[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Stef1989
Forum Index » Profile for Stef1989 » Messages posted by Stef1989
-Capac acvariu cu suport jos 2 neoane 2x18w T8 + un decor de plastic 3D(65 lungime x 45 inaltime) (decorul 3d merita vazut nu ocupa spatiu decat maxim 1 c.m si arata superb)-Pret fix 80 ron

Capacul suportul si decorul au fost folosite intr-un acvariu de 126 de litrii !

Preturile nu le negociez,pentru detalii si poze p.m
Se vand urgent urmatoarele :
-Capac acvariu cu suport jos 2 neoane 2x18w T8 + un decor de plastic 3D(60 lungime x 45 inaltime) (decorul 3d merita vazut nu ocupa spatiu decat maxim 1 c.m si arata superb)-Pret fix 100 ron
-O sticla de Jbl Ferropol (250 ml) folosit din ea 5 ml pret fix 15 ron
-decor mopan + 2 nuci de cocos-pret fix 10 ron

Preturile nu le negociez,pentru detalii si poze p.m
Se vand urmatoarele :
-Capac acvariu cu suport jos 2 neoane 2x18w T8 + un decor de plastic 3D(60 lungime x 45 inaltime)-Pret fix 150 ron
-~ 13-16 kg de JBL manado , Pret fix 100 ron
-incalzitor 75 W-15 ron
-O sticla de Jbl Ferropol (250 ml) folosit din ea 5 ml pret fix 20 ron
-decor mopan + 2 nuci de cocos-pret fix 20 ron

Preturile nu le negociez,pentru detalii p.m

image

image

image

image

Dupa cum spune si anuntul schimb un neon juwel t5 pe plante si pesti,neonul a fost doar probat,cumparat de la Zoomania Nord.Cand l-am cumparat credeam ca pot pune un t8 cu un t5 pe acelasi droser dar dupa ce am incercat am realizat ca nu-mi scoate droserul.Nu vreau sa refac instalatia de iluminat nu de alta dar abia am facut un 4x18w T8 si nu mai am loc in capac sa mai pun un neon.Pretul de achizitie a fost 70 ron dar il dau pe cory,neon sau guppy edventual ceva plante.Nu are rost sa-l tin degeaba pe sifonier ...Neonul este cel din imagine este un t5 Juwel de 28 de W 590 mm lungime in ambalajul original,nu a fost folosit nici macar 1 minut fiind doar probat la zoomania pentru a vedea ca functioneaza

image
Cumpar acvariu,marin,volum minim 80 L maxim 120 de litrii.Complet ! Astept oferte de pret !
Dupa cum spune si anuntul vreau sa renunt la ciclide sa trec pe plantat.Schimb ciclidele pe plante easy si very easy si pesti ! de preferat pesti de duzina gen guppy,platy,moly.

Pui:
3 bucati Acei
3 buc. Hongi
3buc. Mbamba Bay
3 buc. Elongatus

Mature 12 bucati,cateva poze mai jos pentru orientare:

image

image

image

image

image
Din lipsa de timp,doar pentru a nu renunta la acvariu,o sa trec pe ciclide,mult mai usor de intretinut .Daca cineva vrea sa treaca de pe ciclide pe exotici putem face schimb,ofer: Plantele care se gasesc in acvariu sunt
Nimphaea micrantha
Microsorum pteropus "red"
Barclaya longifolia
Echinodorus cordifolius
Echinodorus ozelot "green"
Mayaca fluviatilis
Rotala macrandra "mini" (green)
Rotala rotundifolia "green"
Rotala rotundifolia "red"
Green myriophyllum
Ludwigia palustris
Hydrocotyle Leucocephala
Hygrophila polysperma
Najas guadalupensis

Crescute cu Easy Carbo Easy life si Florenao + buturuga de red moor cu java moss prins pe ea
o nuca de cocos cu flame moss si una doar decupata
40-50 de guppy 4 platy 2 black molly 6 corry

image

Vand sau schimb pe minim 15 kg de Manado un Incalzitor Aquael Neo 200 W,l-am primit cadou de la un coleg care tocmai a venit din Belgia.PRODUSUL ESTE NOU ! Nu a fost scos din cutia originala decat pentru proba ! Pentru vanzare 120 ron

Înc?lzitor electronic cu design modern:
- form? extraplat? 9mm
- material foarte rezistent la ?ocuri
- sistem LED indicator de func?ionare
- termometru electronic
- termostat cu microprocesor
- sistem «one touch» de reglare a temperaturii
(între 17° ?i 36°)
- semnal sonor de avertizare a dep??irii temperaturii
apei fa?? de cea setat?
Detalii tehnice:
Putere-200W
Cumpar in jur de 20 L de Jbl Manado,ofer cu tot cu transport pana in Ploiesti 80 ron
Schimb 8 carasi cu 3-4 ciclide:
-3 red cap,2 telescop eye,3 caras cometa,1 veiltale toti sanatosi cei interesati sa dea un p.m

De preferat Ploiesti !
rodoselada wrote:cam greu sa cresti plante cu carasi iar combinatia pleco, ancistrusi cu carasi in 140 de litri iar nu prea e ok. tinand cont ca la capitplul filtrare nu stai prea bine, carasii fiind foarte haplareti o sa fie un pic mai greu. succes
pune o poza de asamblu, am observat ca ai si ceva substrat albastru de care cu parere de rau trebuie sa scapi nu da bine.
astept poze

Mi-ai putea recomanda un filtru bun?Da sunt de acord cu tine in legatura cu pietrisul

image

image

image

image

image
image

image

rodoselada wrote:bine ai venit! cred ca poti spune mai multe despre acvariu nu fi zgarcit.

Ok,hai sa nu fiu zgarcit m-am gandit ca la cate bombe de acvariu au colegii "fasul" meu este unul dintre cele comune.
Pesti din care am facut ciorba:
-30 guppy snake tale
-6 cory,3 simpli,3 panda
-1 hoplo
-2 ancistrusi micuti
-8 carasi,2 cometa,2 telescop eye,3 red cap,1 vailtale si ceva ramasite 1 zebra nu stiu exact cum ii spune,dar este punctata si roz si un black molly,la pesticii mici vreau sa renunt sa raman doar pe carasi.

Filtru intern acvariu Aquael Unifilter UV 750
Incalzitor aquael 300 W,
2 nuci de cocos hand made
Buturuga din Red Moor
Nisip cu granulatie cuprinsa intre 0.2-0.5
Fundal 3D adus de frate-miu din Spania,la inceput era alb dar l-am "tunat" cu un aerograf si l-am facut negru pentru a intra in contrast cu decorul si culoarea puternica a pesticilor
Plante Hygrophila polysperma si mai am 2 specii care nu stiu cum se numesc,una seamana cu salata (de altfel ca si salta mi-a fost prezentata la vanzare si una cu o tufa de marar ), am incercat sa le caut in ceva cataloage dar nu am gasit.Vreau sa scot un acvariu plantat de carasi asta doar pentru ca majoritatea sunt foarte siguri ca un acvariu de carasi nu merge plantat,au uitat sa puna in discutie plantele cu "frunza tare".Momentan sunt in cautare de moss de Heteranthera zosterifolia si de un pleco.Saptamana viitoare vreau sa renunt la toti pestii si sa raman doar pe carasi,sa fie vecini cu 6 cory,3 simpli 3 panda,2 ancistrusi si un pleco.

Ca bomba cu co2 folosesc celebra bomba cu drojdie,instalatie home made

Multumesc de primirea calduroasa si de informatiile care sunt puse zilnic la dispozitie,din toate greselile/sfaturile altora am reusit sa acumulez destule informatii utile.Ape limpezi tuturor si sanatate sa putem face tot ce avem in cap
Cumpar urgent pleco,Heteranthera zosterifolia si moss ! Doar in Ploiesti zona Kaufland-Toma N. Socolescu.Cei care au astept un mail la hotza.stef@yahoo.com sau un p.m.Multumesc frumos si o zi placuta in continuare !
Buna ziua,numele meu este Stefan,am 24 de ani si sunt din Ploiesti.Momentan am acvariul din martie-aprilie,un aquael lumina 2 x 18w Osram Lumilux 865,140 de litrii ( 85x40x50 ) cu "ciorba" in el...

image

Forum Index » Profile for Stef1989 » Messages posted by Stef1989
Go to: