IP:
Fenomenal , sti cat de mult apreciez e faci Rodo Este de vis ,iar tu mai invatat foarte multe din acvaristica . Din pacate mai iau cate un genunchi Dar ne descurcam.
@EverSad: Iau iau dar de schimbat nu schimb de ce asi face asta.
Las pe alti sa mai invete despre bazine plantate . Restarturi etc
Edit: Rodo ma bucur ca nu ne-ai uitat si mai dai si pe aici cu cate un tablou de pe la tine din camera
This message was edited 1 time. Last update was at 28/08/2022 21:45:23
Bravo, printesa mea, felicitari! Nu conteaza ce vientameji sau filipineji au iesit primii, conteaza ca ai luat un loc de cinste Sunt mandru ca te cunosc, sa moara Jenica Nemuritoru. Te pup jos, frumoaso
IP:
Unul din cele mai reusite peisaje acvatice create de mine pân? acum, „Whispers in the Glade”. Aqua Design Amano IAPLC 2021 (International Aquatic Plant Layout Contest) Locul mondial 69, Clasament Câ?tig?tor. Am încercat s? imi depasesc limitele sa pun in practica tot ce am reusit acumulez pana acum. Evaluarea mea personal? este c? aspectul intregului peisaj a fost un mare succes. Sper s? v? placa!
Whispers in the Glade
Aquarium: 120x45x45
Light: 2x Life Aqua Master Pro
Filter: Eheim 1x 2080, 1x2078
Co2: pressurized
Background: white matt
Substrate: Prodibio AquaGrowth Soil
Fertilizer: Prodibio Biovert Ultimate, Prodibio Biovert Plus
Hardscape: Driftwood, Seiryu stone, Pebbles of different sizes, white fine sand
Fish: Paracheirodon innesi, Ember tetra, neocaridine
Plant: Glossostigma elatinoides, Hemianthus callitrichoides Cuba, Hemianthus micranthemoides, Ludwigia brevipes, Rotala green, Rotala colorata, Rotala orange, Myriophyllum mattogrossense, Anaubias nana mini, Buchephalandra Pigmea, Bucephalandra Kedagang, Bucephalandra wavy green, Bucephalandra catherinae red, Fissidens fontanus, Vesicularia montagnei, Vesicularia ferriei 'Weeping' Hygrophila Pinnatifida, Hydrocotyle verticillata, Marsilea crenata, Eleocharis sp Mini, Bolbitis heudelotii
Exceptional acvariu.
Nu stiu cum se puncteaza dar acvariul tau arata mai bine decat multe din primele 50.
Dupa parerea mea...
Cred ca si aici e ca la eurovision
lukitza wrote:Exceptional acvariu.
Nu stiu cum se puncteaza dar acvariul tau arata mai bine decat multe din primele 50.
Dupa parerea mea...
Cred ca si aici e ca la eurovision
Subscriu, nici eu nu cunosc regulile de punctare, ce ma intereseaza e impactul estetic, ce ma dispera sunt cele doar cu pietre si "iarba":reci/"uscate" si cele cu poteci-sa ramai ancorat in tema aceia si dupa ani si ani niciodata nu mi-au placut aduc prea a aranjamennt de gradina minimalist si nenatural potrivit ca nuca in perete cu pesti
Totusi, locul 69 din 2083? Si asta la nivel mondial, nu doar in Cotofenii din Dos..
Daca eram in locul lui Rodo ma urcam pe coltul balconului ca Dicaprio in Titanic si zbieram doua zile ca sunt regele la lume si imparatu la acvarii.