Message |
|
Daaa, tin de nu mai pot. Stau 1 luna apoi se fac prea urate si el arunc. Nu le ingrop pt ca nu sanse sa stea in nisip asa ca le leg de decor. Macar le mai dau verdeata sa manance  )
|
 |
|
|
 |
|
Bravo Mister, arata foarte bine
|
 |
|
Tot citind am gasit ceva in app vis a vis de folia de protectie si cum asta a mea e ceva privacy ma gadesc ca poate are totusi influenta in citirea culorii. Pana una alta, m am intors la un scenariu de lumina predefinit din app si o sa comand un proiector led RGB 20w sa fac niste probe
https://www.luminam.ro/proiector-led-rgb-led-20w-230v-ip65-negru/?gclid=CjwKCAiAv9ucBhBXEiwA6N8nYMMNjHJfer1wGjQvF6t6t2khVYI4aAMttBYW1vkGMq4vBLp01Zee_RoClTQQAvD_BwE
|
 |
|
Are urme le el daca te uiti atent  ))
|
 |
|
|
 |
|
|
 |
|
|
 |
|
opincarul wrote:Dar se poate inlocui gemul cu unul clar?
E incapsulat. Doar sa l sparg si sa lipesc cu silicon eu unul clar
|
 |
|
Ideea e ca nu doresc un acvariu iluminat egal din cap in cap. In ideea asta am ales spoturi, sa fac zone mai intunecate si zone mai iluminate ( zona centrala)
|
 |
|
Nu e matuit, e opac din fabrica. Ele sunt facute pentru iluminat ambiental de exterior si banuiesc ca geamul ala matuit da o lumina difuza , buna pentru atmosfera de exterior dar nu pentru scopul meu
|
 |
|
Astea de le am au 8w cu 600 lumeni fiecare RGB si jde milioane de culori Totusi parca nu pun in evidenta culoarea pestilor si nu stiu daca e de la geamul ala mat al lor sau de la putere
|
 |
|
Apropo, voi ce lumini aveti la acvarii ?
|
 |
|
dan.pavelescu wrote:Am plecat iar la cabinet cu noaptea in cap, ca m-au anuntat ieri fetele ca s-a tulburat brusc apa (e a doua oara).
2 ore dus, 2 ore intors, nuie micusor & ratb.
Am citit despre posibilele cauze:
- suprapopulare
- curatenie insuficienta
- prea mult nisip
Ma incadrez la toate. Pe prima o rezolv sambata, curatenie am facut ca un sclav, am aspirat ca la balamuc, am imprastiat pietrele ca sa rascolesc rahatul, m-am enervat si am aruncat 90% din anubiasi, am scos si o tona de nisip sa subtiez stratul.
Ce sa mai, chinez am fost azi. M-am dus si in Hornbach, am mai luat una-alta. Cred ca o las pe anu care vine cu montajul awc.
Apropo, sigur nu mai da nimeni de mancare ? Niste paine eventual ?
|
 |
|
1200+ sump ( 100 si ceva). Am schimb la picatura dar la volumul asta nu are impact prea mare, si da, la 1 luna schimb 900-1000L cu aspirat de substrat si schimbat de perlon
|
 |
|
dan.pavelescu wrote:
marcusyon wrote:Am schimbat ieri niste apa, o nimica toata, 1090 L
Daca e calda, poti sa o vinzi, pentru amatorii de bai SH.
Mai stau sa scada temperatura, pe la -15 grade si 2m de zapada
|
 |
|
radu_dragan wrote:nu schimbi mai des apa ca esti chitros, eu am furtunele si galetile in masina tot timpul si la cati bani ai tu...o nimica toata
Lasa-ti….crezi ca daca umblu cu scule in masina sunt si mester ?
|
 |
|
Am schimbat ieri niste apa, o nimica toata, 1090 L, poate reusesc zilele asta sa mai fac niste poze. Eu nu stiu cum reusiti voi sa faceti schimburi dese, la mine mai mult de 1 luna nu iese neam. Cert e si ca dureaza 3-4 ore.
In alta ordine de idei ma bate gandul sa sparg sticla de protectie de la proiectoare. Desi sunt multumit de ele, sticla de protectie este mata si nu stiu cat ma avantajeaza la coloritul pestilor
|
 |
|
A aparut ?  )
|
 |
|
Sa vina si ei cu buretii de sarma, sa faca frumos de tot
|
 |
|