[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: bogdann_c
Forum Index » Profile for bogdann_c » Messages posted by bogdann_c
Cum ma uitam eu la tv si mai trageam si cate un ochi la acvariu vad ca tetrazonii mei cei 6 masculi (cred) si o femela vad ca se agita cam tare cand ma uit mai bine femela prin plante inpreuna cu un mascul si alti dupa ea depuneau icre. Intrebarea e pot sa ii las in acvariu pe toti ?Ma gandesc sa nu pateasca femela ceva. Nu am inca acvariu sau infiermerie pt reproducere.Si cam cand ar trebuii sa depuna din nou sa stiu cand sa ma pregatesc?
Ma gandesc ca daca au depus le merge bine in acvariu meu .Sunt cam la inceput va rog sa imi dati niste sfaturi .Multumesc.
SI inca ceva unde am citit scria ca dimineata se inmultesc.

Buna ziua . Am cumparat si eu un acvariu cu cateva saptamani in urma si am o problema cu thoracatum. Am doi din aceasta specie si 7 tetrazoni .Primi pe care iam cumparat au fost sanitari din care unu era un pic mai mare si celalalt cam micut. Dupa 3 zile am adus tetrazoni si cum sunt iei cam jucausi lau cam ciopartit pe sanitarul cel mic probabil si din cauza ca nu am plante defapt am doar una si nu a avaut unde sa se ascunda. Chestia e ca nu stiu ce sa fac sa il salvez ca imi place pestele . nu am alt acvariu dar am luat un pet lam taiat in jumate am facut niste gauri cat de cat sa treaca apa prin ele si lam pus in acvariu si am pus sanitaru acolo sper sa isi revina .voi ce ziceti am facut bine ?

Forum Index » Profile for bogdann_c » Messages posted by bogdann_c
Go to: