[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Shubi
Forum Index » Profile for Shubi » Messages posted by Shubi
Nu comanda nimic, mai bine gaseste un "Radu"
Ce sti tu ce-i lenea....
Un ax de la o pompa....imi pare rau dar nu mai tin minte de la ce model, suna la un distribuitor, cu siguranta te lamureste.
Ti-as trimite eu cu cea mai mare placere dar nu cred ca te incalzeste faptul ca va trebui sa platesti curierul....
E buna si asta cand ai 1, maxim 2 si poti ajunge la ele (unele sunt in scobituri prinse pe interior de exemplu) ca-n rest.....
Gasesti la Hornbach, ax de JBL, au 80x3 mm
E o varianta buna, cea cu apa fiarta, cand nu ai corali in jur.
Fain arata, bine c-ai reusit sa legi firele unde trebuie pe placuta, sper ca din prima
Prietene....varsta
Totul e bine pana nu uiti unde-i berea
Te astept si la mine, promit ca nu te ajut cu nimic, ma uit si beau o bere linistit, ca sa ai satisfactie finala maxima
Culori frumoase
Dragule, unii dintre noi au deja, si....si
Frumos proiect, sa ai parte de scoica-n el ca s-a deschis sezonul de curand
+1 pentru tot ce a scris @koala pana acum.
dan.pavelescu wrote:...miroase a peste

la cei care au liber la sump cu forta , in rest.....a primavara vietnameza
Ai grija cu rowaphos-ul, sa nu bagi mai mult decat recomanda producatorul si sa nu-l bagi tot dintr-o data, poate face mai mult rau decat bine, incearca sa introduci cate 1/4 din cantitatea totala la distanta de cateva zile.
Corect, dar si sentimenul e altul
....mor, fosfatii eliberati in apa + cei din hrana administrata devin sursa pentru o viitoare transa de alge, o miscare ciclica care se repetea la nesfarsit, mai ales daca nu ai un absorbant de fosfati sau un sistem echilibrat.
Catalin, in scurt timp se pare ca vei avea "liber la scoica ! "
Incepe sa arate....dar ce scoica, unde....n-o vad

LE....am gasit scoica....pardon, am citit despre ea ....in alt topic, desigur
robygym wrote:
Astazi dupa 2 saptamani de cand Milka mea era sa de-a coltul cu ajutorul lui Shubi, am reusit sa o salvez.

La modul cum ai pus virgula, se intelege ca din cauza mea era sa dea coltul.
Daca te-am indus cu ceva in eroare imi cer scuze....n-am avut intentia asta si toate lucrurile pe care ti le-am povestit au fost din experienta proprie, nu citite pe net....

Legat de piatra, bag-o in apa de osmoza, sa stea acolo cateva zile dupa care schimba apa de 2-3 ori (de preferinta cu un mediu absorbant de fosfati si o pompa care sa agite apa) si o poti introduce dupa in display.

Zooasi....probabil au trecut printr-o perioada foarte grea si au nevoie de timp sa-si revina. Dupa cum arata, din punctul meu de vedere, sperantele sunt minime dar sa speram ca n-am dreptate.
S-a dus demnitata noii generati....direct aur
Eu sunt alaturi de tine Batmane, ai dreptul la un hobby, la un rasfat....macar 1 fara comentarii.
Pune-o sa aleaga intre acvariu cu sump, betii crunte sau curve

Forum Index » Profile for Shubi » Messages posted by Shubi
Go to: