[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: berby
Forum Index » Profile for berby » Messages posted by berby
Salut, sunt foarte nou in domeniu acvaristicii, practic de aproape 3 luni am un acvariu de 54 de litri, cu 17 de micuti pestisori, adica( 3 carasei, 7 gupi, un colisa rosu, un gurami auriu, 2 platii, 3 sanitari), si am numai plante artificiale. ma tot documentez de cand l-am primit cum sa imi fac un acvariu plantat, imi place foarte mult si nu stiu cum trebuie sa incep ca sa nu chinui nici plantele si nici pestisorii! As incepe prin a va intreba ce substrat sa folosesc, si ce fel de iluminare (avand in vedere ca acvariul meu are un neon de 15w) si din cate am inteles imi trebuie si ceva aditie de c02! Am fost indrumat de mai multe persoane sa achizitionez substrat(AquaMedic Volcanit), dar nu stiu daca mai trebuie sa-l amestec cu ceva sau deasupra lui daca se mai pune ceva...? Iar cat despre plante imi doresc (HC cuba si alte plante micute de gazon) si va rog mai recomandati-mi cv! a.. si era sa uit cat despre aditia de co2 este ok bomba cu co2?
multumesc si astept indicatii

Forum Index » Profile for berby » Messages posted by berby
Go to: