[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: abracadabrul
Forum Index » Profile for abracadabrul » Messages posted by abracadabrul
cristianb wrote:care vrea sa scape de natia asta ii accpet cu placere, dar sa fie marisori.
pm pls

cum sa ceri donatie?
cumpar mai multi pesti, de preferat de la acelasi vanzator, bucuresti.
astept P.M. multumesc!
Lucian, am deschis deja un topic pe tema asta de ceva timp . am facut comanda pt sticla si acum sunt la stadiul "proiect stand" . multumesc pentru sfaturi
ok. stand'ul va fi din metal . oricum pentru toate celelalte utilitati ale acvariului m-am hotarat sa merg numai pe JBL. acvariul il vreau plantat, dar nu plin, as putea spune semi-plantat (daca exista termenul asta ) )
sunt andy, din bucuresti,port 35 din vara 36, sper viitor acvarist . primul si singurul meu acvariu a fost pe la varsta de 12-13 ani, inainte de revolutie. acum, de curand, mi-am recapatat interesul pentru acvarii. tinand cont ca un acvariu il faci pentru mult timp, proiectul meu este maret pentru un novice. am citit in ultimile 2 saptamani mai mult decat in 5 ani de facultate, iar cand va fi gata, voi reveni cu poze si eventual un filmulet .
tot aici vreau sa va multumesc pentru ca m-ati primit in randurile voastre si pentru ajutorul acordat (anticipat).
cu stima si respect va salut andy moraru
revin cu informatii de ultima ora m-am hotarat si acvariul va fi un hand-made de 1200x550x550mm cu geam de 12mm. asta inseamna undeva pe la 460 kg sticla+apa, probabil va ajunge in jurul la 500kg.
intrebarea mea este : fac stand din cadru metalic sau din pal ? nu gasesc niciun topic vis-a-vis de chestia asta si nici macar un calculator de rezistenta .
multumesc anticipat pentru ajutor ! andy
am de gand sa construiesc un bazin ! dimensiunile lui ar 120 L, 55l, 65h...voi folosi sticla de 12mm cu niste ranforsari si poate fund dublu ! astept ceva sfaturi utile inainte de a comanda sticla. nu ultimul rand vreau sa stiu si ce silicon sa folosesc (marca).multumesc anticipat.
haideti cu un pic de ajutor ce substrat, ce filtre ....ca sa ma apuc de achizitii
bun ! am gasit acvariul ! in proportie de 99% va fi 110L, 45l,65h . are capac si sitem de iluminat ...as dori sa stiu ce filtre ii pun, ce termometru, ce incalzitoare multumesc
astept oferte
multumesc anticipat !
dragi mei as dori sa ma ajutati in problemele ce mi le ridic cu privire la acvariul ce vreau sa-l construiesc . as incerca un hand-made, iar dimensiunile ar fi 100 L, 50l, 60h . as vrea sa-l populez cu mai multe specii de pesti gen gupi, zebre, xipho, molly, carasi aurii, genul de pesti ce pot convietui impreuna. aici am nevoie de ajutor prima data, pentru ca mai apoi sa va cer ajutorul in tot ce inseamna utilarea lui si binenteles plantele.

Forum Index » Profile for abracadabrul » Messages posted by abracadabrul
Go to: