:44
Gabi C wrote:Foarte fain. Daca nu ar trebui aititea mlioane de acareturi cred ca miine m as apuca si eu de un lowtech marin.
Nu inteleg totusi de ce esti speriat de acareturi. O singura data le cumperi, o singura data le montezi si singura grija e sa le urmaresti daca functioneaza.
Unele au nevoie de mentenanta o data pe saptamana (ciorapul de prefiltrare, cupa skimmerului), altele la o luna (schimbarea carbunelui, mediului antifosfat), altele mai deloc (reactoarele de nitrificare/denitrificare)
Uita-te la mine, sunt intruchiparea puturoseniei si totusi..
Scuze Sebi pentru poluare
Dupa ce ma mai relaxez cu jobu aici , imi fac curaj si incep unu .
IP:
Cateva chestii:
1. Am avut un gorila crab in montipora si l-am prins la polipi. Mortus rapidus
2. NO3-ul nu mai este detectabil, aditionez 1/2 din Aquaforest Pro BIO S + Aquaforest NP PRO ...hranesc 1 cub/zi de congelate .... nimic ... as vrea sa stea in vreo 2ppm
3. Azi s-a implinit termenul de inlocuit Aquaforest ZeoMIx, Carbune si Phsphate minus ...le-am schimbat, cate 200ml din fiecare, conform recomandari.
4. Fosfatii au urcat iar in 0.11 ... Sunt sigur ca in zilele urmatoare are sa scada PO4 ca e nou mediul, am sa urmaresc cand incepe sa creasca iar ... nu stiu, poate am sa caut sa dau nitel NO3 sa aiba bacteriile cum sa lucreze pe scaderea de PO4, parca nu as vrea sa ma bazez doar pe Phosphate minus
IP:
Sunt de cateva zile in Roma si pe maine mi-am programat sa fac vizita la cateva petshopuri de acvaristica marina.
As vrea sa vzitez din nou Natura-amica acquari Corali Roma. Data trecuta cand am fost erau foarte bine aprovizionati.
Nu vreau sa cumpar nimic, doar sa arunc o privire la ce mai au in stoc. Voi stiti ceva petshop pe aici?