[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
salut  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
abracadabrul
Junior member
[Avatar]

IP:

sunt andy, din bucuresti,port 35 din vara 36, sper viitor acvarist . primul si singurul meu acvariu a fost pe la varsta de 12-13 ani, inainte de revolutie. acum, de curand, mi-am recapatat interesul pentru acvarii. tinand cont ca un acvariu il faci pentru mult timp, proiectul meu este maret pentru un novice. am citit in ultimile 2 saptamani mai mult decat in 5 ani de facultate, iar cand va fi gata, voi reveni cu poze si eventual un filmulet .
tot aici vreau sa va multumesc pentru ca m-ati primit in randurile voastre si pentru ajutorul acordat (anticipat).
cu stima si respect va salut andy moraru

cin' se scoala de dimineata, se uita la ailalti cum dorm .
[Email] [Yahoo!]
Technics
Member

IP:

Bine ai venit printre noi si asteptam detalii despre acvariul pe care doresti sa-l faci.
Black
Member
[Avatar]

IP:

http://www.youtube.com/watch?v=3pfTFevnEMU
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/24485.page
[WWW]
Lucian
Administrator
[Avatar]

IP:

abracadabrul wrote:.... iar cand va fi gata, voi reveni cu poze si eventual un filmulet ....

Bine ai venit!
Eu propun sa incepi sa intrebi inainte sa faci (masoara de doua ori si... taie o singura data)

„Singurele lucruri care se intampla rapid intr-un acvariu sunt cele rele. Lucrurile bine facute se observa in timp si necesita rabdare, rabdare, rabdare...”
YDarius
Senior member
[Avatar]

IP:

Bine ai venit si multa bafta !
abracadabrul
Junior member
[Avatar]

IP:

Lucian, am deschis deja un topic pe tema asta de ceva timp . am facut comanda pt sticla si acum sunt la stadiul "proiect stand" . multumesc pentru sfaturi

cin' se scoala de dimineata, se uita la ailalti cum dorm .
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Despre noi
Go to: