[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: claudiuuu29
Forum Index » Profile for claudiuuu29 » Messages posted by claudiuuu29
Asta e pestele,deci ce parere?e gravida sau mi se pare mie?
Trec indata si pe la rubrica despre noi.Peste despre care este vorba au cam 5-7 cm,deci din ce stiu sunt adulti.2 dintre femele au burtile deja umflate destul de tare,maternitate dintr-aia de plastic am.ideea este ca in acvariu nu am nici o planta deoarece nu prea imi plac,asa ca va trebui sa mut femela in maternitate,numai ca ar trebui sa o mut cu putin timp inainte sa fete ca altfel se poate stresa.am sa atasez maine o poza poate imi spune cineva mai exact cam cat mai au:d
Salutare baieti,sunt practic nou in domeniul asta,deci nu ma pricep foarte bine.Am 5 pestisori molly negrii iar 2 dintre ei care par a fi femele au burtile foarte umflate,am tot citit pe forumuri sa-mi dau seama daca chiar sunt gravide dar nu pot sa-mi dau seama.cineva zicea ca atunci cand sunt gravide au pe inotatoare o pata de culoare inchisa insa ai mei fiind negri nu se observa.precizez ca pe burta au un colorit verzui cele doua in cauza.pana atasez poza puteti sa-mi dati ceva sfaturi?multumesc:d

Forum Index » Profile for claudiuuu29 » Messages posted by claudiuuu29
Go to: