Message |
|
Cumpar 1-2 masculii de Pseudotropheus Daktari, minim 4 cm. Astept oferte pe PM , email: motiuflorin75@yahoo.com sau telefonic la 0747252265.
|
 |
|
Vand pui de ciclide africane din urmatoarele specii :
1 Aulonocara Fire Fish
2 Aulonocara Red Rubin
3 Aulonocara Stuartgranti Cobue
4 Aulonocara SP OB
5 Iodotropheus Sprengerae
6 Labidochromis Caeruleus
7 Labidochromis Hongi SRT
8 Labidochromis Hongi Sweden
9 Maylandia Aurora
10 Melanochromis Auratus
11 Melanochromis Maingano
12 Otopharynx Lithobates Zimbabwe Rock
13 Pseudotropheus Demasoni
14 Labidochomis sp.Mbamba bay
15 Pseudotropheus Socolofi
16 Pseudotropheus Socolofi albino
17 Pseudotropheus Zebra OB
Puii au dimensiuni cuprinse intre 1-5 cm, pretul fiind intre 6-9 lei, la achizitii en-gross se ofera discount intre 30-50 %.
Pentru informati ma puteti contacta pe email : motiuflorin75@yahoo.com sau telefonic la : 0747-252265.
|
 |
|
Vand pui ciclide africane Malawi, peste 40 de specii prezente in crescatoria proprie (matca de calitate, provine din import).
Vand granule SAK green si SAK mix.
Informatii telefon 0747-252265 sau email : motiuflorin75@yahoo.com
|
 |
|
Vand stativ din pal pentru acvariu, stare buna, dimensiune 130 cm X 40 cm. X100 cm. Pret 200 lei negociabil.
|
 |
|
Matca este de foarte buna calitate, iar puii sunt in jur de 100-150 buc. la dimensiunea de 2-3 cm. Pretul pentru matca este de 50 lei/pereche, iar puii sunt la 3 lei bucata.
Pentru informatii, ma puteti contacta la 0747-252265 sau pe email : motiuflorin75@yahoo.com
|
 |
|
Salutare,
Daca doresti informatii, sfaturi sau alte detalii despre ciclidele africane ma poti contacta si te pot ajuta cu mare placere.
|
 |
|
partea IV
|
 |
|
partea III
|
 |
|
partea II
|
 |
|
Cateva poze si cu ciclidele din acvariul de 720 L cu precizarea ca acestia sunt in curs de maturizare, inca nu au coloratia maxima...
|
 |
|
partea a IV-a
|
 |
|
partea a III-a
|
 |
|
Revin cu cateva poze proaspete din crescatoria mea de africani....
|
 |
|
Ma numesc Florin Motiu sunt din Arad si sunt pasionat de ciclidele africane din Lacul Malawi, Tanganyica si Victoria.
In prezent detin : 1 acvariu de 720 litrii (in peretele dintre bucatarie si living) , iar jos la subsol, intr-o camera cu dimeniuni de 6,5 X 3,5x 2m, am infintat de anul trecut o crescatorie de africani , avand urmatoarele acvarii :
1 acvariu de 350 litrii,
1 acvariu de 260 Litrii,
2 acvarii de 200 Litrii,
6 acvarii de 180 Litrii,
2 acvarii de 100 litrii,
1 acvariu de 70 de litrii
10 acvarii de 40 litrii.
In privinta speciilor de ciclide, am aproximativ 30 de specii mature si 800 de pui ciclide, majoritatea din Lacul Malawi, cu dimensiuni cuprinse intre 1-5 cm.
Avand in vedere faptul ca in timp am fost nevoit sa imbin placutul cu utilul , am creat si un site, destinat celor care doresc informatii despe africani dar si pentru comercializarea surplusului de pui, insa in privinta siteului, pentru a nu face reclama, o sa-l comunic doar celor care sunt interesati si care ma contacteaza personal.(siteul care apare in poza de mai jos , nu mai exista fiind desfiintat!).
In rest, sunt dispus sa ajut cu toate cunostiintele mele, pe toti cei care iubesc si sunt pasionati de acesti frumosi pesti.
|
 |
|
Puii au dimensiuni cuprinse intre 2-3 cm, fiind disponibile urmatoarele specii :
Maylandia Esthere(20 buc.)
Lombardoi (20 buc.)
Auratus (20 buc.)
Aurora (30 buc.)
Acei Ngara (30 buc.)
Interuptuss (4 buc.)
Caeruleus (10 buc.)
Trewasae M. Cat (40 buc.)
Fire Fish (15 buc.)
Pseudotropheus . Zebra OB (5 buc.)
Livingstoni (40 buc. )
Metriaclima sp Membe Deep ( 20 buc.)
Labidochromis Hongi Red (20 buc)
Hemichromis Lifalili 2 cm. (100)
pretul fiind intre 5-8 lei/bucata. la achizitia a cel putin 100 bucati se ofera discount. Informatii la telefon 0747252265 sau email : motiuflorin75@yahoo.com
|
 |
|
Matca este foarte colorata, fiind de calitate, iar puii au intre 1,5-2 cm, in jur de 100 bucati. Pretul pe intregul pachet, matca + pui este de 150 lei.
Pentru mai multe detalii ma puteti contacta la telefon 0747-252265, pe email : motiuflorin75@yahoo.com sau pe PM.
|
 |
|
Puii au dimensiuni cuprinse intre 2-5 cm, fiind disponibile urmatoarele specii :
Maylandia Esthere(50)
Iodotropheus(50)
Lombardoi (30)
Socolofi (30)
Auratus (30)
Aurora (30)
Acei Ngara (30)
Interuptuss (20)
Crabro (20)
Kingsizei (20)
Caeruleus (10)
Trewasae M. Cat (50)
Fire Fish (15)
Pseudotropheus . Zebra OB (10)
Hemichromis Lifalili 1,-1,5 cm. (100) + Matca
pretul fiind intre 5-8 lei/bucata. la achizitia a cel putin 100 bucati se ofera discount. Informatii la telefon 0747252265 sau email : motiuflorin75@yahoo.com
|
 |
|
Daca pot sa te ajut cu sfaturi despre africani poti sa imi scri pe PM .
|
 |
|
Salut Cristi,
Ma bucur ca ai introdus si orasul Iasi in circuitul detinatorilor de ciclide africane. Astept si alti detinatori, crescatori de africani sa se prezinte aici, dar si locurile de achizitie al ciclidelor africane din fiecare oras, pentru a fi cunoscute de catre toti iubitorii de africani.
|
 |
|
Vand matca de Hemichromis Lifalii (1 M + 1 F , super colorati) cu pui (100-150 buc.) la 1-1,5 cm. Pretul este de 120 lei, toata familia.
Informatii telefon: 0747252265 sau email : motiuflorin75@yahoo.com .
|
 |
|