[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Sorin3030
Forum Index » Profile for Sorin3030 » Messages posted by Sorin3030
Acum sa te vad Dane,cum faci sa impaci si capra(oscarii) si varza ) Eu sunt in aceeasi situatie la mine in acvariu,am luat niste echinodorusi superbi care acum arata ca niste site pentru ceai) In scurt timp apar cu niste poze cu noile achizitii si cu acvariul,cred ca o sa va placa,ramane surpriza pentru moment
Sunt curios ce plante ai acolo si nu le mananca severii?Ai valisneria si anubias,ok,dar celelalte?
Plantele alea de la tine sunt naturale?Si nu le roade nimeni?
Bai Dane,nu te mai suport!!! Asa acvariu...scorbura aia e chiar lemn sau e cumparata de undeva?Ce sa zic,superb,JD arata incredibil.Zici ca ai 11 Barbus Titteya?Sinucigasii aia care se plimba pe sub nasul oscarilor de parca ar fi singuri in bazin?Si mai cresc?
Eu am 2 corydoras albi,la vreo 3 cm,2 corydoras maro cu alb,vreo 5 cm,sunt imensi astia doi.Pe urma,3 sumatrani verzi(am avut 7 dar au disparut unul cate unul in mod...misterios),3 sumatrani dungati si 4 giant danio.Perechea de ancistrusi n-o pun la socoteala ca sunt destul de mari,nu cred ca isi fac griji.
Eu am dus negocieri in casa timp de 2 zile cand am vazut ca vrei sa dai femela EBJD Din pacate pana la urma am pierdut si am decis ca mai bine nu riscam sa ramanem fara pestii mititei din acvariu.Viziunea mea de acvariu este cu red spotted severum + EBJD.Cel putin cum imi imaginez eu,ar arata superb contrastul dintre ei
Subscriu la "frumusetile alea de EBJD".Daca aveam asemenea peste si il dadeam pentru oscari,ma trimetea nevasta-mea sa dorm cu oscarii)
Aqua,eu cred ca in 360 de litri poti tine 8 pesti maturi un pic inghesuiti.Pentru 6 cred ca ar fi de vis.MA rog,poti sa fortezi si sa pui mai multi,depinde cat de mult vrei sa respecti"litera legii".
Marcusyon,sa te bucuri de Pistruiatul :p Sper sa se acomodeze bine la tine,e un peste foarte prietenos,dar am vazut ca la gramada ciclidele americane tind sa isi piarda din personalitatea pe care o au cand sunt separate.Sper sa nu fie cazul cu el
Inteleg...deci daca bag un pui de dempsey am sanse ca pana creste sa se obisnuiasca cu privelistea si sa nu ii vada pe cory sau pe sumatrani ca hrana vie?
Ai putea sa pui o poza sau un link cu acei tetra?Sunt curios ce ai bagat intre rapitorii tai.Mie imi place foarte mult EBJD,numai ca am primit interzis in acvariu la orice ar putea sa manance corydoras.Din cauza asta sunt curios si cu acei tetra,daca nu cumva scapa de oscari si dau peste dempsey
URGENT,caut gazda pentru un green severum pana luni cand este promis lui Marcusyon.Trebuie sa-l scot cat mai repede posibil din acvariu si nu am unde sa-l bag,deci va rog,cine ma poate ajuta pentru 2 zile,il aduc eu in seara asta daca e posibil!
Poarte tare...ce frumosi sunt,ufff
Pai asa cred si eu,nu cred ca se gasesc la dimensiunile astea chiar pe toate drumurile.Multumesc pentru incurajare,cu toate ca nu pare sa-l vrea nimeni
Dupa parerea mea este femela dar nu garantez 100%:
http://imageshack.us/a/img853/3647/20130214160432.jpg
http://imageshack.us/a/img109/928/20130214160414.jpg
http://imageshack.us/a/img593/6872/20130214160424.jpg

Valabil doar in Bucuresti.Pestele este sanatos,mai are de crescut si de prins culori.Nu este agresiv cu alti pesti,foarte rar se "impune" chiar si cu pestii mai mici.Il dau pentru ca face gauri in frunzele de echinodorus.Dimensiuni,10-11 cm cred.Pret 60 de lei,prefer cash dar sunt deschis la alte propuneri,astept oferte pe pm si vedem daca aveti ceva ce ma intereseaza.Il schimb pe un rotkeil daca e cineva interesat.

Desi sunt inca mici,tot incearca ei sa faca vreo magarie...iti doresc bafta si sa nu se apuce sa "preia suprematia" in acvariu cat de curand
Daaa,saracul de el...problema ar fi ca singurele momente cand nu cerseste sunt momentele in care are dumicatul in gura Eu n-am pomenit,cum apar langa acvariu,hop si el de sub o piatra sau pe unde sta ascuns,poate poate pica ceva...gata cu offtopicul ca ne-o luam!
Daca va intrebati ce facea ciclidoiul la geam...cersea ca un catel,da,v-ati prins!
Inca o data,multumesc pentru echinodorus! Setup-ul meu cel nou aici,cu cele doua "salate" imense!Deja severumul s-a apucat sa dea gauri in frunze,asa ca mai are timp pana dimineata sa se potoleasca.Altfel ajunge la rubrica "vanzari".

http://img836.imageshack.us/img836/3503/20130214001245.jpg
Ai pm
Ok,sa o luam pe rand
Severus:m-am gandit si eu ca poate sa fie un green severum,dar eu cand am facut comanda pe site la Nevertebrate am cerut "rotkeil" si am si platit "rotkeil".Bun,mi l-au trimis bolnav cu hole in the head,dar totusi,chiar atat de penibili sa fie incat sa vanda green pe post de rotkeil?Oricum,clar este ca nu are nici o banda rosie pe nicaieri,doar pistrui rosii pe fatza.Oricum nu il mai dau,dar imi strica treburile,ca eu vreau sa bag rotkeil in bazin.
Dan: bazinul meu are 200l brut si severumul este singura ciclida in acest moment.Am scris mai devreme cred,cu el mai stau 7 sumatrani,4 giant danio,4 cory si 2 ancistrusi.MAncare,primesc variata,cand pastilute de spirulina si alge,cand bloodworms,cand fulgi sau pelete.Daca cei de la Nevertebrate mi-au vandut alta specie de severum decat am cerut,o sa fiu tare suparat pe ei...
Pai normal Dane ca stau ascunsi,la tine e belea mare pe acolo.Nu se stie niciodata cui ii vine chef de scandal si saracii sunt totusi niste pesti vegetarieni,oricat de razboinici si-ar dori sa fie
Eu am alta dilema,daca ma poate lamuri cineva...rotkeil-ul meu s-a albastrit in obraji,s-a pistruiat,dar nu are decat fix 4 puncte mititele rosii pe cap...sa zicem ca are aproximativ 10 cm deja,este la mine de vreo 4 luni,n-ar trebui sa fie rosu pe umeri si cap pana acum?Stie cineva cat trebuie sa mai astept sa inceapa sa apara rosul ala si sa arate ca in pozele cu rotkeili?Pe la alti colegi forumisti in filmulete,puii aveau rosu mult deja dupa 5 luni in acvariul lor si cumparati tot de pui... MA pregatesc sa mai bag in curand vreo 2 exemplare,cel putin sa stiu sa ii iau mai mari daca dureaza atat de mult.

Forum Index » Profile for Sorin3030 » Messages posted by Sorin3030
Go to: