[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Curiozitate Molly  XML
Forum Index » Vivipari
Author Message
claudiuuu29
Unripe member

IP:

Salutare baieti,sunt practic nou in domeniul asta,deci nu ma pricep foarte bine.Am 5 pestisori molly negrii iar 2 dintre ei care par a fi femele au burtile foarte umflate,am tot citit pe forumuri sa-mi dau seama daca chiar sunt gravide dar nu pot sa-mi dau seama.cineva zicea ca atunci cand sunt gravide au pe inotatoare o pata de culoare inchisa insa ai mei fiind negri nu se observa.precizez ca pe burta au un colorit verzui cele doua in cauza.pana atasez poza puteti sa-mi dati ceva sfaturi?multumesc:d
Pushkatu
Senior member
[Avatar]

IP:

Salut Claudiu si bine ai venit pe forum. Treci si pe la rubrica despre noi sa ne cunoastem mai bine. Daca pestanii tai sunt adulti si ai atat femele cat si masculi o sa ai cu siguranta si pui. Nu iti poate spune nimeni exact cand va fata femela, dar odata pe luna( nu stiu exact cate zile la molly) o sa fete. Viviparii nasc pui vi, dar isi mananca puii daca au ocazia. Daca intentionezi sa ii pastrezi, cauta in pet shopuri o maternitate unde sa pui femela care crezi ca va naste. De regula cele la care le vine sorocul se izoleaza pe cat pot de restul pestilor si au burta mare. Daca iti e plantat acvariul si ai si cateva plante de suprafata sunt sanse sa scape din pui si fara maternitate, altfel mai greu.

Ape limpezi!

Seris venit usus ab annis.
[Yahoo!] [MSN]
claudiuuu29
Unripe member

IP:

Trec indata si pe la rubrica despre noi.Peste despre care este vorba au cam 5-7 cm,deci din ce stiu sunt adulti.2 dintre femele au burtile deja umflate destul de tare,maternitate dintr-aia de plastic am.ideea este ca in acvariu nu am nici o planta deoarece nu prea imi plac,asa ca va trebui sa mut femela in maternitate,numai ca ar trebui sa o mut cu putin timp inainte sa fete ca altfel se poate stresa.am sa atasez maine o poza poate imi spune cineva mai exact cam cat mai au:d
claudiuuu29
Unripe member

IP:

Asta e pestele,deci ce parere?e gravida sau mi se pare mie?
[Thumb - IMG_1567.JPG]

Forum Index » Vivipari
Go to: