IP:
Nu spun ca nu as fi vrut sa fie unul mare ... dar trebuie sa tinem cont de faptul ca imi doresc sa fac un pico frumos, curat, aerisit cu maxim 3 piese de sps. Si cred ca folosit metoda full ZEOvit am sa reusesc. Pot spune pana in acest moment ca este ceea ce imi doresc ....
IP:
Shubi: nu-i , nu-i ...abia cand voi avea deasupra un AI Prime sau un XR15W Pro
r_o_n_i: Multumesc, a iesit binisor
dan.pavelescu: De pe la americani, a costat vreo 50 usd plus transport. iar ce este sub ele sunt niste surse dumabile PWM .... depanaj pana am sa trec pe LDD-uri
This message was edited 1 time. Last update was at 11/01/2015 00:36:51
IP:
dan.pavelescu wrote:Congrats! Daca puneai si pe mijloc o teava pvc in loc de furtunul ala, era perfect din toate punctele de vedere
Te inseli, Dane ... scopul pentru care este pus furtunul acela este acela de a usura accesul la locline-ul de out si de a fi flexibil la modificari. Daca puneam teava si ma trezeam ca vreau teava mai groasa, alt teu sau orice altceva ... presupunea sa renunt la toate piesele sudate: flansa, teava, teu, bla-bla
IP:
dan.pavelescu wrote:Mai Sebi, eu nu inteleg nimic din ce ai facut acolo, ma refeream din punct de vedere vizual
E simplu:
- Teava din stanga = Full siphon (duce apa in sump la un debit sensibil apropiat de cat ridica pompa de recirculare)
- Teava (cu furtun) = recircularea (aduce aba in bazin din sump)
- Teava din dreapta = Open siphon (sau teava de stabilizare/siguranta)
Normal, BA, se face cu 3 tevi ...dar aceea o consider chiar inutila si ma incurca mult la dimensiunile overflow-ului (are 6lx18L cm amprenta)