[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Pushkatu
Forum Index » Profile for Pushkatu » Messages posted by Pushkatu
Ne bucuram ca ai decis sa ni te "spovedesti". Ne-am bucura si mai mult daca ai si un gest frumos si ne-ai arata 1-2 poze cu ce ai pe acolo.
Posibil, pestii mai mari, gen scalari le pot si manca sau cel putin distruge. Oricum icrele de obicei in bazinul comunal au slabe sanse sa se dezvolte.
Ai facut ceea ce putini fac, teai documentat si asta denota ca esti o persoana care face lucrurile cu cap. Documentare placuta si asteptam in viitorul apropiat poze cu coltul tau de natura.
Foarte frumos, vad ca ai mare grija de el. S-au dezvoltat armonios plantele! Ape limpezi sa ai.
Salutari colegi forumisti. Am ajuns sa fac un ultim anunt mai disperat sa zicem. Mi s-a pus pata(stiti prea bine cum e banuiesc) pe dracia asta de planta, respectiv Pistia, dar din pacate in Bistrita nu mai gasesc, nici la magazine de profil(care sunt numai 2 de altfel.... ), nici la un nene care are un fel de magazin la el acasa. Lui cica i s-au topit anul trecut dupa ce a avut prin acvariile sale pistia timp de 15 ani de zile. Am avut si eu aceasta planta in copilarie si de atunci imi place cum arata. Cei de prin Cluj, Targu-Mures, poate Satu Mare sau Baia Mare, sau stiu eu alte zone au si vreau sa ma ajute, ziceti cum sa facem. Astept pareri, sau stiu eu...
Neonii se dau doar la aia mai mici. Eu inca nu am gasit victime.
Eu cum am mai multi se aduna toti ca intr-un ghem si tot se calaresc acolo. Pacat ca nu pot filma, ar fi tare un ghem de pomaceea.
Oricum de cand am crevetii red cherry, pomaceea mai au rol in acvariul meu, acela de mijloc de transport pt. creveti.
Sper sa ne ti la curent cu ce ai de gand. Mai dam si noi o mana de ajutor.
Daca ai si alti pestii, s-ar putea sa ramai fara icre, mai ales daca iti sunt lipite de sticla acvariului.
Azi am primit de la un amic niste creveti red cherry si odata cu ei si 2 tablete de spirulina. Am lipito de acvariu si mi s-au suit 2 pomaceea mari pe ea. Au inceput sa o imprastie peste tot, spre bucuria pestiilor care se indoapa ca spartii din ea. Deci e buna. Mersi pentru sfat. O sa iau si eu o cutie cum am vazut la amicul meu.
Am uitat sa zic si ca am o femela betta, dar dupa ce a fugit dupa unul si a vazut ca ce este(nici macar nu la ciupit) l-a lasat in pace.
Eu am neoni tetra 16 neoni cardinal 2, hasemania nana nu stiu cum sunt ca nu am avut niciodata, 2 zebre si 3 cory in + vreo 14 rcs si se inteleg.
Eu cel putin incerc sa le diversific mancarea cat de mult posibil. Am tot auzit de spirulina aia, dar nu am prea bagat in seama ce se zicea ce ea, e chiar asa de buna? O sa iau si eu daca zici ca este. Mersi pt sfat!
O sa renunt la ei atunci, daca asta imi recomanzi. Mai am si larve rosii si inca un plic de mancare sera bettagram, dar plicul ala l-am luat special pentru bettani care nu prea manca cei in el....prefera larvele rosii.
Eu le dau artemia congelata, tubifex si clasicii purici. Sincer nu stiu le place mai mult, deoarece cand ma vad mai ales dimineata se strang toti la marginea de sus si asteapta sa le dau. Mananca ca sparti, de zici ca sunt un grup de zebre si nu niste neoni cuminti.
Deci, din moment ce si ai vostri sunt parasutisti nu imi mai fac griji. M-am temut doar sa nu fie ceva anormal. Multumesc pentru raspunsuri.
Si eu sunt curios sa vad acvariile, mai ales cel de 500

Bine ai venit!
Acvariul arata "beton"!
Superb acvariul, sa te bucuri cat mai mult timp de el.
Bine ai venit iti zic si eu(cu intarziere). Asteptam si ceva poze cand termini, asa doar ca sa nu ne lasi curiosi.

Forum Index » Profile for Pushkatu » Messages posted by Pushkatu
Go to: