[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Gonzo
Forum Index » Profile for Gonzo » Messages posted by Gonzo
Bob wrote:am facut rost de la un vecin gratis de un acvariu de vreo 85 de litrii ceva mai lunguietz si un Jack Dempsey (Nandopsis octofasciatum)
vreau sa-l tin singur...dar sunt curios daca s-ar intelege cu 2 synodontusi care sunt marisori si cu ancistrusii... mentionez ca jack are 20 cm. deocamdata este cam speriat. maine vreau sa-i iau substrat ... si un stiu exact ce sa aleg...nisip, pietris mai mare cat sa nu il poata lua in gura...sau pietris fin...
pot sa-i pun lemn? ma rog...cam ce stiti despre el ca eu nu stiu prea multe. am cautat un pic pe net dar vreau pareri de la cineva care are acest peste...

Cam mic acvariu pentru Jack Dempsey, eventual poti sa ii duci o femela sa fie pereche.. cu ancistrusii nu sunt probleme, eu oricum isi dezvolta spini pe cap si se pot apara daca ii ia Jack la "pumni".. poti pune lemne, mormane de pietre unde se pot ascunde ancistrusii, orice forma de constructie e binevenita in acvariu..

Imi cer scuze, acum am vazut ca topicul este deschis in 2005, sigur nu mai e valabil, se pot sterge comentariile!!
Bob wrote:am facut rost de la un vecin gratis de un acvariu de vreo 85 de litrii ceva mai lunguietz si un Jack Dempsey (Nandopsis octofasciatum)
vreau sa-l tin singur...dar sunt curios daca s-ar intelege cu 2 synodontusi care sunt marisori si cu ancistrusii... mentionez ca jack are 20 cm. deocamdata este cam speriat. maine vreau sa-i iau substrat ... si un stiu exact ce sa aleg...nisip, pietris mai mare cat sa nu il poata lua in gura...sau pietris fin...
pot sa-i pun lemn? ma rog...cam ce stiti despre el ca eu nu stiu prea multe. am cautat un pic pe net dar vreau pareri de la cineva care are acest peste...

Cam mic acvariu pentru Jack Dempsey, eventual poti sa ii duci o femela sa fie pereche.. cu ancistrusii nu sunt probleme, eu oricum isi dezvolta spini pe cap si se pot apara daca ii ia Jack la "pumni".. poti pune lemne, mormane de pietre unde se pot ascunde ancistrusii, orice forma de constructie e binevenita in acvariu..
floringusa wrote:mi a zis cineva sa folosesc de fiecare data cand schimb apa , Aqua Safe .
va rog sa mi spuneti daca e ok .
multumesc

Nu e neaparat dar ajuta la ciclarea apei, scoate clorul si probabil alte substante prezenta in apa de la robinet. Am folosit la inceput, dar acum pun direct apa de la robinet si nu sunt probleme deloc in acvariu.
Vand mancare pentru pesti de acvariu New Life Spectrum sortimentele Discus Formula, Cichlid Formula, Large Fish Formula si Thera A +:

2X600g NLS Cichlid Formula (ambalaj original) 1 mm sinking pellets.........110ron buc
1X500g NLS Cichlid Formula (varsat) 1 mm sinking pellets.....................80ron
5X300g NLS Discus Formula (ambalaj original) 1 mm sinking pellets..........60ron buc
2X2270g NLS Thera A+ (ambalaj origina) 2mm sinking pellets.................350ron buc
2X2270g NLS Large Fish Formula 3mm (ambalaj original) sinking pellets....300ron buc

Thera A+ pot vinde varsat la 300g, 500g sau 1000g, pret 60ron, 110ron respectiv 180ron. E valabil si pentru Large Fish Formula, preturile sunt 50ron 300g, 80ron 500g si 160ron 1000g.

Livrare in toata tara cu Posta Romana sau Fan Curier.

0740416524
Buna ziua, acum se gaseste si in romania, am reusit sa aducem New Life Spectrum la preturi accesibile, iar livrarea se face din Romania prin posta romana sau fan curier, oriunde in tara. Faceti o cautare in google "vand new life spectrum" si veti gasi cu siguranta produsele noastre, in stoc, galetuse mari (2270g) sau cutii mai mici de 300g sau 600g.

Ca si observatie, hranesc pestii cu acest tip de mancare de 2 luni si coloritul lor este mai viu, chiar se vede diferenta. Plus ca le place foarte mult mancarea aceasta.

Sarbatori fericite!
Vand mancare New Life Spectrum. Am urmatoarele produse:

3X600g NLS Cichlid Formula (ambalaj original) 1 mm sinking pellets.........110ron buc
1X500g NLS Cichlid Formula (varsat) 1 mm sinking pellets.....................80ron
2X300g NLS Discus Formula (ambalaj original) 1 mm sinking pellets..........60ron buc
2X2270g NLS Thera A+ (ambalaj origina) 2mm sinking pellets.................350ron buc
2X2270g NLS Large Fish Formula 3mm (ambalaj original) sinking pellets....300ron buc

Thera A+ pot vinde varsat la 300g, 500g sau 1000g, pret 60ron, 110ron respectiv 180ron. E valabil si pentru Large Fish Formula, preturile sunt 50ron 300g, 80ron 500g si 160ron 1000g.

http://www.youtube.com/watch?v=O4-jhVMlNAw
Salut, in principiu poti sa amenajezi acvariul cum iti place tie, cu cat mai multe locuri unde se pot ascunde cu atat mai bine. Eu am in acvariu 2 plante mari anubias si roci vulcanice. Ce ar trebui sa stii despre Jewel e ca sunt pesti foarte teritoriali, eu am avut 2 perechi perfect sanatoase si exemplare mari care a trebuit sa le dau pentru ca nu se intelegeau cu ciclidele americane (am 7 ciclide convict intr-un acvariu de 160l) pe care le aveam in acvariu. Au fost puse in acvariu cu ciclide africane (malawi) si a fost mai bine un pic, dar si aici ciclidele de malawi ii cam evitau. Deci recomandarea ar fi sa nu mai tii si alte specii de ciclide daca ai jewel.

Oricum or sa iti placa, sunt interesanti. In functie de starea lor de spirit sau sanatate, culoarea lor rosie se intesifica sau paleste. Fac o multime de pui de care au mare grija, iar in perioada in care au pui nu se apropie nimeni de teritoriul lor si au rosul cel mai aprins.
Vind mancare New Life Spectrum - Cichlid Formula 1mm sinking pellets
-------------------------------------------------------------

Specificatii:

- Ingrediente 100% naturale care imbunatatesc coloritul pestilor;
- Proteine naturale usor digerabile din krill, hering, si calamar;
- Intareste sistemul imunitar;

Pret 300ron o cutie originala 2270g sau pot vinde varsat la 300g, 500g sau 1 kg, pret 50ron, 80ron si respectiv 160ron.
http://www.freeimagehosting.net/ehhtc
Ma numesc Ovidiu si sunt crescator de ciclide din Arad. Momentan am un acvariu de 160l cu 3 familii sanatoase de ciclide Convict si 2 femele de ciclide Jewel. Am renuntat la o pereche de Jewel pentru ca masculul era prea agresiv, dar poate din cauza ca acvariul este mic (sper in curand sa upgradez la un acvariu de 250l).
http://en.wikipedia.org/wiki/Convict_cichlid
http://en.wikipedia.org/wiki/Jewel_cichlid
image
image
image

Forum Index » Profile for Gonzo » Messages posted by Gonzo
Go to: