rodoselada wrote:bine ai venit! cred ca poti spune mai multe despre acvariu nu fi zgarcit.
Ok,hai sa nu fiu zgarcit m-am gandit ca la cate bombe de acvariu au colegii "fasul" meu este unul dintre cele comune.
Pesti din care am facut ciorba:
-30 guppy snake tale
-6 cory,3 simpli,3 panda
-1 hoplo
-2 ancistrusi micuti
-8 carasi,2 cometa,2 telescop eye,3 red cap,1 vailtale si ceva ramasite 1 zebra nu stiu exact cum ii spune,dar este punctata si roz si un black molly,la pesticii mici vreau sa renunt sa raman doar pe carasi.
Filtru intern acvariu Aquael Unifilter UV 750
Incalzitor aquael 300 W,
2 nuci de cocos hand made
Buturuga din Red Moor
Nisip cu granulatie cuprinsa intre 0.2-0.5
Fundal 3D adus de frate-miu din Spania,la inceput era alb dar l-am "tunat" cu un aerograf si l-am facut negru pentru a intra in contrast cu decorul si culoarea puternica a pesticilor
Plante Hygrophila polysperma si mai am 2 specii care nu stiu cum se numesc,una seamana cu salata (de altfel ca si salta mi-a fost prezentata la vanzare si una cu o tufa de marar ), am incercat sa le caut in ceva cataloage dar nu am gasit.Vreau sa scot un acvariu plantat de carasi asta doar pentru ca majoritatea sunt foarte siguri ca un acvariu de carasi nu merge plantat,au uitat sa puna in discutie plantele cu "frunza tare".Momentan sunt in cautare de moss de Heteranthera zosterifolia si de un pleco.Saptamana viitoare vreau sa renunt la toti pestii si sa raman doar pe carasi,sa fie vecini cu 6 cory,3 simpli 3 panda,2 ancistrusi si un pleco.
Ca bomba cu co2 folosesc celebra bomba cu drojdie,instalatie home made
Multumesc de primirea calduroasa si de informatiile care sunt puse zilnic la dispozitie,din toate greselile/sfaturile altora am reusit sa acumulez destule informatii utile.Ape limpezi tuturor si sanatate sa putem face tot ce avem in cap