Message |
|
Nu comanda nimic, mai bine gaseste un "Radu"
|
 |
|
Ce sti tu ce-i lenea....
|
 |
|
Un ax de la o pompa....imi pare rau dar nu mai tin minte de la ce model, suna la un distribuitor, cu siguranta te lamureste.
Ti-as trimite eu cu cea mai mare placere dar nu cred ca te incalzeste faptul ca va trebui sa platesti curierul....
|
 |
|
E buna si asta cand ai 1, maxim 2 si poti ajunge la ele (unele sunt in scobituri prinse pe interior de exemplu) ca-n rest.....
|
 |
|
Gasesti la Hornbach, ax de JBL, au 80x3 mm
|
 |
|
E o varianta buna, cea cu apa fiarta, cand nu ai corali in jur.
|
 |
|
Fain arata, bine c-ai reusit sa legi firele unde trebuie pe placuta, sper ca din prima
|
 |
|
Prietene....varsta
Totul e bine pana nu uiti unde-i berea
|
 |
|
Te astept si la mine, promit ca nu te ajut cu nimic, ma uit si beau o bere linistit, ca sa ai satisfactie finala maxima
|
 |
|
Culori frumoase
|
 |
|
Dragule, unii dintre noi au deja, si....si
|
 |
|
Frumos proiect, sa ai parte de scoica-n el ca s-a deschis sezonul de curand
+1 pentru tot ce a scris @koala pana acum.
|
 |
|
dan.pavelescu wrote:...miroase a peste
la cei care au liber la sump cu forta  , in rest.....a primavara vietnameza
|
 |
|
Ai grija cu rowaphos-ul, sa nu bagi mai mult decat recomanda producatorul si sa nu-l bagi tot dintr-o data, poate face mai mult rau decat bine, incearca sa introduci cate 1/4 din cantitatea totala la distanta de cateva zile.
|
 |
|
Corect, dar si sentimenul e altul
|
 |
|
....mor, fosfatii eliberati in apa + cei din hrana administrata devin sursa pentru o viitoare transa de alge, o miscare ciclica care se repetea la nesfarsit, mai ales daca nu ai un absorbant de fosfati sau un sistem echilibrat.
|
 |
|
Catalin, in scurt timp se pare ca vei avea "liber la scoica ! "
|
 |
|
Incepe sa arate....dar ce scoica, unde....n-o vad
LE....am gasit scoica....pardon, am citit despre ea  ....in alt topic, desigur 
|
 |
|
robygym wrote:
Astazi dupa 2 saptamani de cand Milka mea era sa de-a coltul cu ajutorul lui Shubi, am reusit sa o salvez.
La modul cum ai pus virgula, se intelege ca din cauza mea era sa dea coltul.
Daca te-am indus cu ceva in eroare imi cer scuze....n-am avut intentia asta si toate lucrurile pe care ti le-am povestit au fost din experienta proprie, nu citite pe net....
Legat de piatra, bag-o in apa de osmoza, sa stea acolo cateva zile dupa care schimba apa de 2-3 ori (de preferinta cu un mediu absorbant de fosfati si o pompa care sa agite apa) si o poti introduce dupa in display.
Zooasi....probabil au trecut printr-o perioada foarte grea si au nevoie de timp sa-si revina. Dupa cum arata, din punctul meu de vedere, sperantele sunt minime dar sa speram ca n-am dreptate.
|
 |
|
S-a dus demnitata noii generati....direct aur
Eu sunt alaturi de tine Batmane, ai dreptul la un hobby, la un rasfat....macar 1 fara comentarii.
Pune-o sa aleaga intre acvariu cu sump, betii crunte sau curve
|
 |
|