| Message |
|
|
|
Cand e vorba de pesti nu stiu daca poti spune ca e prea multa apa. Si daca vorbim de piranha, pesti carnivori la care ora mesei inseamna apa murdarita instantaneu, cu particule care incep sa se descompuna imediat, eliberand mult amoniac... cu cat mai multa apa, cu atat mai bine.
|
 |
|
|
As dori 13, 32, 38 (zoasii). Ai 2 imagini pt 38 
|
 |
|
|
Ancamarketing wrote:Bun venit Jan.
Ce tare e semnatura ta, la fel e valabil si ptr "my husband", nu stie niciodata pretul real.
Am intrat si eu aici sa zic acelasi lucru. Cu mentiunea ca poti sa inlocuiesti cuvantul pesti cu orice... De exemplu gadget-uri la care ai manarit factura ca sa nu vada consoarta cat costa de fapt
|
 |
|
|
As dori o recomandare: vreau o varianta de hrana pentru organismele care filtreaza apa, mai precis viermii penati si christmas tree worms. Ce ati mai folosit si a dat rezultate ok?
|
 |
|
|
|
Am un exemplar din specia aceasta de melc... Nu pare a fi agresiv catre alti melci/nevertebrate si il vad mereu pe geam mancand din algele depuse si lasand o carare de sticla curata in urma, deci pare benefic.
Are cineva spre vanzare asa ceva?
|
 |
|
|
bebe12345 wrote:Din ce am citit trebuie lasata o luna s
iar eu am deja pesti in acvariu .. intr o luna imi iau altu mai mic si il mut dar d sa stept 2 luni cand pot astepta o luna ?
Nu am inteles ce zici acolo. Ca trebuie lasat o luna... ce? Osmozorul?!
|
 |
|
|
E un fel de... spot feeding, doar ca hrana nu e mancata
|
 |
|
|
N-a zis pentru ce ii trebuie... Poate isi face o piscina cu apa sarata
|
 |
|
|
Caut inca 
|
 |
|
|
dan.pavelescu wrote:Melc, sarpe, vierme, tot una. Ma deranjau teribil dpdv vizual acele "panze de paianjen" pe care le producea in nestire.
Am sa urmaresc sa vad daca virgula capacul e aplicat in mod eficient 
Da' stii ca virgula nu anuleaza cacofonia, nu? 
|
 |
|
|
PFFfffffff 13 secunde inaintea mea
|
 |
|
|
De fapt sunt gastropode, nu viermi, de aici si denumirea de "vermetid snail". Deci stai calm cu vermifobia  La mine e plin, dar, ciudat, nu vad sa planga cineva 
|
 |
|
|
darthradu wrote:Din 13 raspunsuri unu singur a postat ce trebuia 
Batman, nu?
|
 |
|
|
Koala a avut problema pentru ca avea dintii prea adanci, parca? 
|
 |
|
|
Ciudat, ultima data cand am luat de la ei aveau 438 
|
 |
|
|
cristianalexandru wrote:
pe marbo nu se gasesc T5 de 24w la lungimea de 438 de mm, am sunat, mersi de pont oricum
http://www.nevertebrate.ro/Tub-Neon-T5-Osram-Lumilux-865 ?
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
[quote=fanta]Aia galbena cum e?[/quote]
E foarte ok, imi place. Dar vreau si alte variatii de culoare :) Imi mai trimiti niste poze? ;)
Nu trebuie sa fie toata portocalie, doar sa aiba si ceva portocaliu pe acolo.
|
 |
|
|
Doresc sa cumpar 1-2 exemplare de Ricordea. Bestiile trebuie sa aiba fluorescenta portocalie
|
 |
|
|
In ultima poza vad acolo o Ricordea? 
|
 |
|
|