Salut Cristi si multumesc. Acu am alta intrebare, am pe mijlocul geamului din spate un smoc de alge ce par sa fie hair alge. Pentru ca mi-e greu(lene) sa le iau de acolo si pentru ca vreau sa-mi iau si un jester goby (care cica are nevoie de alge d-astea) ma gandeam ca impac si capra si varza... sau le extermin si cu asta basta? Am sters toate geamurile in rest Ma dispera deja coralina
Am vrut azi sa ma uit la ele, azi dimineata erau, acum nu mai e nici picior de alga, au disparut pur si simplu, nu stiu cine si ce-a facut cu ele ... e geamul bec
Aseara era cochilia de la hermitul blue cu gaura in sus si nu-mi dadadeam seama daca e ceva in ea. Azi dimineata era iesit trei sferturi din gaura, i se vedea corpul, cu mustatile pe nisip aproape, am bagat un betisor sa vad daca e viu, si cum era l-am intors cu gaura in jos, un ideea ca plm, o pleca de acolo. Initial s-a retras de tot in cochilie si dupa aceea a scos clestii.
L-am lasat asa - sta cu caoul in jos, sau pe spate cumva ...
This message was edited 1 time. Last update was at 16/09/2015 11:07:39
georgemonda wrote:asa-i ciclul in acvariu:unii pleaca ,altii vin in locul lor.
Bine, dar ... am crezut ca ... adica plm. Sunt de principiu ca ar trebui sa se duca de batranete sau de vreo greseala a noastra. Nu m-am bucurat deloc de el, pe celalalt il mai pescuiesc din overflow, il mai deslipesc de pe vreun melc, d-astea... Asta a venit si a murit
Salut, vi se pare normal chromisul asta? Are gura mai mare de zici ca e crap si o umflatura deasupra gurii, mi-a atras atentia ca-l tot prinde cleanerul si nevasta-mea zice ca vrea sa-l manance...
This message was edited 1 time. Last update was at 19/09/2015 16:54:23
Am mai luat un pagur dungat albastru (n-am putut sa rezist ca era ieftin si la botul calului) mai maricel asa In cazul in care moare chromies-ul ala sa aiba cine sa-l manance, asta daca nu raman iar cu un pagur
SI AS VREA SA MAI BAG UN HALLOWEEN HERMIT , sunt prea multi 3 in 150L display ?
Pe langa asta ce as putea sa suplimentez ca si mancare (inafara de algele nori cu care nu ma impac pentru ca plutesc prin tot acvariul si raman nemancate) ca sa pape si aia de vor si verdeturi, ca ma gandesc sa nu li se aplece de la atata mysis si artemie ?
This message was edited 2 times. Last update was at 20/09/2015 15:52:19
Chromisul ala s-a dus, l-am scos acu din bazin. Si tot acum mi-am dat seama ca aseara am vrut sa completez niste apa de osmoza si a mers osmozorul toata noaptea )
darthradu wrote:Chromisul ala s-a dus, l-am scos acu din bazin. Si tot acum mi-am dat seama ca aseara am vrut sa completez niste apa de osmoza si a mers osmozorul toata noaptea )
Daca te incalzeste cu ceva,am saptamani intregi, puse cap la cap, cu apa uitata peste noapte... Stii ce tragic la mine?am achizitionat un presostat din ala pt supraplin insa sta de doi ani aruncat pe undeva...
BKA member 551-11
Romanian Killifish Association member 004
www.audiohifi.ro