[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: catalin_
Forum Index » Profile for catalin_ » Messages posted by catalin_
Cea congelata din magazine tot din surse naturale este...
Bine ai (re)venit
M-ar interesa ATO daca ajungi sa il dai pe bucati
49 de pagini mai tarziu... Blue isi da seama ca vrea sa faca un bazin pentru rechini
M-am uitat prin albumul tau... Selfie in biserica?! Sper ca nu ai si fluierat

imageUntitled by Blue Mihail, on Flickr
koala wrote:
elven wrote:se poate inchide. a ajuns la dan pavelescu
catalin_ wrote:Mai gasesti unu?

Bah, Pavelescu e unic!

Cati ca el?!
Mai gasesti unu?
Acvariul are aproape 5 luni acum. Si am descoperit ca as avea un crab mititel... Asta e carcasa. Nu stiu daca vreau sa am crab. Vreau?!
Doresc una bucata ricordea portocalie, dintre cele din stanga

ocean wrote:Ai toate sansele ca dupa ce dai tomentosusul sa-ti reapara aiptasiile, el nu le extermina intodeauna mai lasa ascunse de samanta

Oricum nu pare sa le fi terminat pe toate, daca te uiti la acea imagine
t_radu wrote:
Acad Romana, dupa mine, legalizeaza prostia - intro/intr-o intru/intr-un, niciun/nici un, nicio/nici o, etc, sunt perfect "legale"

"intro" e forma acceptata?!

Edit: nu era intrebare, era un indemn la documentare
Nu a zambit pentru poza
Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor

NOU! Te-am ajutat cu sfaturi, acum te ajutam si cu lectii gratuite de gramatica!

Din pacate nu a supravietuit
ciprian wrote:las-o in pace daca nu-i ranita grav i-si va reveni,...

E destul de grav... Cred ca talpa i-a ramas acolo si pe dedesupt i se vad toate cele din interior (vezi a doua poza).
Mentionez ca e asa de luni seara, deci de 6 zile.
Am luat o anemona care a fost dezlipita cu forta de pe sticla acvariului, rezultand ranirea serioasa a piciorului. Nu am idee ce as putea sa fac pentru a-i fi mai bine. Lumina sau nu? A inceput sa produca niste mucus, sunt zone de carne care s-au desprins. Sunt zone care s-au facut maro. Sa tai zonele afectate? Sa o las in pace?

Poate cineva sa identifice specia?

xxx wrote:bai dar e plin de mistocari p aici...nu stiu pe cine impresioneaza.... si pt cine e interesat poate sa treaca pe bl decebal care nu i o strada asa rau famata si acvariu il am intr o cafenea iar de preturi nu stiu ce sa zic ca nu ma pricep si nici nu fac afacere din asta asa ca e in functie de om ...ii dau ca nu mai am loc in acvariu ... am incercat sa pun mai multe poze dar cred ca sunt prea mari si nu mi da voie sa postez...cine e interesat de ceva mai cere detalii..ms

Nu e cazul sa te simti ofensat, doar ca prima ta postare nu ne creeaza o buna impresie. Ai scris la modul foarte general, fara poze sau alte detalii, fara detalii de cum, unde, cat...
Iar de bun simt, si ca regula a forumului inainte de a vinde ceva, ar fi postarea unui mesaj "despre tine", in care sa scrii acolo 2 vorbe... despre tine.
ns22 wrote:@Catalin. Iti multumesc de informatii, dar gheata carbonica stiam ce este. Am descris un procedeu prin care Poti aduce gheata carbonica din stare solida in stare gazoasa. Intrebarea era cum putem folosi acest Produs relativ ieftin si la indemana si cum putem doza corect.

Ziceam mai sus ce anume e gheata carbonica. Procedeul de a o aduce din stare solida in stare gazoasa e simplu: orice temperatura de peste -78 grade Celsius. Aparatul ala "functioneaza" pe alt principiu. Nu stiu nicio reactie de electroliza din care se genereaza CO2 (si ma abtin cu greu sa spun ca e o porcarie) ... Rog cunoscatorii sa ma lumineze
Gheata carbonica, sau zapada carbonica, nu este nimic altceva decat dioxid de carbon solid. Practic tu daca dai drumul la gazul din butelia de CO2 la un debit mare, el se raceste atat de mult incat ingheata. Aceea e zapada carbonica. Cat despre ce face aparatul ala si cum obtine CO2 prin electroliza... N-am habar...

Forum Index » Profile for catalin_ » Messages posted by catalin_
Go to: