[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: eugen82
Forum Index » Profile for eugen82 » Messages posted by eugen82
acvariul e 100x40x50.......neoanele sunt schimbate de 3 luni......folosesc acum un difuzor ceramic la 30 de lei,,,,.rotala macrandra pe rosu cea care se face verde acum....voi pune o poxza deoarece nu deosebesc toate plantele,,.... 1.ce imi trebuie pt aceste teste si de unde le pot procura?......2 ce fertiliz...micro imi sugerezi tu?
revin incepand cu ceea ce am momentan........acvariu 200l cu instalatie co2 ....folosesc pps pro si trace mix plus 1ml la 40 de l de apa......program de 8 h pe zi la iluminat cu 2 x 39 w865. t5 day light si 1 x 30 t8 sun glo ....,co2 1bula pe sec.....dupa o perioada de 2 ani de zile am reusit sa scap de alge.....acvariu este suprapopulat......sper sa aveti rabdare si cu mine..
sunt la inceput si as dori o parere despre plantele care isi pierd culoarea.am cumparat de la un magazin din tara si mi au venit intr o stare jalnica dupa 3 zile.acestea aveau culoarea rosie.......detin co2 .le am salvat dar spre surprinderea mea acum duc mai mult pe verde.....isi schimba culoarea.

Forum Index » Profile for eugen82 » Messages posted by eugen82
Go to: