Message |
|
Labidochromis Mbamba Bay 3 cm. 4 buc. 7 lei
Iodotropheus Sprengerae 3-4 cm. 35 buc. 7 lei
Labeotropheus Trewase OB (marmelade cat) 3-4 cm. 80 buc. 8 lei
Labidochromis Caeruleus 2 cm. 5 buc. 7 lei
Maylandia Esthere (Rot-Rot) 3-4 cm. 100 buc. 6 lei
Melanochromis Auratus 2-3 cm. 20 buc. 6 lei
Melanochromis Interuptuss 3-4 cm. 30 buc. 7 lei
Metriaclima Aurora 3-5 cm. 40 buc. 7 lei
Metriaclima Msobo Magunga 1,5 cm. 8 buc. 6 lei
Pseudotropheus Acei Ngara 1,5-2 cm. 16 buc. 6 lei
Pseudotropheus Crabro 1,5 cm. 20 buc. 6 lei
Pseudotropheus Demasoni 1,5 cm. 30 buc. 8 lei
Pseudotropheus Kingsizei 2-4 cm. 20 buc. 7 lei
Pseudotropheus Lombardoi 2-2,5 cm. 30 buc. 6 lei
Pseudotropheus Socolofi 2 cm. 20 buc. 6 lei
Pseudotropheus Zebra OB 3-4 cm. 15 buc. 7 lei
Scianochromis Fryeri (iceberg) 3 cm. 6 buc. 7 lei
Aulonocara Stuatgrandi Cobue 4-5 cm. 15 buc. 7 lei
Metriaclima sp.Mbweca 4 cm. 4 buc. 8 lei
Neolamprologus Brichardi -Tanganyica 5 cm. 4 buc. 10 lei
Melanochromis Interuptuss 9-10 cm 1M+1F 25 lei/buc.
Labidochromis Mbamba Bay 9-10 cm 1M+1F 25 lei/buc.
Pseudotropheus Acei Msuli 8-9 cm 1M +1F 20 lei/buc.
Pseudotropheus Kingsizei 8-9 cm 1M+1F 25 lei/buc.
Duboisi 6-7 cm 3 buc 30 lei/buc.
Pentru informatii ma puteti contacta la telefon : 0747-252265 sau email : motiuflorin75@yahoo.com
|
 |
|
Puii au dimensiunea de 3-4 cm. Pretul este de 4 lei/bucata. In situatia achizitionarii a cel putin 50 de bucati se reduce pretul la 2,5 lei sau se primeste in plus 10 bucati bonus.
Pentru alte informatii privind puii, precum si pentru celelalte specii dispobibile( pui si maturi ,r2peste 1000 bucati) ma puteti contacta la telefon 0747-252265 sau pe email : motiuflorin75@yahoo.com
|
 |
|
1. Metriaclima Aurora 9-10 cm 1M+1F 30 lei
2. Melanochromis Interuptuss 9-10 cm 1M+1F 25 lei
3. Labidochromis Mbamba Bay 9-10 cm 1M+1F 25 lei
4. Melanochromis Maingano 9-10 cm 1M+1F 30 lei
5. Pseudotropheus Kingsizei 8-9 cm 1M+1F 25 lei
6. Pseudotropheus Lombardoi 8-9 cm 1M+1F 25 lei
7. Aulonocara Orhideea 7 cm 1M+1F 25 lei
8. Maylandia Esthere 8 cm 1F 25 lei
9. M.Callainos 7 cm 3 buc. 15 lei
10. Hemichromis Lifalili 7-8 cm 2 buc. 10 lei
11. Hongi SRT 7-8 cm 2M +1 F 25 lei
12. Hongi Red 7-8 cm 1M+1F 25 lei
13. P. Demasoni 6-7 cm 3 buc. 20 lei
Ciclidele se vand la pachete de minim 100 lei, trimit si in tara cu conditia sa existe curse directe. Mentionez ca pretul indicat mai sus este pe bucata.Pentru a va comunica lista actualizata a puilor de ciclide africane disponibili(peste 1000 buc) precum si alte detalii ma puteti contacta la telefon 0747-252265 sau pe email : motiuflorin75@yahoo.com
|
 |
|
Vand granule SAK Green si SAK Mix , dimensiuni 1-3 la pretul de 70 lei/kg (SAK GREEN) si 60 lei/kg. (SAK MIX).
|
 |
|
Iodotropheus Sprengerae 3-4 cm = 7 lei/buc.
Labeotropheus Trewase OB (marmelade cat) 3-4 cm = 7 lei/buc
Labidochromis Caeruleus 3-4 cm = 8 lei/buc
Labidochromis Mbamba Bay 4 cm = 8 lei/buc
Maylandia Esthere (Rot-Rot) 3 cm = 6 lei/buc.
Melanochromis Auratus 3 cm = 6 lei/buc.
Melanochromis Interuptuss 3 cm. = 6 lei/buc.
Metriaclima Aurora 4-5 cm = 8 lei/buc.
Metriaclima Msobo Magunga 2-3 cm = 6 lei/buc.
Pseudotropheus Acei Ngara 2 cm. = 5 lei/buc.
Pseudotropheus Crabro 3-4 cm = 7 lei/buc.
Pseudotropheus Demasoni 3 cm. = 8 lei/buc.
Pseudotropheus Flavus 3-4 cm. = 8 lei/buc.
Pseudotropheus Kingsizei 4 cm = 8 lei/buc.
Pseudotropheus Zebra OB 4-5 cm. = 7 lei/buc.
Scianochromis Fryeri (iceberg) 3 cm. = 7 lei/buc.
Aulonocara Stuatgrandi Cobue 4 cm . =7 lei/buc.
Neolamprologus Brichardi 4-5 cm . = 8 lei/buc. (Tanganyica)
Melanochromis Maingano 8-9 cm (2M+2F) = 25 lei/buc.
Metriaclima sp. Mbweca 4-5 cm = 7 lei/buc.
Valoarea minima la o comanda este de 100 lei. Trimit ciclide si in tara cu conditia sa existe cursa directa. Pentru alete informatii ma puteti contacta pe PM, email : motiuflorin75@yahoo.com sau la telefon 0747-252265.
|
 |
|
Puii au dimensiuni intre 2-5 cm, peste 1000 bucati disponibile. Pretul fiind intre 5-10 lei . Pentru detalii privind speciile disponibile, transport si alte amanunte, ma puteti contacta prin PM la tel : 0747252265 sau email :motiuflorin75@yahoo.com. Pentru achizitii en gross se ofera discount pina la 50 %.
|
 |
|
Vand 10 bucati de Neolamprologus brichardi la dimensiunea de 5-6 cm. Ciclidele sunt de calitate fiind aduse din Ungaria. Pretul este de 10 lei/bucata, iar la achizitia integrala a celor 10 bucati, pretul se reduce la 9 lei/bucata.
|
 |
|
Pestii se vand doar la pachet :
1M + 3 F Cyrtocara Moori 12-14 cm = 120 lei
1M + 3 F Nimbochromis Venustus 12-15 cm = 120 lei
1M + 1F Labidochromis Hongi SRT 8-12 cm. = 60 lei
1M + 1F Protomelas Boatzulu 12-14 cm = 120 lei
1M + 2F Otopharynx Tetrastigma 5-6 cm. = 60 lei
Toti pestii sunt de calitate fiind luati din Budapesta si crescuti personal de mine.
Anuntul este valabil doar pentru cei din zona de vest a tarii , fiind din Arad. Nu trimit in alte zone mai indepartate, intru -cat nu agreez transportul pestilor timp de 12-14 ore, mai ales ca ciclidele sunt destul de mari si mi-ar parea rau sa pateasca ceva pina la destinatie.
Pentru informatii ma puteti contacta la telefon 0747-252265 pe PM sau email : motiuflorin75@yahoo.com
|
 |
|
Puii au intre 2-3 cm . Pretul fiind de 5 lei. In situatia cumpararii integrale sau a minim 50 buc. pretul se reduce la 3 lei/bucata. Detalii la telefon 0747-252265, PM sau pe email : motiuflorin75@yahoo.com
|
 |
|
Vand pui de ciclide africane-malawi, puii au intre 1-5 cm si sunt in numar de 600 buc. aproximativ, cu preturi cuprinse intre 5-8 lei. In situatia cumpararii en- gross, ofer un discount de pina la 40-50%. Puii sunt de calitate si provind din parinti adusi din Ungaria ,Serbia si Cehia. Pentru detalii privind speciile disponibile si dimeniunile aferente fiecareia, ma puteti contacta pe telefon 0747-252265 , pe PM sau pe email : motiuflorin75@yahoo.com. Mentionez ca trimit si in tara, acolo unde exista curse directe, insa a-si prefera zona de vest a tarii (fiind din Arad) tinind seama de timpul alocat transportului si vremea de afara.
|
 |
|
Buna ziua,
Scarpinatul de nisip si pietre, nu e tocmai OK, desi africanii au aceasta tendinta.De regula, scarpinatul poate fi cauzat de calitatea apei , cand nivelul de NO2/NO3 sunt la limita superioara, (am inteles ca ati eliminat aceasta cauza ,fiind facute testele de apa), fiind posibil ca pestii sa aibe unii paraziti, care ai determina sa se scarpine de tot ce apuca prin acvariu.
|
 |
|
Chiar nu sunt crescatori in tara de africani sau iubitori de ciclide care sa-si prezinte locatiile din orasul lor unde se gasesc ciclide, pentru a fi cunoscute? Sau sunt prea comozi ca sa se prezinte si sa se faca cunoscuti tuturor....oare de ce ???
|
 |
|
Din moment ce am avut aceasta initiativa, o sa incep eu, cu orasul meu -Arad, sa va prezint ce este pe aici in domeniul ciclidelor africane.
Ca si pet shopuri :
1. Zoomania cu doua locatii -unul pe Calea Victoriei Nr 41-43 , tel 0257.275.001 si unul la Mallul Galleria -Calea Aurel Vlaicu Nr . 225-235. Mobil: 0733.400.260. (la cel de pe Calea Victoriei detin un acvariu de 400 L cu africani populat printre altele cu foarte multi caeruleusi maturi si unul mai mic, cu pui de 3-5 cm.) (la cel din Mallul Galleria au un singur acvariu de africani ,populat cu pui de 4-5 cm (Caeruleus, Maylandia Esthere, Pseudotropheus Elongatus Mpanga)
2. PET SHOP PIRANYA cu doua locatii :una in mallul Atrium situat in Arad, Calea Aurel Vlaicu nr.10-12 (detin un singur acvariu populat cu pui de africani Malawi dar si cativa Duboizi) si locatia a doua situata pe STR. ?IRIANU I. RUSU NR. 1, Telefon: 0257 210 898 (detin un acvariu de africani de 200-300 L.)
Ca si crescatori de africani pe Arad , o sa ma limitez la a ma prezenta pe scurt doar pe mine, ceilalti in jur de 15-20, fiind mai mult detinatori a 1-2 acvarii de africani, care valorifica mai mult surplusul sau detin si alte specii comune de pesti de acvariu, comercializand in general si alti pesti de acvariu si accesorii acvaristica, pe piata de pesti din Arad. Fiecare avand posiblitatea de a se prezenta personal pe acest topic.In acest sens, o sa port o discutie cu ei si o sa-i invit sa se prezinte personal, pentru ca fiecare stie cel mai bine, ce ciclide detine in propriile acvarii.
Drept urmare, eu detin urmatoarele :
- 1 acvariu de 720 L populat cu ciclide africane mature,
- 1 acvariu de 260 Litrii populat tot cu maturi,
- 1 acvariu de 200 Litrii cu maturi in devenire achizitionati din Beograd si Budapesta,
- 5 acvarii de 160 Litrii (populate cu puiet avand dimensiuni cuprinse intre 1-5 cm)
- 1 acvariu de 60 litrii
+ alte doua acvarii in proiect.
Ca si speci, detin 43 de specii de africani, dar pentru ca sunt destui de multi (peste 550 de pui si in jur de 100 maturi ) cu dimensiuni diferite pe fiecare specie , precum si pentru a nu face reclama la siteul meu (unde se gasesc descrise amanuntit pe specii, stoc, dimensiune, pret) ma limitez la datele mele de contact : telefon 0747-252265 sau email: motiuflorin75@yahoo.com.
Precizez ca in Arad exista si o frumoasa piata de pesti , care se tine in fiecare duminica , locatia fiind Piata Mihai Viteazu, intre orele 7-14 aproximativ . Aici se pot gasi foarte multe specii comune si rare de pesti de acvaristica dar si ciclide africane, fara a se pune accentul pe africani. Se ma gasesc: acvarii,accesorii de acvaristica, hrana : fulgi, granule si congelata, provenite din Cehia, Polonia, Ungaria, (inclusiv SAK GREEN (-granule si fulgi) care am constatat ca este o hrana foarte apreciata si cautata in tara de catre detinatorii de ciclide).
Daca o sa existe interes din partea celor care iubesc ciclidele africane, o sa postez si adrese ale crescatorilor de ciclide africane si Pet Shopuri din Ungaria si Serbia pe care le-am vizitat personal. De asemenea as-i ruga ca din fiecare oras sa se prezinte macar 1-2 persoane cu descrierile facute de mine mai sus, pentru a ne putea cunoaste si daca vom ajunge in orasele respective, sa stim unde putem sa ne indreptam in cautarea CICLIDELOR AFRICANE. Va multumesc.
|
 |
|
Salut,
Este un baiat in Arad care face acvarii de calitate si care lucreaza inclusiv cu Pet shopuri din Arad, Timis , Oradea. Daca doresti te pun in legatura cu el, ar putea sa-ti faca acvariul dorit, am vazut acvariu de 2000 L facut de el si mie mi-a facut toate acvariile, cel mai mare fiind de 720 de litrii.
|
 |
|
A-si propune cu permisiunea administratorilor sa deschidem un topic adresat tuturor detinatorilor de ciclide africane din tara, fie ca sunt ei, crescatori sau simpli detinatori a unui acvariu sau mai multe de ciclide africane, pentru a posta fiecare: ce ciclide detine, de unde este, date de contact, ce pet shopuri sunt in localitatea de unde provine, ce africani se gasesc acolo, astfel incat sa se poata face un centralizator national al celor care indragesc ciclidele africane si crearea unor legaturi intre acestia. A-si extinde aceasta arie chiar si cu informatii zic eu uitile despre pet shopurile din Ungaria, Serbia pe unde am fost personal , crescatori , siteuri din aceste tari. Consider ca acest demers este unul cat se poate de util deoarece, am constatat ca nu prea se cunosc si nu exista legaturi intre detinatorii, crescatorii de ciclide africane din tara. Pe de alta parte, acesta cred ca ar putea fi un prim pas pentru organizarea si la noi in tara a unei expozitii cu vanzare pe tema ciclidelor africane in genul celei de la TERAPLZA din Ungaria de exemplu sau a celor din Cehia si Slovacia (unde vin detinatori ai tuturor speciilor de pesti din mai multe tari (Ungaria, Slovacia, Polonia,Cehia si mai putin din pacate din Romania) ,, asta binenteles cu acordul administratorilor.....
|
 |
|
dupa 2-3 zile poti incepi sa le dai sa manince, in cantitati cat mai mici si cat mai marunt posibil pentru a evita umflarea abdomenului, ei nu stiu sa aprecieze prea bine, cand trebuie sa se opreasca  cat despre mincare iti recomand naupli de artemia,cyclops, fulgi sau granule maruntite cat mai marunt.
|
 |
|
Salut,
Eu zic ca poti baga linistit 20-30 de pesti intr-un acvariu de 300 Litrii in conditia in care filtrarea este Ok, cat despre speciile de ciclide cu care vrei sa populezi acvariul, alegerea iti apartine, dar recomandarea este sa nu iei specii de talie mare chiar daca esti atras de culorile lor . Daca doresti te pot ajuta cu sugesti privind speciile compatibile, care sa fie de o talie medie si o combinatie de culori cat mai frumoasa. Poti sa-mi scri pe PM .
|
 |
|
a iesit frumos acvariul, tine-o tot asa.
|
 |
|
Mincarea pentru ei o poti forma in prima faza din fulgi si granule sfarmate, dar ar fi si mai ok, daca ai avea posibilitatea de ai hrani cu naupli de artemia sau cyclops, hrana vie le asigura o dezvoltare mai rapida .
|
 |
|
Frumos aranjamentul pietrelor din acvariu. Ca si o sugestie ar fi sa achzitionezi si ceva labidochromis Caeruleus , Msobo Magunga, sau alte specii care sunt pe galben pentru a fi o combinatie de culori cat mai frumoasa. Daca vrei sa-ti ofer si alte sfaturi poti sa-mi scri pe PM si eu sunt crescator de ciclide fiind prieten cu Relu.
|
 |
|