[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: DanaRaluca
Forum Index » Profile for DanaRaluca » Messages posted by DanaRaluca
SuperSteaua wrote:Cat s-a discutat pe forum de acest acvariu: ce plante, ce pesti sa pui in el, cat ati cautat materiale...
Si acum "zace" nefolosit in garaj".
Ce pacat!!!

Stiu. Din pacate firma la care lucram inainte si pentru care l-am facut a dat faliment. Asa ca...eu inca sper sa gasesc pe cineva care sa il puna din nou in valoare...
Carja Ioan wrote:Bunä ziua Raluca!
Poate cä o imagine, fäcutä intr-o luminä favorabilä, ar schimba situatia ?!

Din pacate acvariul zace nefolosit in garaj. Deci, daca ajuta pe cineva, pot face o poza cu acvariu gol si...cam atat. In rest...singurele poze pe care le mai am sunt cele din primul post al acestui topic
Nici la 700RON nu-l vrea nimeni?
... noul pret = 900RON

edited by koala
In pret(1200RON) intra
- acvariu cu baza: 95 x 48cm, inaltimea 55cm, sticla 10mm.
- masa(PAL negru 2.8cm grosime)
- capac(PAL negru 1.8cm grosime) + cooler + transformator
- dulapior(PAL negru 1.8cm)
- 7 neoane(30W) - 3 x Osram Fluora, 4 x TLD 830
- socluri neoane + drossere(drosserele sunt in afara capacului)
- incalzitor 300W
- pompa aer + piatra
- prelungitor cu 2 prize si siguranta
- priza programabila
- 2 buturugi
Poze
abodium wrote:Va rog sa i-mi dati o idee,un sfat,am acvariul de 11 luni,are cam 75-80L,dupa ce l-am populat cu pestii,la vreo 6 saptamani mi-a murit prima femela de xifo,la cateva zile si a doua femela si de atunci ori de cate ori introduc alta femela in 24-48 de ore imi moare.Am pus in apa verde de malachit,permanganat de potasiu.Masculii nu au nimic.

Mie mi se pare ciudat ca iti mor doar pestii nou introdusi...Ii iei din aceeasi sursa? Poate acolo e ceva "putred". Desi daca ar fi ceva contagios ar trebui sa ii afecteze si pe ceilalti pesti...
Sau poate ca "veteranii" nu sunt prea prietenosi cu nou-venitii. - aici nu pot decat sa te sfatuiesc si eu ca si Dolly : pastreaza doar xipho si-apoi om vedea...

Forum Index » Profile for DanaRaluca » Messages posted by DanaRaluca
Go to: